Stelute de ianuarie-februarie 2007 (31)
Raspunsuri - Pagina 12
kateryna spune:
Neata Gio, Meg si mie mi-ati amintit ca trebuia sa fiu la martie-aprilie si sa am bb de un an si ceva. Eu una recunosc ca nu am mai citit la ele ptr ca vreau sa ma bucur de ce am acum nu sa ma gandesc la ce ar fi putut fi. Ata ete, viata merge inainte.
Gio, felicitari ptr premiu. Si noi am primit un iepuras de la ei.
Cu rusii, nici pe mine nu m-au vizitat, dar nici nu am chef de ei.
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
kateryna spune:
La multe lunite Ayleen de Adinush, Eva de Mihacarm si Matei de Megbeng.
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
conchita spune:
Stelutelor de azi, Eva, Ayleen si Matei, La Multe Lunisoare si felicitari mamicilor de sarbatoriti. 
Cata, daca te incalzeste cu ceva, mie imi place mult de tine. 
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)
ylilimic spune:
Neata!
Catalina - am facut o ciorbita de pui si un ghiveci "cu de toate", salate de rosii si castraveti si capsuni cu zahar (pt Matei separat doar capsuni).
multumesc ca mi-ai vazut pozele. Merg la bucatarie sa manance toata lumea ca daca ma uit pe geam asa imi vine un chef de plajaaaaaa
mai bine mai intarzii un pic, sa cred ca e prea tarziu deja
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
loremunteanu spune:
Neata!
Messa, papa Whiskas (uscata) si Gourmet (umeda).
Multumesc pt raspunsurile legate de laptic... N-am schimbat "marca", am trecut doar de la 1 la 2... Trecerea am facut-o brusc, dar cantitatea pe care el o mai bea e de 30-60ml de lapte... Nu cred ca e de la lapte... cred ca e altceva...sau poate mi se pare doar... Initial (primul, al doilea scaun) face normal, apoi se urmatorul/le se subtiaza... Oricum mergem la vaccin saptamana viitoare si am sa intreb...
Marybell, m-ai nimerit... Eu am facut acolo doua caciulite, dar nu-s asa de talentata... botosei, n-am prins smecheria... Am uitat o gramada de modele (cand eram mica impleteam de zor la papusi)... Acum in loc sa stau sa impletesc, ma postez in fata calculatorului... Conchita si cu Aelita trebuie sa stie.
Ma duc sa-mi beau cafeluta... 
Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici
Catalina spune:
Haha Conchita, esti simpatica! Idem. :))
Lili sa stii ca nu e idee rea cu ghiveciul. Auzi ... daca ai nitelus de timp imi dai si mie pe PM cum se face? Da, acum ati mai aflat ceva despre mine, sunt afoana in bucatarie. Dar imi dau silinta. :)
Mateiu tau mananca asa cum mananc io capsunile. Fara zahar. Bravo lui, baiat curajos.
Eva, Matei, Ayleen, sa cresteti mari mai stelutelor mai!
Lore, stai asa ... cum mananca doar 30 60 ml? Deci e completare? Pai si atunci era ok sa il treci pe 2? Asa a zis pediatrul? Ma rog, daca inca alaptezi stii doar ca scaunele la bebeii alaptati pot fi oricum. Si oricat de multe.
Kate, ai dreptate, ce rost are sa ne gandim la ce putea sa fie. Si gemenii mei ar fi avut un an jumate. Dar ma uit la Matei si tot nu imi vine sa cred. Asa ca am uitat greul. :)
Pupici
conchita spune:
Marybell, caciulita te invat eu, dar botosei inca buchisesc, ca am uitat complet. si cand te gandesti ca erau vremuri cand am tricotat si ciorapi, si pantalonasi, fuste. dar mi-a luat gravideala ultimul neuron, acu traiesc la umbra lui. sunt explicatii detaliate pe topicul ala de care v-am spus cu lucrusoare pentru copii de la Casa Noastra.
Aelita, am intrat in cont, sunt poze puse de Mediterana, nu le vad pe ale tale, unde sunt???
io-s cu bubulina in brate, mananca, scriu cu o mana...deci mai bine nu mai scriu. ia sa citesc eu din urma, sa vad ce nazdravanii ati mai facut. 
Alaptatul Help-Line
Daconst spune:
Bai ma trezesc de citeva dimineti chiauna de cap.Nush ce naiba am ca de dormit dorm bine.O fi vremea asta ciudata cind soare,cind ploi.
Fi-miu mai nou ma cadoriseste la fiecare pampers cu kaki,deci am distractie maxima.Mai nou am reusit sa-i dau si ceai,asa ca am rezultatul.Nu e diaree,dar face des si putin,numai cit sa pot sa-l spal de fiecare data.
Oricum il prefer asa decit constipat,ca stiu cum imi place mie si lui sigur ii place la fel,citat din Messa.![]()
Lili,nu merge link-ul ala si m-ai facut curioasa.Incerc mai tarziu,poate se repara.
M-am uitat la poze si ma gindeam ce ajutor ai tu cu Matei.Parca abia asteapta sa se joace cu Adam si sa aibe grija de el.Mie asa mi se pare.
Lore,la tine sigur nu e de la lapte.Si avea dreptate Cata,de ce ai trecut pe 2 daca e completare?
Mai ales ca nr 2 se indeparteaza de laptele de mama,ca proprietati.Se da atunci cind bb nu se mai satura cu numarul 1 si in nici un caz cind alaptezi inca.Eu asa stiu.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
conchita spune:
quote:
Originally posted by Catalina
Conchita unde stai in USA?
Catalina, mamica de Matei (31.12.2006)
In Florida.
Alaptatul Help-Line