Gravidute prin FIV

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Madalina, Delfi multumesc mult Incerc sa stau in pat cat mai mult si sa nu fac efort...Dar stiti voi cum e...Grija si teama sunt foarte mari si nu pot sa nu ma gandesc. Am observat ca durerile apar daca stau pe spate. In alta pozitie e ok...

Delfi parca si pe mine m-au mai lasat greturile dar cu toate astea nu prea pot manca. Mi se face foame dar nu-mi place nimic. Voi cum stati cu luatul in greutate ca eu am dat jos vreo 3 kg...

Dream 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Dream, stai linistita ca e de la ligamente. Asa intepaturi aveam si eu si credeam ca sunt de la ovare, dar mi-a zis dr ca se intind ligamentele, se mareste uterul si de aceea... nu te obosi prea tare si mai ia cate un no-spa daca simti nevoia!

Pussi, daca nasc pe 28 iunie, as fi in 38 sapt.+ 2/3zile, adica in a 39a saptamana.

Andicu 36+Filip Gabriel
AMR 15 zile

Ultimele poze cu burtik
Camera bebe Filip

Mergi la inceput

Andicu multumesc mult. M-am mai linistit si parca nici nu ma mai doare ....

Dream 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciarli spune:

Fetelor, va pup.

Vin si eu cu vesti. Azi am fost la echo si am vazut 2 inimioare
care bateau. Sunt absolut simetrici si au cate 6,5 mm.
M-am bucurat atat de tare incat am plans de nu ma mai opream pana la birou si au incep si colegele mele sa planga.

Se pare ca am o usoara dezlipire de plancenta (decolare?? cred ca a zis dr) dar a spus ca sunt pe drumul cel bun. Mai fac azi un gravibinon si peste 10 zile inca unul si s-ar putea sa scap de el.

Va pup pe toate si aveti grija de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Ciarli, felicitari pt cele 2 inimioare! ma bucur ca sunteti bine si esti fericita! cu decolarea de placenta, daca ti-a zis ca nu e serios, inseamna ca asa e! cum a fost si la mine, dar sfatul meu: stai in pat cat mai mult cand ajungi acasa si sa nu faci efort deloc, asta te ajuta sa se lipeasca la loc! la tine e f important, mai ales ca sunt 2 !

Andicu 36+Filip Gabriel
AMR 15 zile

Ultimele poze cu burtik
Camera bebe Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciarli spune:

Andicu, multumesc mult.

Ma odihnesc cand ajung acasa, nu car, nu merg pe jos, da'
parca nu-mi vine sa nu ma duc la birou, mai ales ca stau cu fundu
pe scaun. Tu ce zici?

Mergi la inceput

Ciarli Felicitari pentru cele 2 inimioare si o sarcina cat mai usoara in continuare.

Si eu am avut aceeasi problema cu placenta acum 2 saptamani. La inceput nu a fost grav si m-am mai miscat de colo-colo. Apoi am sangerat putin. De atunci doctorul mi-a recomandat repaus total la pat. Acum s-a reparat dar inca nu ma duc la servici si stau mai mult in pat. Intreaba doctorul dar eu sunt de aceeasi parere cu Andicu, stai mai mult in pat. Stii cum se spune: paza buna trece primejdia rea.

Ai grija de tine si de cei doi puisori din burtica

Dream 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Ciarli felicitari pentru gemenei,sa-ti traiasca si sa fie sanatosi.Stai cat mai linistita,incearca poate reusesti sa lucrezi numai 6ore/zi.

Madalina
calea sigura a esecului este sa renunti...

http://bd.lilypie.com/Kwpzp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Buna fetelor, acum am vazut si eu subektul si hop si eu in hora !

Pussi, vreau si eu pe liistaaaa ! Stai sa ma gandesc cand am facut toate cele : punctia parca 27.02.2007, ET 02.03.2007 DPN : 20.11.2007

Eu am calculat ca la o sarcina normala, pentru ca punctia (care echivaleaza cu ovulatia ) a fost la 14 zile de la UM. De altfel s-a si confirmat ecografic data.

17s + Sophia 80%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

Buna dimineata...,am venit si eu in grupul luptatoarelor!
ET:20.02.07 ; DPN:13.11.07 (Dct.mi-a calculat sarcina din 06.02.07),asa ca acum sunt in 18 sapt.si 3 zile ,FIV-ul l-am facut la Mednewlife si ma consider ca am fost o norocoasa ca am reusit din prima...,nici nu ma asteptam dupa doua pierderi de sarcina fiecare la aproape 10 sapt.,dar se pare ca cineva acolo sus ne iubeste... si ne-a trimis un mic ingeras..,o fetita sanatoasa...,asa ca i-am si gasit numele Angelina!!

18+ Angelina

Mergi la inceput