Spiridusi de ian-feb 2006 (196)
Raspunsuri - Pagina 29
maraki spune:
Hai ca mai imi aduc aminte cate ceva si iar bag mesaj 
Denisa de ce esti pe ganduri de la ultima eco? Mai ai putin si o sa fii mama de baietel 

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
szaboali spune:
,desi suntm treze de la 7
ca doar asa e programul ...cum sa doarma , macar azi mai mult?
...asa ca am fost foarte harnica azi
..desi e duminica si popa in Biserica eu am aspirat
ca ieri nu am apucat ca am fost de serviciu la bucatarie...am facut 6 tavi de PIZZA
ca am avut si musafiri (pe nasii Iarinei) si au plecat tarziu si a ramas casa cu
in sus.
Giova
si multa sanatate mamei tale.
Bianca
lui Dani maraitul , vedeti voi ce zice tanti dr.
Maraki
spor la impachetat.
Monica
la gospodina Dia
simpatica foc cu gentuta ei.
Denisa
la papusa , ce fain rade in hohote.![]()
Mira
la voi toti.
Multumiri de comentariile din drop
.
V-am
si va doresc o zi excelenta...sper sa mai intru azi...desi iar s-au anuntat musafiri
Ali si
IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)
szaboali spune:
Ca uitam...
Monica eu nu ii citesc nici o poveste , numai cand o culca Mitica ii spune ceva inventii de-ale lui cu ce stiu eu ce printese Iarina si Ali si un fat frumos Mitica 

sau ceva de genul asta.
Si apropo ca azi merg sa-i cumpar ceva lotiuni de plaja si dupa plaja Iarinei si nu stiu cu ce factor sa ii iau
...sa se si bronzeze
...
Voi cu ce factor de protectie le-ati luat?
Ali si
IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)
monica70 spune:
Buna dimineaza!
Operatiunea Diana facut nani la BUNI = ESEC TOTAL
Adica a adormit-o cu chiu cu vai pe la 23,30, dar in caruciorul mare aflat demult la ei.Si asta dupa ce s-a rasuucit atat in pat fara nici un rezultat si i-a tras printre altele un cap in gura lui mami,de si-a muscat buza - acum e umflata 
Pe la ora 2,30 cica s-a trezit si pana la ora 7 a facut numai tumbe in pat
,a facut ce-a vrut cu mami ... A mai dormit de la 7 pana la 9 ...
Acum s-a dus Ghitza cu tricicleta sa o mai plimbe un pic - apropo a reparat omu' bara aia,trebuia doar prinsa de ceva plastic care alunecase - si io n-am observat.Nu-mi vine sa cred ce sotz tehnic am
- de obicei e antitalent ...
Revin sa va raspund cate ceva.
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 1
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 3
"Daca esti nemultumit,sa nu ai slabiciunea de a da vina pe altcineva,ci trebuie sa stii ca tu esti nemultumit de tine si in tine insati ; daca esti nefericit,esti de tine si in tine ; cauza nu se afla nicaieri in alta parte."
anasol spune:
neatza........
maraki-bine ai revenit.....
ali-io pt dav am luat cu fp=30...........
dav are diaree...mi s-a stricat la burta de la mazare,asta e ,n-o sa-i mai dau de acu,ciudat ca nu e prima data cand ii dau,adik e prima oara cand ii dau facute de mine,i-am mai dat la mare mazare cu pui la borcanele si nu a facut nik,cine stie,nu le-oi fi facut io bine....si ii placeau asa tare a lins farfuria si mai voia ,dar nu i-am mai dat......il trec pe orez,morcov si smecta,pana-si revine....
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
http://www.dropshots.com/davidsolo
anasol si david-andrei(06.01.2006)
monica70 spune:
Asaa ,deci sa vedem ce voiam sa zic,ca-s cam zombie,m-am culcat pe la 2
.Am vazut si un film nou pe DVD cica era propus si la OSCAR ("Mici copii") ,luung si total aiuritor,nu pot sa zic nici ca mi-a placut nici ca nu mi-a placut
Deci,
MIRA abia astept impresii si poze !
BIANCA voiam sa iti zic ca poate e agitat Dani acum din cauza ca esti tu stresata acum cu examenele.Eu asa patzeam cu Diana,inca de cand era de 2-3 luni:cum aveam perioada de declaratii = stres ,cum o apucau toate cele si nu te mai puteai intelege cu ea. Imi pare rau ca are febra.
ALI distractie placuta cu musafirii !
MARAKI super ca te muti,ma bucur pentru tine!
OACHI tu unde disparusi iar,ai plecat la mare?
Fetele eu m-am apucat de munca serios asa ca n-o sa va mai prea raspund constincios la toate o perioada,eventual de la birou
A uitam,MARAKI nu ma oftic,doar ma distram ![]()
Ma gandesc ca macar asa castig ceva timp,ca nu ma mai simt obligata sa citesc atat.
Gata fug la treaba!
"Daca esti nemultumit,sa nu ai slabiciunea de a da vina pe altcineva,ci trebuie sa stii ca tu esti nemultumit de tine si in tine insati ; daca esti nefericit,esti de tine si in tine ; cauza nu se afla nicaieri in alta parte."
szaboali spune:
Anasol
lui Davidutu, daca ii place cascavalul sa sti ca e bun ca strange burtica, iar daca ai de la cine lua de ala proaspat de oaie e si mai bun
Si cu factorul 30 se si bronzeaza nu? Ai luat de la Nivea? sau de la cine?
Monica lasa ca data viitoare o sa doarma si Dia mai bine la buni...pana se acomodeaza.
Ali si
IARINA (16.02.2006)
monica70 spune:
ANASOL imi pare rau de DAV 
ALI am uitat si eu am factor 30 de la NIVEA.Cred ca se bronzeaza ... nu a stat prea mult sa imi dau seama.
anasol spune:
ali se bronzeaza dar mai greu........am si de la nivea si de la elmiplant......dar asa e si indicat pt copii,un factor mai mare,chiar dak se bronzeaza un picutz mai greu......
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
http://www.dropshots.com/davidsolo
anasol si david-andrei(06.01.2006)
szaboali spune:
Anasol si Monica
, multam' de raspunsuri, atunci am sa-i cumpar cu factor 30 , nu e problema ca nu se bronzeaza foarte tare dar macar un pic asa ca sa stie si ea ca a fost vara
si s-a beonzalit
.
Eu astept sa se trezeasca sa mergem la cumparaturi ...dar vad ca nu da semne...
Ali si
IARINA (16.02.2006)