POSTA ROMANA, o posta de rahat???

POSTA ROMANA, o posta de rahat??? | Autor: Aaka

Link direct la acest mesaj

Sper sa nu jignesc pe nimeni care lucreaza la posta dar chiar nu se poate sa fie chiar atat de mare talharia sa nu ajunga scrisorile din state acasa.Mai nimic nu ajunge acasa in afar de vederi care nu sunt incluse in plic.Au ajuns sa nu livreze nici macar scrisorile simple.Cred ca e o mare rusine ca sunt acceptate astfel de talharii,,,,oare unde putem reclama ca sa se faca ceva?Adica sa se si ia masuri?Rusine pentru o astfel de posta pentru ca oriunde in alta tara trimitem ceva ajunge dar in ro stam cu frica in san si numaram zile sa vedem daca ajunge.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Ai trimis scrisorile simplu sau recomandat ?

Eu trimit numai recomandat , si s-a intamplat sa nu ajunga la destinatar dar s-au intors la mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aaka spune:

acum 3 sapt a trimis sora-mea recomandat niste imputerniciri pt mama si de aia m-am suparat asa de tare ca daca au ajuns sa le ia si pe alea....

Mergi la inceput

Tocmai de aceea te-am intrebat , pentru ca daca trimiti ceva recomandat , poti merge la oficiul postal si cei de acolo pot verifica ce s-a intamplat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Mai, apropo de posta romana, sa stii ca eu am avut numai experiente fericite cu ei...si am primit din Romania si pachete si scrisori si acte si tot ce vrei si nu am avut NICIODATA probleme. Ba dimpotriva, ultima oara, acum 2 saptamani cand asteptam un pachet si mi se parea ca nu mai ajunge, am crezut ca posta din Romania e de vina si am sunat si am vorbit cu un nene foarte amabil, care mi-a dat toate datele despre colet ...si am constat ca era vina postei din Israel.
Eu cred ca ar trebui sa verifici cum ai trimis actele, poate e totusi vina ta sau a postei voastre.

Saphir, Amos si Ailish

pozele noastre

Mergi la inceput

INTOTDEAUNA LE-AM TRIMIS DE LA POSTA PT CA TRIMITEAM MULTE POZE IN PLIC ASA CA TREBUIA SA MERG CU ELE LA POSTA TINAND CONT DE SUPRAGREUTATE.CELE DIN RO AJUNG INCOACE DAR CELE DA AICI NU AJUNG ACOLO , DE PARCA AM TRIMITE COMORI IN ELE SA LE IA CEI DE LA POSTA...

Mergi la inceput

Adela , eu nu te-am intrebat daca le trimiti de la posta , ci daca le trimiti recomandat sau nu...Numai daca le trimiti recomandat poti verifica ce s-a intamplat daca n-au ajuns...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

quote:
Initial creeata de Aaka
Mai nimic nu ajunge acasa in afar de vederi care nu sunt incluse in plic.Au ajuns sa nu livreze nici macar scrisorile simple.

Confirm 100%!!
Sora mea locuieste in Canada, si mai mult de 80% dintre felicitarile ori scrisorile trimise in plic nu au ajuns niciodata la destinatie. In schimb, vederile simple ajung mereu.

F. urat...

Mergi la inceput

am scris mai sus ca a trimis sora-mea o recomandata si nu a ajuns. o trimit la posta luni. ca eu i-am zis sa le trimita asa ca recomandat am trimis si eu ultimele acte si au ajuns dar ale ei ba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Eu nu stiu daca e neaparat vina postei din Romania. Cineva mi-a trimis din Canada in Israel, o vedere care a facut 3 luni...
Eu am trimis si acte si pachete din Israel in Romania si nu am avut nicodata probleme.

Saphir, Amos si Ailish

pozele noastre

Mergi la inceput

ce n oroc pe voi, probabil ca postasii cred ca americanii trimit numai dolari in scrisori, ceea nu cred ca se mai intampla si macar daca le desfac pt asta ar putea sa le lipeasca inapoi cu scoci si sa le trimita totusi la destinatie,

Mergi la inceput