Indragostite de medicul vostru

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

!!!!
Bravo Ruscus!!!

Multa sanatate!

Ralu-mamica Ioanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina74 spune:

Ruscus,eram convinsa ca este sotul tau! Chiar el te-a asistat la nastere? Minunat! Sa fiti fericiti!

Mergi la inceput

Ruscus,eram convinsa ca este sotul tau! Chiar el te-a asistat la nastere? Minunat! Sa fiti fericiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruscus spune:

madalina, copilul asta a fost asa de grabit sa vada lumea asta incat nu a asteptat sa vina doctorul cu care tr sa nasc si asa ca am nascut cu sotul meu chiar daca el a spus ca nu vrea sa ma asiste la nastere.(sotul meu e medic rezident la obstretica ginecologie)

numai bine

florina cea bolnava de dragoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sense spune:

BUN GASIT FETELOR! AM MAI INCERCAT ODATA DAR NU AM REUSIT. DE MULTA VREME MA REGASESC IN INTREBARILE SI RASPUNSURILE VOASTRE. DACA AM FOST INDRAGOSTITA DE UN DR.? DA. AM SIMTIT ATUNCI , O SIMT SI ACUM CA O COMPLETARE A SUFLETULUI MEU, CEVA CE IMI LIPSESTE. O PRIVIRE CALDA, O ATENTIE, O TANDRETE. E CEVA CE M-A FACUT SA MA SIMT TANARA, ADICA ASA CUM SUNT EU. A FOST DOAR ... UN A FOST.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigresa spune:

F. frumos spus!!!!

Mergi la inceput

Sense, se pare ca "a fost" nu asa demult. Esti trista?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kara spune:

nu cred ca as putea sa ma gandesc altfel la un dr decat ...ca la un doctor....eu am ginecolog barbat, dar stiu ca asta ii este meseria si ca vede sute de...pe luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sense spune:

Multumsc Tigresa. E adevarat ca nu e atat de " a fost ". Totul a inceput de la o durere de masea , acum un an. Eu, casatorita, mama , nu credeam ca am sa ma mai indragostesc vreodata. A fost o surpriza si pentru mine, primul pas a fost atunci cand dr. mi-a administrat o injectie iar ochii mi s-au umplut de lacrimi. Mi-a cerut voie sa-mi stearga lacrimile. Atat a fost tot, dar gestul m-a miscat profund. Nu este un barbat frmuos, sotul meu " ofiter" este foarte prezentabil, dar ... tandretea face mai mult decat frumusetea. NU imi doresc o relatie, sa nu se inteleaga gresit, dar mi-a placut atat de mult gestul. A fost ...pentru ca nu a fost nimic, este pentru ca va fi mereu , doar in sufletul meu.

Mergi la inceput

Draga Sense, te inteleg perfect. SA fii fericita!

Mergi la inceput