nou noutza
Buna ziua tuturor mamicilor inregistrate sau nu pe forum. Sunt si eu nou noutza pe aici - la recomandarea unei prietene ce a devenit deja mamica unui baietzel minunat. sunt insarcinata in 9 saptamani (abia sunt in faza listei lungi de analize). Intre timp, pana mai creste bebe, m-am gandit sa ma documentez pe aici
Am citit de cateva mesaje postate pe forum si deja am aflat lucruri noi si interesante. Va pupic, pe curand
Raspunsuri
nikol31 spune:
bine ai venit si felicitari pentru sarcina! aici vei gasi prietenele de care ai nevoie acum cand vei trece prin frumoasa perioada a sarcinii!!!
sarcina usoara iti doresc
27+
alina023 spune:
Bun venit Mirunache!
Sarcina usoara si bebe sanatos!
Si te asteptam la zuze de ianuarie-februarie 2008
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=101909&whichpage=14
Alina
13+ si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan 
doradora spune:
bine ai venit! sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si cumintel!
chris +
alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
violetan spune:
Bine ai venit! Sarcina usoara si frumoasa si nastere la fel! 
http://bd.lilypie.com/ZcINp3.png
violeta, 31 
Laura Ioana spune:
Bine ai venit si felicitari pt sarcina! Te asteptam la mamici de ianuarie-februarie. Pana la 10 mesaje esti moderata (mesajele tale apar mult mai tarziu), deci sa incerci sa le scrii cat mai repede pt a scapa de moderare.
10+
Poze Laura
Puiul nostru drag
ggaby spune:
sal fetelor eu am mai incercat sa scriu dar nu prea ma pricep pe aici...nu stiu de unde incepe si cand se termina un subiect etc...eu azi fac 12 sapt si ma simt super bine. nu am avut nici greturi nici dureri si nici nu am luat in greutate...va pup!
Yaia spune:
Bun venit tuturor incepatoarelor! (printre ele ma aflu si eu!)
E minunat sa ai un loc unde poti gasi tot felul de informatii utile in perioada asta cand avem tendinta sa ne stresam din te miri ce, de grija bebelului ce de dezvolta inauntrul nostru!
Eu mai nou ma stresez ca la ultima vizita mi s-a spus ca am luat cam mult in greutate - 5kg in 6 saptamani. :)) Bebe e ok dupa toate investigatiile, concluzia e ca o sa scap eu mai greu de kg in plus dupa nastere. Dar nu am arata ca un model nici inainte, asa ca... Si totusi, nu pot sa nu ma gandesc ca poate ar trebui sa am mai mare grija de bebe!
ggaby, esti o norocoasa ca nu ai avut greturi! Le doresc asta tuturor burticilor incepatoare!
Irina
23+
slimatei spune:
bine ati venit!si simtiti-va ca acasa! nici eu nu sunt veche sunt tot noua, dar asa cum eu am gasit multa caldura ,caldura unei familii... va urez sa va simtiti si voi la fel oricum aici gasiti numai prietene dragute!!!

va iubesc fetelor !!!!
stefania
12+
mira_m spune:
Bun venit Mirunache!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea
( mai 2004) 
AM T'EI ANI!!!!!!!!!