Mamici de iulie-august 2007 (61)
Raspunsuri - Pagina 3
Antoanela23 spune:
Io-s pe aici dar am o zi mai bleaga, deocamdata nu am energie sa scriu.
Va pup pe toate si revin mai incolo,
Anto
35 cu
si
Victor (8 octombrie 2005)
Luna1 spune:
Oti 
Anto 
Fetelor eu am avut noroc ca am condus imediat aici dar la inceput cine conducea ca tampita pe contrasens? Eu! Pai daca astia conduc de-a-ndoaselea!![]()
Luna
30 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!
madabout2003 spune:
Am impresia ca de cand am pus postul ca "..astept sa mi se umfle picioarele" parca chiar au inceput sa se umfle 
!! Nu_mi vine sa cred!!! Mi_am cobit singura!! Ma duc a incerc ceaiul
!
MADA
28+, cu
Emily
Noi doi+1
mamii spune:
dupa ce am poftit kteva luni bune la pate de ficat acu mi.a adus soacramea din ro....si imi e frik sa le ddesfac...!:(
doamne ce norocoasa sunt![]()
madabout ai grija ce iti doreshti k s.ar putea sa ti se intample..data viitoare nu iti mai dori picioare umflate=)) eu le.am avut aseara si nu sunt asha placute:))
Luna1 spune:
Eu mai fac un sondaj de opinie: la voi bebeii vor dormi in aceeasi camera sau separat in camera lor?
Luna
30 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!
Simo78 spune:
Anto 
Luna noi nu avem decat o camera, so...ii fac un coltisor al lui. Daca aveam 2 camere imi place sa cred ca ii faceam camera separata. Poate nu de la inceput...nu stiu zau, vorbesc teoretic acum...
Simona
31+
Matei Hisham
Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.
Ioana75 spune:
Mada, felicitari pentru
! Mai ai un pic pina luni.
Timi, hai mai scrie un mesaj, sa intri in rind cu lumea
.
Anto, hai nu mai fi pleostita
, uite nu mai vin la tine sa-ti maninc mincarea
.
Simo, ii distragem noi atentia lui iubi al tau sa nu te puna sa-i dai de mincare
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Simo78 spune:
Ioana oricum si-a dat seama dupa cum m-am infipt in jocuri pe calculator ca nu are nici o sansa sa primeasca ceva extra fata de ce are in frigider azi ![]()
Simona
31+
Matei Hisham
Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.
madabout2003 spune:
Ioana mersi!!
Mamii eu nu_mi doream picioare umflate, doar am spus ca nu mi se umflau...inca!!
Dupa ce beau ceaiul va spun daca functioneaza!
Luna eu m_am gandit ca in prima luna-doua sa doarma cu noi in camera, intr-un patut cam ca ala care i l_ai aratat tu lui Aylin (mi_l imprumut-a o vecina)... Dar apropo de aceasi vecini, ei ne_au zis ca au tinut bebelusul doar o saptamana cu ei in camera
, si bineinteles ca al meu vroia sa facem la fel
(ti_am zis ca are niste bile negre...). Noroc ieri cu moasa care ne_a zis ca putem sa il tinem in camera cu noi primele 2 luni dar duoa 3 luni se pare ca e atat de indicat pentru ca se obisnuieste si apoi e mai greu sa il lasi singur in camera lui!
MADA
28+, cu
Emily
Noi doi+1