UN DOCTOR BUN

Vreau si eu un doctor bun , pentru toata sarcina si pentru nastere .
Am fost la Euroclinic , conditiile sunt impecabile dar doctori renumiti nu prea au . Majoritatea le dau cu flit si nu vin la programari .
Va rog sa-mi recomandati si mie pe cineva serios si de incredere
Va multumesc
Raspunsuri

ligeea spune:
Am uitat, eu voi naste numai prin cezariana -asa a fost si prima nastere , daca ajuta la ceva

ceamica spune:
Ligeea ,
este foarte interesant ce spui tu!
vrei sa spui ca dl dr Peltecu , dr Radu Vladareanu, Dr Ceausu , Dr Hergehelegiu nu sunt dr ai acestui spital ????
tu unde ai facut prima cezariana?

ligeea spune:
Pe rand
Nu sunt doctori ai acestui spital, sunt DOAR COLABORATORI . Incearca sa-ti faci o programare la vre-unul din ei si ai sanse sa nasti cu ei daca esti mama elefant ( ca perioada gestationala ) .
Mai mult , unii nu vin nici macar la programul afisat si la care faci programare , ceeace dupa pararea mea e nesimt pentru medic dar si pentru spital.
Spre comparatie , eu mi-am facut niste analize la clinica privata FETO MED din Viena , m-au programat telefonic pentru amniocenteza la prof univ . , mi-am luat bilet de avion si am facut rezervare la hotel , la ora fixata a intrat doctorul, a vorbit cu mine vre-o 40 de min despre toate bolilile mele si ale inaintasilor mei , despre sarcina , primul copil, avorturi , cand am avut ciclu prima data , etc. Mi-a facut ecografia , si aminocenteza propriu -zisa , mi-a dat 2 patile de care n-am avut nevoie dupa care mi-a dat nr. de telefon personal si de la clinica si mi-a zis ca le cel mai mic semn care ma alerteaza sa-l sun si sa vin la clinica imediat , vine si el.
M-a costat 1300 EURO , mi-a luat sange si mie si sotului etc . eu zic ca a meritat . Ce ma faceam eu daca -asa cum a fost la EUROCLINIC ma programam la doctorul marele X si ma anuntau aia gingasi cu 2 ore innainte ca nu mai vine dar sa vin la doctorita Y care nici macar nu e trecuta in schema de personal ?
Sau cum e la Herghelegiu , faci programare pentru septambrie .
Cezariana am facut-0 la Filantropia , dar nu ma mai duc acolo , aveau conditii execrabile acum 3 ani

ligeea spune:
Astept un raspuns mai ales de la viitoarele mamici ,doctorii evolueaza de multe ori si nu in bine

lempicka spune:
ligeea are dreptate in privinta spitalului euroclinic. tot acolo am avut si eu o experinta neplacuta, a trebuit sa astept 3 ore pt o investigatie care in mod normal nu trebuie sa dureze mai mult de 30 min.....din aceleasi motive....nu avea cine sa o faca !
depinde ce gen de medic vrei
- categoria foarte faimosi si foarte ocupati gen peltecu, vladareanu
- categoria mai putin renumiti, nume in devenire ?

ligeea spune:
Vreau un medic cu adevarat competent , care sa urmareasca sarcina , sa aiba rabdare -macar 30 min la fiecare consultatie , care sa lucreze intr-un spital la care sa existe posibilitatea unor rezerve -data trecuta am facut stare de soc , frison si au luat o patura de pe alta bolnava si mi-au pus-o mie pe burta abia operata .
Si in strainatate sunt medici cu grade universitare dar asta motiveaza comportamentul acestora fata de bolnavi ( la eco la Dr. la Diagnosis , nu mai stiu cum il cheama unul faimos , fumeaza ca un turc de fata cu tine , in cabinet e un fum de-l tai cu cutitul ) .
Vreau un medic cu oaresce experienta , am vazut n nulitati scoase de scoala de medicina actuala .
Sunt dispusa sa platesc aceste servicii la fel ca in occident - ex. o cezariana facuta de medic primar , internare ,copil etc e cca 3000 EURO , de un profesor intre 4-6000 EURO .

stancutza spune:
quote:
Originally posted by ligeea
Vreau un medic cu adevarat competent , care sa urmareasca sarcina , sa aiba rabdare -macar 30 min la fiecare consultatie , care sa lucreze intr-un spital la care sa existe posibilitatea unor rezerve -data trecuta am facut stare de soc , frison si au luat o patura de pe alta bolnava si mi-au pus-o mie pe burta abia operata .
Si in strainatate sunt medici cu grade universitare dar asta motiveaza comportamentul acestora fata de bolnavi ( la eco la Dr. la Diagnosis , nu mai stiu cum il cheama unul faimos , fumeaza ca un turc de fata cu tine , in cabinet e un fum de-l tai cu cutitul ) .
Vreau un medic cu oaresce experienta , am vazut n nulitati scoase de scoala de medicina actuala .
Sunt dispusa sa platesc aceste servicii la fel ca in occident - ex. o cezariana facuta de medic primar , internare ,copil etc e cca 3000 EURO , de un profesor intre 4-6000 EURO .
ligeea
Ligeea, te inteleg perfect. tu de fapt vrei o relatie normala si sanatoasa cu doctorul tau. eu iti pot face o recomandare: d-na doctor Anca Popa, care lucreaza la Medsana (in fiecare zi!) si la spitalul Cantacuzino. De mine este "testata" ca dr ginecolog, pentru probleme obisnuite, iar acum ea imi urmareste sarcina. de colege de-ale mele e testata si la nastere - e drept, ele au nascut natural. E f serioasa, f. profesionista, nu e genul care face conversatie si glume cu tine ca pe urma sa iesi din cabinet si sa-ti dai seama ca de fapt nu ti-a spus nimic. E f riguroasa si intotdeauana raspunde la intrebari. E si destul de aglomerata, dar daca faci o programare si ai inspiratia sa te inscrii si pe lista de asteptare poti avea noroc sa ajungi mai devreme.
Te ajut cu orice altceva vrei sa mai stii.
Stancutza

Andries spune:
ligeea te inteleg perfect, dar eu de exemplu ptr dr. Peltecu as merge si pe luna si as astepta si 3 ore la fiecare consult, este un doctor deosebit, fara de care eu nu as avea acum un baietel de 3 ani si un bb2 in burtica, in conditiile in care am fost initial "contraindicata sa raman gravida" de catre alti doctori renumiti !! in situatia mea nici nu mai conteaza spitalul...
trebuie sa te gandesti ca in situatia unor directori de maternitati sau de sectii de gineco (cum e dr. Peltecu si dr. Vladareanu) este improbabil sa-si "lase" spitalul la care sunt directori pentru a veni la Euroclinic pentru o singura pacienta care-si permite taxele din privat. Numai traficul din centru de la un spital la altul le consuma mai mult de o ora jumatate pentru un consult de 20-30 minute, timp total 2 ore, in care poate sa faca contravizita pe un spital intreg. Tu ce ai face?
iar la Filantropia conditiile erau tipice de spital de stat, aglomeratie, totusi in saloane era curat, singurul lucru care m-a deranjat era WC-ul, dar asta si datorita nesimtirii unor paciente. Si sectia de nou nascuti era impecabila, ma refer la cea pentru prematuri si subponderali, ca al meu acolo a stat.
intre "doctor bun" si "posibilitatea unor rezerve" crede-ma ca as alege oricand "doctorul bun".
Andries

Andries spune:
Vroiam sa mai spun ca daca ai deja o cezariana, a doua va fi 99,99% tot cezariana, nu se risca nimeni la o ruptura de uter pe vechea cicatrice daca tu nu vrei mai mult de doi copii. Pentru medic e mult mai comod sa aiba nastere prin cezariana, e programabila, sigura, pacienta multumita, etc.
Andries

mamii spune:
Eu in tara am fost la o clinica particulara extraordinara..sau cel putin asha era ginecoloaga de acolo!nu are un renume dar s.a purtat extraordinar ash putea spune adik mai rar vezi asha oameni in romania sa iti vorbeasca frumos sa te asculte si sa iti mai dea si un sfat fara sa vrea ceva!clinica se numeshte gynecoland si e undeva prin centru..daca vrei mai multe informatii da.mi un mesaj privat.