AJUTOR DURERERI MARI DUPA EPIDURALA

AJUTOR DURERERI MARI DUPA EPIDURALA | Autor: lighty

Link direct la acest mesaj

Buna . am nascut sambata cu anestezie epidurala si am ramas cu dureri de capfoarte. foarte mari.a mai trecut cineva prin situatia asta? cat adurat si cu ce a trecut?in cit timp? ajutati-ma.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Da,ia niste calmante,nu ai ce face,este normal.Imi aduc aminte ca aveam pulsul foarte marit,il simteam cum imi batea in ceafa ,dar a trecut si asta.La mine a durat cam o saptamina dupa ce am nascut.Luam cite doua algocalmine de vreo 2-3 ori pe zi.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

cand am nascut eu in terapie intensiva era o alta mamica...nascuse tot cu rahie si acuza dureri de cap teribile. I-au facut perfuzii si si-a revenit. Ce-au pus in perfuzii nu stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Eu am avut dureri groaznice de cap. Nu puteam sta in picioare ca mi se facea negru in fata ochilor si imi venea sa vomit. A durat vreo 10 zile, care mi s-au parut o vesnicie. Am incercat tot felul de calmante( pastile nu si perfuzii) dar nimic nu a ajutat prea mult. Ma ajuta doar sa stau culcata cat mai mult, ceea ce era aproape imposibil cu bebe mic.

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Doamne, ce probleme, saracele de voi ! Si eu am nascut cu epidurala si nu am avut nimic... si nici celelalte colege de salon... nici nu stiam ca pot aparea asemenea reactii

Va doresc sanatate si bebei sanatosi si cumintei !

Ingrid si Cristi 4 ani si 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Dupa mult timp, cineva mi-a spus ca durerea ar veni de la faptul ca dupa operatie am miscat capul. E adevarat ca dupa ce a trecut efectul anesteziei, de durere fluturam capul in stanga si in dreapta. Si cica, chiar daca nu as fi avut epidurala, dupa anestezie e indicat sa nu il misti ca dupa asta esti nebun de cap.

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lighty spune:

Multumesc mult, sunt pur si simplu disperata, pentru ca este a 2-a nastere,la prima nu mi s-a intamplat asa ceva , iar acum durerile fata de prima data cand nu au fost de loc, mi se pare ca ma duc doamne fereste spre vrun atac cerebral. Nu pot sa ma ridic din pat de durere.
As dori sa intreb, daca se diminueaza incet cu incetul, sau deodata?
Eu nu simt nici o ameliorare.

Mergi la inceput