Stelute de ianuarie-februarie 2007 (31)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rali spune:

La multe lunitze sarbatoritilor zilei! Sa cresteti mari, sanatosi si voiosi!

Mihacarm - aici sunt...dar din motive de bebe plangacios si marait...nu pot scrie...dar citesc ...

Aelita - foarte dragutze filmuletele...Sofia e o scumpa...iar Boni...e dementiala...

Marinar, Maryela, Daconst-aratati foarte bine... iar copilasii sunt niste scumpi

Dana - si Vlad mai "sforaie" cateodata (poate pt. ca sunt mai voinici...)

Lili, Albinutzza, Livia- ce bine va sta cu doi puiuti... foarte frumoase pozele...

Lili- mamicile alea sunt inconstiente si se pare ca functioneaza pe principiul sa moara si capra vecinului...sa le fie rusine...

Livia- noi am vrea sa mergem la Praid in concediu prin septembrie...sa vedem

Adela - e o scumpa Alexia...mie mi se pare ca seamana cu tati ei...

Cris68, Alinuk- bafta la examene!

(31.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

am uitat sa va raportez prima cazatura din scaun-balansoar care se afla jos, pe covor. Deci nu a cazut decat din el jos, cativa centimetri pentru ca nu am prins-o in centura pentru 20 de secunde cat vroiam sa racesc laptele... numai am pus-o si nici nu m-am intors ca deja aterizasera jos, ca a mancat-o sa se forteze sa se aseze in fund din semi culcat si s-a dus.... dar asta cred ca e abia inceputul.
Alta realizare - reducem tot mai mult din lapte... nu e bun si gata, asa ca dimineata nu mai mancam 180 ml de lapte ci doar 80 asa de gura lu' masa. apoi la 11 stam cu gura cat casa la supa... , seara la ultima masa nu mai poftim la lapte - asa ca ajungem sa facem urgent cereale cu mar si banana care le mancam in 2 minute cu o pofta si suparare ca nu vine lingura mai repede cu plinul la gura... cred ca o sa ajung sa-i torn in gura cu cana ca sa nu se mai supere ca nu ma misc mai repede.

Mergi la inceput

fetele intrebare.... mi-am amintit....
ce scutece folositi? eu tind sa trec pe altele... foloseam pampers 5-9 kg (noi avem pana in 7 kile) ... dar ultima vreme o tot gasesc cu spatele ud, ca se scurge din ei inafara si se uda bady-ul. Am Luat Hippy sau hyppi (Nu stiu acum cum scrie exact pe ei) ... parca e mai bine, au marginuta facuta ca un fel de elastic (gofrat) sa stea mai bine... parca imi par mai bun, nu stiu inca. Mai sant aia hagis (iar nu stiu cum se scrie) sant buni? ati mai patit si voi asa ceva? Nu de alta dar daca "se scurge" noaptea si pe afara - poate sa raceasca de pomana...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Liuda ai dreptate cu hotelul la mare. Eu nu merg la hotel ca n-am asa bani. De vila ce mama masii sa mai zic. Io caut o gazda cu o curte cu vita si apoi m-am aranjat. Pan la 11 la plaja apoi somnic si stat in curte si apoi iesit la plimbare. Oricum daca vreau la mare trebe cu Matei asa ca asta e planul meu.

Livia, frumoase foc si poznele voastre, doar ca erai cam tristuta in poza aia cu amandoi. Trebe un zambet larg sa ne impulsionezi si pe noi la bb2.

Cuuuum Lili, nu le-ai batut inca? Eu chiar ma luam de le. Ba ce nesimtite!!!! Astea tre sa se ia de mana cu amicii aia ai nostri care s-au mirat de ziceai ca lesina cand avea Matei 3 sapt si i-am rugat sa se spele pe maini ei si pustiul lor de 5 ani cand merg la bebe. Bai frate ce parinti .... Sa dea Domnul sa fie bine Adam si MAtei.

Ma duc sa indop purcelul si sa ies pe afara pana nu incepe ploaia.

Mergi la inceput

catalina eu cu gazda stau mai prost... nu imi place, eu asi vrea separat... ca am mai fost la gazda si am ramas cu gust amar asa ca de atunci nu prea imi place ideea. Si plus eu am o parere... 1.e prea mica pentru mare, la anul o iau ca e bun soarele si apa marii pentru copiluti dar nu anul asta. 2. e cald, aglomerat, ea are program facut astfel in cat eu numai o sa ma chinui. 3.Daca tot ma duc alea 3 zile nenorocite la mare... sa ma odihnesc si eu ca omul... daca tot am cu cine s-o las, ca altfel stau stresata ca e vant, ca e soare, cu ea in brate, nisip in cur, desfaci o suta de acareturi carate dupa mine pe plaja, iar strange ca e 11, ca hai mai repede ca e ora de mancare, ca este ora de somn, cald in camera, inaduseala, aer conditionat nu se poate.... nu stiu cat ma odihnesc - si cat ma stresez... Noi de mici am mers la mare dar dupa 2 ani si acum inteleg de ce... eee ce bine era sa ai o casuta acolo - te-ar durea in fundulet, stai in curte intri in casa, plaja alaturi... vise!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

pupici la fete si bebici

La multe lunite

eva bb de laura

adriana bb de gabriela

iarina bb de anis

eliza bb de miciurin

mooama, ce pozne frumoase am vazutara!

DANA, faata, sa traiesti, arati super bine!iar domnishorul Lucas..ce sa mai vorbim..

Lilisor, super pozele de pe faleza!bai, tu iar imi faci pofta de bebe 2!puschea pe limba!

Laura, dulcica foc fie-ta, dar m-am distrat maxim la poza facuta de tati!

Marina.., ce familiuta frumoasa!!auzi, hai ca seamana Emmi si cu tati, sa stii!

Maryela, ce seamana Mihnea cu tine, fata!si sa stii ca si Andrei e grasan ( a sarit de 9 kg)dar eu nu-mi fac probleme, scad ei in greutate cand vor incepe mersul de-a busilea..

Livia, Albinuzza, sa va traiasca minunile!

nu mai stiu cine intreba de vacanta anul asta..
un timp m-am simtit un pic frustrata cand ma gandeam la vacanta..de ce?pt ca eu si Rudy suntem taaare umblatori si in fiecare an am plecat de cateva ori, fiecare an insemna locuri noi din lume vizitate, oameni cunoscuti..
s-a nascut Pisoiul si am realizat ca s-ar putea sa ne mai taie din avantul pionieresc anul acesta.Si totusi..plecam acum cu el 5 zile la mare, vedem cum ne descurcam si in septembrie plecam si noi, eu cu Rudy, intr-o vacanta..mai altfel.
asa ne-am gandit noi pt anul acesta.

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

dana ai dreptate, aici esti studiat la sange...si daca ar face-o macar persoanele care arata impecabil! dar nu e chiar asa...

maryela
ce bine arati...imi vine sa si ce dulce e bb cu palariutza!

catalina
asa e fata, seamana cu tati, dar e frumoasa oricum . hai ca vb si cu pishmigiul, poate ma bag.

albinutzza ce gasca aveti! si ce fotomodel ai tu in casa mai! vaaaai ce striptis face maria!

catalina hai ca-mi place faza cu numele! s-a intamplat ceva ce nu trebuia cant ti-ai gasit cei 2 hormoni?

adela superb peisajul. si da...seamana cu tati, dupa parerea mea, chiar si la freza...ca si a mea de altfel.

lili naspa cu pojarul asta. sper sa va rateze!

intrebare intrebatoare pt mamele de fetitza (baietii nu stiu daca fac): de ce are emmi o tzatzica albicioasa, de fapt sfarcul are un punct alb? cica ar fi de la hormoni dar daca eu nu mai alaptez nu ar fi trebuit sa-i treaca si ei? wse mai confrunta cineva cu pr asta?

hihi ce we activ ca prea s-au pus muuulte pozici.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Maryela, fata, cu greu iti dau 18 ani in pozele alea!

Adela, ce scumpica e Alexia ta, ce sta ea la umbra in carut!ce locuri frumoase!vazut si placut

Criss, bafta multa multa la examene!

pisoiul meu drag
taina botezului

Mergi la inceput

Catalina, Marina, Adinush, vin si eu sa va vad maine in Pismigiu, dar indurati-va si bagati-mi un mic bip cand ajungeti , la tel 0744209602, sun eu inapoi si vorbim...please!

pisoiul meu drag
taina botezului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

www.dropshots.com/day.php?userid=284619&cdate=20070611&ctime=072935" target="_blank">vreau sa inaintez dar nu prea stiu cum

eli am notat dar eu nu stiu daca ajung maine in pishmigiu.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput