Stelute de ianuarie-februarie 2007 (31)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Liliana, nu am scaun auto insa mi se pare avantajos cel Chicco la 490 lei. As vrea sa cumpar unul ca sa il pot folosi cat mai mult.

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

alinuk - da, se ia din aer, si mai rau e de bbi, ca nu sunt vaccinati. Teoretic sunt protejati transplacentar sau prin laptele matern, insa se poate se se intaample chiar si asa, nu poti interveni decat ocolind persoanele afectate.

mihaela - de acord cu tine, insa voiam sa stiu daca e o diferenta intre cel de pe site-ul original Chicco si scaunul vandut la mica publicitate de "pisica", tot un chicco, insa la 2,600 mil. E posibil sa fie din strainatate? ca prea are multe pozate...
am gasit si scaun masina miniblu - 3 mil-Categorie-pana la 18 Kg,
* Baza inalta
* Spatar reglabil pe trei pozitii de relaxare
* Ham de siguranta cu prindere in 5 puncte
* Sistem de reglare a centurilor hamului
* Suport pentru cap reglabil pe inaltime
* Husa detasabila,lavabila

la urma urmei si pretul e important, nu?

La multi ani sarbatoritilor zilei!

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

seara buna, dragele mele colegutze de forum am vazut o gramada de pozici de stelute frumoase si scumpe, nu mai nominalizez fiindca sunt foarte obosita si mi-e frica ca uit pe cineva si nu merita nici un copilas sa fie omis.

imi pare rau sa aud de David ca e bolnavior cu varicela, ii doresc multa sanatate si refacere rapida;

lily asa e, ai dreptate in ultimul timp am intrat doar noaptea fiindca in cursul zilei cand dau randament mai bun muncesc si noaptea inainte de culcare citesc repede ce au mai scris fetele pe aici, bag si eu 2 - 3 vorbe si ma duc la culcare sa ma odihnesc ca de maine sa o iau din nou de la capat.

mihacarm femeilor insarcinate si celor care alapteaza stiu sigur ca nu este recomandat sa foloseasca aceasta planta ca ceai, tinctura. parerea mea este ca ar fi bine sa mai ai putintica rabdare sa termini cu alaptatul, chiar daca tu ai spus ca ai folosi-o doar sub forma de cataplasme.

Marybell si Erik (23 dec 2006)
poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Lilicule nu stiu unde si daca se gasesc aici dar eu stiu de la prietenul meu ca cele de la Romer sunt printre cele mai bune(si el vorbeste in cunostiinta de cauza comercializand printre altele si scaune de bebei)
Aa..si ce am vazut sigur in Ro sunt cele Max-Cosi,importante de Miniblu.Eu una sunt de parere ca asta e unul din produsele la care nu trebuie sa te gandesti la pret.In caz de un accident,Doamne fereste, nu te incalzeste cu nimic ca afost cu 1 mil mai ieftin si a cedat in urma impactului.
Dar asta e parerea mea strict personala

de Ayleen-Alexandra *09.01.2007*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

mihacarm eu o iau in maxi cosi,o pun in usa,cuusa deschisa la baie,si ea se uita mirata la mine.
iar eu ma scalambai dupa geamul de la cada,si ea radeeeeee.si se uita continuu la mine cum ma sapunesc,ii cant,ma scalambai ..
la iesire,o stropesc cu apa si strange din ochi si din nas si radeeee iar!

acolo,cand radea in hohote ca ma scalambaiam la ea,trecusem la aranjat parul,dar eram despuiata.iti dai seama daca ne-ar putea vedea cineva!!!

m-a ajutat la ceva copilul:fac baie cu usa deschisa.niciodata nu faceam baie asa,chiar daca eram singura in casa,usa la baie trebuia sa fie inchisa si,mai mult,INCUIATA ! aveam o stare de nesiguranta,si nici cu spuma pe ochi nu stateam ,ca sa casc bine ochii .
o mica paranoia.
acum,Sofía m-a vindecat de o frica.

S.

Mergi la inceput

aelita asa este...alaturi de copilashii nostri, viata este mult mai frumoasa si reusim sa trecem mai usor peste orice fobie de-a noastra si orice greutati, in speranta de a le oferi lor tot confortul si siguranta de care au nevoie pentru a creste mari si sanatosi si eu aveam de mica, de cand eram copil, frica de intuneric si de cate ori aveam nevoie noaptea la toaleta sau mai stiu eu ce il trezeam pe Alex sa mearga cu mine, sau macar sa imi aprinda el lumina intai. acum am observat ca daca e nevoie de ceva in creeri nopti pentru copilashi, stii cum zbor prin intuneric pana la ei? nu mai conteaza frica mea, important este sa ajung cat mai repede la ei sa stiu ca sunt bine

poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput

dana pe unde esti? lipsesti de la apelul de noapte, fiindca si tu mai erai prezenta la ore dintr-astea tarzii in mijlocul noptii...sper ca dormi la ora asta, si ai vise frumoase care sa se si implineasca, in curand

cu scaunul auto...nu stiu ce sa zic lily dar eu una as lua unul care sa corespunda si pentru kg mai multe, ca sa fie bun si mai incolo...cand mai creste putin bebelushul cel de la miniblu care spuneai ca e bun pana la 18 kg.

poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Neata fetelor, va super multumim de aprecieri, sunteti dragute. Si mai ziceti ca seamana cu mine .... deja va iubesc si mai mult. Ai dreptate Lili, seamana mult cu mine cand eram bebel.

Lili, eu nu ma pricep dar un lucru pot sa iti spun, scoica noastra de la Miniblu (pe care pana la urma am returnat-o) il cocea pe Matei. Materialul de pe ea era sintetic 100% si era naspa rau rau. Cred ca si in curu gol daca il puneam in scaunul ala tot asa era. Nu te-as sfatui.

Aelita, haha, si eu fac dus cu usa deschisa de cand cu Matei. Dar, el fiind baietel, nu serveste in baie cu mama. ;) Sta la el in camera si io cu interfonul dupa mine si usile deschise. Ma ia rasul la gandul ca poa sa vina socra-miu care are cheie. E, i-ar fi invatatura de minte.
Cand vii in Bucuresti poate o mai punem de o intalneala mica (desi imi pot inchipui ce va fi pe capul tau).

Marybell, nu numai ca viata alaturi de stelutze e f frumoasa dar eu mi-am depasit multe limite. Cum zice si Aelita cu statul cu usa deschisa la baie. Io habar n-am avut ca pot sa car atata, sa stau atata nedormita, sa am atata rabdare, sa fac mancare etc ... . Dar pt Matei, ORICE.

Fugim la masaj si apoi in Pismigiu si noi abia asteptam sa vedem bebeii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

ma bag la cap nou

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

cap nou aici

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput