Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (8)
Raspunsuri - Pagina 18
kalosalina spune:
Trebuie sa intri la Mesaje private si in dreapta ai options. Intri si bifezi "activeaza". Dc nu te descurci imi spui.
A venit Bebica!!!
7+
mav spune:
Carmilia, ti-am trimis PM cu detalii.
7+ Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Laura Ioana spune:
Fetelor, cele care stiti, sa-mi spuneti doctorul cu care veti naste, spitalul si daca nasteti natural sau prin cezariana. Sau treceti singurele pe listuta, cum vreti.
10+
Poze Laura
Puiul nostru drag
AngeliquedeS spune:
Fetelor, va multumesc din suflet pentru urari, m-ati impresionat nespus, sunteti atat de dragute.
Laura, eu nu am timp sa ma trec pe listuta. Voi naste prin cezariana la Maternitatea Constanta cu dna. dr Ioana Lutzescu. Imi place foarte mult listuta!!!
Am primit o gramada de telefoane, de la toata lumea care ma cunoaste, am primit muuuulte cadouri, sunt asa de fericita! Va multumesc inca odata pentru tot si va intorc urarile si voua ...
Pupici,
Angelique
11+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
, bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
ginnette spune:
Laura,
Nici eu n-am timp s-adaug la lista: sunt la dr. Ioan de la Maternitatea Giulesti.
Imi spui, te rog, cum sa fac sa-mi apara nr. de saptamani la semnatura?
Stiu ca toate zuzele "noi" te intreaba asta, dar spune-mi si mie!
Merci
iepurila spune:
Pup zuzele
si va mai impartasesc din trairile si emotiile mele chiar daca nu m-am inscris pe listuta. Inca sunt in maaare dubiu.
Sa va reamintesc: UM 5 mai deci azi ziua 39 (daca mai stiu sa calculez)
Fusei azi la echo si nu s-a vazut nimic decat endometru ingrosat (15 mm). Pentru ca dimineata m-am trezit cu cateva pete maronii mi-a dat gravibinon 1 fiola la 5 zile, utrogestan 3/zi si no spa 2-3/zi.
Vizita urmatoare la echo -sambata.
Imi puteti spune exact voi la cate zile de la UM ati vizualizat sarcina la echo?
Burtica inca ma doare, cu mici pauze (probabil de la no spa). In continuare o stare de slabiciune, senzatii de greata (dar fara concretizare), lipsa pofta mancare, sani mariti dar moi in dreptul mameloanelor(si mai nou mameloane marite).
Cat de rau stau? Ma tot gandesc ba la extrauterina, ba la iminenta de avort.
Stau cuminte la birou si nu plec pe teren (eu circul cu masina cam 4 zile din 5 sute de km)si ma rog sa fie bine.
Orice sfat sau impartasire de experienta imi e folositoare.
Va pup
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
Carmilia spune:
Mav,sper ca am reusit sa-ti trimit poza lui bebe de 9 sapt![]()
Genusa,pe cine ai vazut ca merge la dr.Tutunaru?Am intrebat si eu zuzele daca merg la el,dar nu mi-a raspuns nimeni;Mav e singura de care stiu.Deci...fetelor,cine mai merge la dr.T?
Laura,incep sa ma simt iresponsabila!Chiar ar trebui sa stim de acum cu cine si unde nastem?Eu sunt inca nehotarata
.Ziceti-mi ca nu sunt singura,va rog
Carmilia
10+
Ramo2007 spune:
[b]Angi[/b], LA MULTI ANI ! Sa fi sanatoasa, sa ai o sarcina usoara si un bebe frumos si sanatos !
Raman alaturi de voi pentru a invata din experientele voastre.
Pupici,
Ramo