Spiridusi de ian-feb 2006 (196)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hai ca mai imi aduc aminte cate ceva si iar bag mesaj

Denisa de ce esti pe ganduri de la ultima eco? Mai ai putin si o sa fii mama de baietel

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

,desi suntm treze de la 7 ca doar asa e programul ...cum sa doarma , macar azi mai mult?...asa ca am fost foarte harnica azi..desi e duminica si popa in Biserica eu am aspirat ca ieri nu am apucat ca am fost de serviciu la bucatarie...am facut 6 tavi de PIZZA ca am avut si musafiri (pe nasii Iarinei) si au plecat tarziu si a ramas casa cu in sus.

Giova si multa sanatate mamei tale.
Bianca lui Dani maraitul , vedeti voi ce zice tanti dr.
Marakispor la impachetat.
Monica la gospodina Dia simpatica foc cu gentuta ei.
Denisa la papusa , ce fain rade in hohote.
Mira la voi toti.

Multumiri de comentariile din drop.

V-am si va doresc o zi excelenta...sper sa mai intru azi...desi iar s-au anuntat musafiri

Ali si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)

Mergi la inceput

Ca uitam...
Monica eu nu ii citesc nici o poveste , numai cand o culca Mitica ii spune ceva inventii de-ale lui cu ce stiu eu ce printese Iarina si Ali si un fat frumos Mitica sau ceva de genul asta.

Si apropo ca azi merg sa-i cumpar ceva lotiuni de plaja si dupa plaja Iarinei si nu stiu cu ce factor sa ii iau...sa se si bronzeze ...
Voi cu ce factor de protectie le-ati luat?

www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineaza!
Operatiunea Diana facut nani la BUNI = ESEC TOTAL
Adica a adormit-o cu chiu cu vai pe la 23,30, dar in caruciorul mare aflat demult la ei.Si asta dupa ce s-a rasuucit atat in pat fara nici un rezultat si i-a tras printre altele un cap in gura lui mami,de si-a muscat buza - acum e umflata
Pe la ora 2,30 cica s-a trezit si pana la ora 7 a facut numai tumbe in pat ,a facut ce-a vrut cu mami ... A mai dormit de la 7 pana la 9 ...
Acum s-a dus Ghitza cu tricicleta sa o mai plimbe un pic - apropo a reparat omu' bara aia,trebuia doar prinsa de ceva plastic care alunecase - si io n-am observat.Nu-mi vine sa cred ce sotz tehnic am - de obicei e antitalent ...
Revin sa va raspund cate ceva.

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 1
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 3

"Daca esti nemultumit,sa nu ai slabiciunea de a da vina pe altcineva,ci trebuie sa stii ca tu esti nemultumit de tine si in tine insati ; daca esti nefericit,esti de tine si in tine ; cauza nu se afla nicaieri in alta parte."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

neatza........
maraki-bine ai revenit.....
ali-io pt dav am luat cu fp=30...........
dav are diaree...mi s-a stricat la burta de la mazare,asta e ,n-o sa-i mai dau de acu,ciudat ca nu e prima data cand ii dau,adik e prima oara cand ii dau facute de mine,i-am mai dat la mare mazare cu pui la borcanele si nu a facut nik,cine stie,nu le-oi fi facut io bine....si ii placeau asa tare a lins farfuria si mai voia ,dar nu i-am mai dat......il trec pe orez,morcov si smecta,pana-si revine....

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
http://www.dropshots.com/davidsolo
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Asaa ,deci sa vedem ce voiam sa zic,ca-s cam zombie,m-am culcat pe la 2 .Am vazut si un film nou pe DVD cica era propus si la OSCAR ("Mici copii") ,luung si total aiuritor,nu pot sa zic nici ca mi-a placut nici ca nu mi-a placut
Deci,
MIRA abia astept impresii si poze !
BIANCA voiam sa iti zic ca poate e agitat Dani acum din cauza ca esti tu stresata acum cu examenele.Eu asa patzeam cu Diana,inca de cand era de 2-3 luni:cum aveam perioada de declaratii = stres ,cum o apucau toate cele si nu te mai puteai intelege cu ea. Imi pare rau ca are febra.
ALI distractie placuta cu musafirii !
MARAKI super ca te muti,ma bucur pentru tine!
OACHI tu unde disparusi iar,ai plecat la mare?

Fetele eu m-am apucat de munca serios asa ca n-o sa va mai prea raspund constincios la toate o perioada,eventual de la birou

A uitam,MARAKI nu ma oftic,doar ma distram Ma gandesc ca macar asa castig ceva timp,ca nu ma mai simt obligata sa citesc atat.
Gata fug la treaba!

"Daca esti nemultumit,sa nu ai slabiciunea de a da vina pe altcineva,ci trebuie sa stii ca tu esti nemultumit de tine si in tine insati ; daca esti nefericit,esti de tine si in tine ; cauza nu se afla nicaieri in alta parte."

Mergi la inceput

Anasol lui Davidutu, daca ii place cascavalul sa sti ca e bun ca strange burtica, iar daca ai de la cine lua de ala proaspat de oaie e si mai bun

Si cu factorul 30 se si bronzeaza nu? Ai luat de la Nivea? sau de la cine?

Monica lasa ca data viitoare o sa doarma si Dia mai bine la buni...pana se acomodeaza.

Mergi la inceput

ANASOL imi pare rau de DAV
ALI am uitat si eu am factor 30 de la NIVEA.Cred ca se bronzeaza ... nu a stat prea mult sa imi dau seama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

ali se bronzeaza dar mai greu........am si de la nivea si de la elmiplant......dar asa e si indicat pt copii,un factor mai mare,chiar dak se bronzeaza un picutz mai greu......

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
http://www.dropshots.com/davidsolo
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Anasol si Monica , multam' de raspunsuri, atunci am sa-i cumpar cu factor 30 , nu e problema ca nu se bronzeaza foarte tare dar macar un pic asa ca sa stie si ea ca a fost vara si s-a beonzalit.

Eu astept sa se trezeasca sa mergem la cumparaturi ...dar vad ca nu da semne...

Mergi la inceput