Gravidute prin FIV

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciarli spune:

Fetelor va pupacesc si eu!!

Si va astept pe cele aspirante cu drag!!!

Eu am o dilema, nu prea ma mai dor sanii, doar dimineata.

Voi cum sunteti?

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

si pe mine ma dor doar dimineata, si seara cand sa adorm trebuie sa-mi caut pozitia ca daca-i strivesc...ma dooor! Si faza haioasa: odata il aveam pe unul tare beton si unul normal!

PUSSI 14+ CONSTANTIN & ANA

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Pussi, Si in restul zilei nu te dor deloc?

Pe mine nu ma dor deloc si nici tari nu sunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

ANDARADA, tare as vrea sa va cunosc, dar nu am cum sa vin pentru ca sunt "in consemn" la pat. Eu sper sa mai organizati intalniri si sa ne mai invitati si mai incolo, cand sper eu, voi fi "mai deplasabila". Vin cu mare placere. Multam' si multi Sa va distrati!
Apropos, de dureri,pe mine sanii nu ma mai dor deloc, dar de astazi, experimentez altfel de dureri, le-am identificat ca find in zona perineului. Dureri ascutite, chiar junghiuri ascendente.
Vreo parere, de la voi, burticute mai mari?
PUSSI, te-am mai intrebat, dar te mai intreb, ca tot ai timp sa-mi raspunzi , mai bei ceai de cretisoara?
ZOUZOUNAKI
-ici pe butici!

Cellu 9+

Mergi la inceput

Cellu, si eu am dureri acolo, adica intre fund si...
Dar nu foarte mari, nu m-am gandit sa ma ingrijorez inca

Mergi la inceput

CIARLI, dar ai aflat vreo explicatie, sa ma ingrijorez sau nu... stii, chestia cu suflatul si in iaurt...

Cellu 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Shery ce faci?Ai fost la dr?pt tine si pt Alesia
Ciarli nici pe mine nu ma dor sanii mereu,mi s-a intamplat la fel ca lui Pussi unul sa ma doara unul nu.
Zouzounel
toate FIV-oase

Madalina 6+
calea sigura a esecului este sa renunti...

http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Aurel_Cris bine ai venit in randurile noastre si o sarcina usoara si la termen!
Ciarli, Cellu acele dureri de care vorbeati sunt normale atat timp cat nu sunt foarte puternice, cred ca sunt date de modificarile uterului, de intinderea ligamentelor. Am experimentat si eu tot felul de dureri , dureri care sunt normale la aceasta varsta a sarcinii si care mai tarziu vor disparea. Durerile mari de burtica nu sunt OK, burtica contractata iar nu este OK, in rest...rabdare, calm si bucurie pentru minunile ce se dezvolta in burtica. In ce priveste durerile de sani...chiar nu sunt o regula. Imi amintesc ca in dimineata in care am facut betaHCG am tras un plaaans ca eram sigura ca testul e negativ ca eu n-aveam niciun simptom: nu dureri de sani, ameteli de la Utrogestan aveam de la ET si nimic-nimic care sa semene a sarcina, asa ca atunci cand am primit raspunsul pozitiv nu mi-a venit sa cred. Deci durerile de sani nu trebuie sa fie neaparat prezente, pe parcursul sarcinii n-am experimentat cine stie ce dureri de sani, asa ca nu va speriati daca nu le aveti.
Va pup pe toate si mai scriu mai tarziu!

Teodora
30+ Tiberiu si Daria
Aniversare 2006

Burtici

Mergi la inceput

THEA-M, multumim, sa traiesti! si sa fii mami toata viata pt ingerasii tai!

Cellu 9+

Mergi la inceput

Ei, Cellu, ne-a raspuns draga de Thea.

Pup si eu Thea.

Mergi la inceput