Gravidute prin FIV
Raspunsuri - Pagina 24

aniast72 spune:
Andicu, bafta maine la echo. Sper sa nasti asa cum ti-ai programat si nu mai devreme. ...si peste ani sa ne intalnim sa bem un suc, pt ca baietelul tau se va naste de ziua mea.
Sheri, tin pumnii stransi pentru maine la dr. Sa vii cu vesti bune.
Fetelor, aveti dreptate cu caldura. Daca acum e asa...nu stiu cum va fi in august cand voi creste si mai tare. Va atasez o pozica cu burtica
Andreea 29+ cu

andicu spune:
Va multumesc dragelor! maine va aduc ultimele vesti.
Andreea ai o burtica tare frumoasa, sa-ti traiasca! arati foarte bine!
Andicu

AMR 7 zile
Ultimele poze cu burtik

Camera bebe Filip

zouzounaki spune:
avem o noua gravidutaaaa Medamaya1 felicitariiii !!!
Aniast72 esti superba
Andicule bafta la echo
ce mai fac gravidutele noastre??va pupacesc pe toate pe rind cu mult drag,...zouzou
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii

pussi spune:
sheri
andicu bafta la eco siiiii astept SMS peste 6 zile
Medamaya1sarcina usoara si BB sanatos!!!
aniast72f f burtica
delfisi la mine sunt tot asa, cu cutite(si in zona ovarelor si inghinal), dar trec cu NO-SPA si stat in pat. Cam in 2-3 ore ma linistesc si nu tot timpul..am zile intregi cand nu simt asa ceva! Sper sa-ti treaca!
cellu bine ca e cellubebe ok
aurel_cris
PUSSI

Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi

madalina28 spune:
Andicu bafta la eco!
Sheri te asteptam cu vesti bune!
Aniast frumoasa burtica in poze, dar mai frumoasa in realitate si burtica si mamica
Medemaya te asteptam la odisee toate
FIV-oase.
Madalina 6+
calea sigura a esecului este sa renunti...
http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg

andicu spune:
Hellooo, am revenit!
Ultimele noutati despre noi: Bebe are in jur de 3.400-3.500 gr, placenta deja e cam imbatranita, lichid inca e destul, colul mai are cam 1cm si un pic si e inca inchis- cu alte cuvinte, bebe e pregatit sa iasa la lumina, dar mai rezist pana saptamana viitoare. Probabil ca plecam duminica la Buc . si m-au sunat si de la Euroclinic si luni ma duc sa ma vada dl dr inca o data. S-ar parea ca am sanse 90 % sa nasc pe 27 , nu 28 (asta daca nu se grabeste bebe).
Sfatul dr mele e sa cam stau prin pat, ca sa nu ma trezesc ca sar randul la nascut...da' pana maine mai las si eu loc de o pizza, si o ora de stat la aer.
Va pe toate!
Andicu

AMR 6 zile
Ultimele poze cu burtik

Camera bebe Filip

Andrada.P spune:
Andicu iti tin pumnii sa stea bebe in burtik pana cand crezi tu ca e mai bine! Sa ai o nastere usoara si un bebe Filip sanatos tun! Sa fiti fericiti!
Fetelor va amintesc de intalneala de diseara din Cismigiu, terasa Monte Carlo, ora 6. Asteptam cu drag si anuntatele si neanuntatele! toate FIV-oasele!
Andrada

medamaya1 spune:
Am venit dupa voi fetelor si am adus si niste pentru toate viitoarele mamici.
Acum m-am mai linistit putin,ca ieri am fost tare emotionata.
Am vb si la spital si mi-au facut programare la echo pe 5 iulie.
Andicu, cita dreptate ai avut , nastere usoara
MEDA

thea_m spune:
Andicu mai e putin pana la intalnirea cu mandretea de baiat! Asa cum zicea si dr., stai cumintica sa nu fie grabit Filip!
Medamaya felicitari graviduto! O sarcina usoara si la termen!
Pup gravidutele!
Teodora 31+
Tiberiu si
Daria
Aniversare 2006
Burtici