inceput tragic dar sfirsit fericit

inceput tragic dar sfirsit fericit | Autor: cristina73

Link direct la acest mesaj

Fetelor, ieri a nascut o verisoara de a mea, tare draga mie. Sunt foarte fericita pentru ea si tot gindindu-ma la ea(din pacate suntem in tari diferite) mi-am adus aminte de ceea ce a patit ea la inceputul sarcinii. Nu i-am cerut permisiunea sa scriu despre intimplarea ei de aceea am sa pastrez termeni generali, sigura fiind ca se poate intimpla oricui.
Sotul ei a obtinut un contract de munca in strainatate si ea l-a urmat peste citeva luni. Acolo fiind a ramas insarcinata, bucurie mare, isi doreau de mult un copil. Din pacate cind era in saptamina 7-8 de sarcina i-a pornit o hemoragie abundenta. S-a dus la spital si i s-a spus ca mai mult ca sigur a avut un avort spontan. I s-a spus ca probabil va avea nevoie de un chiuretaj dar pentru moment poate merge acasa dar sa se intoarca daca se simte mai rau. Singerarea a continuat inca vreo 2 zile si ea tot rau se simtea. Avea in continuare greturi si se simtea totusi gravida.A facut un test de sarcina si a iesit pozitiv!! Peste o saptamina s-a dus la un medic de familie care a repetat testul, din nou pozitiv!! I-a zis ca probabil a avut gemeni si a pierdut unul din ei. I-a facut trimitere la spital cu indicatie de ecografie.La spital ea a crezut ca i se va face ecografie dar medicul a inceput sa-i explice procedura de chiuretaj zicind ca in acest caz ecografia nu-si are rostul fiindca e clar ca a suferit un avort iar testele de sarcina ramin pozitive inca nu stiu cit timp dupa avort. Cu toate ca verisoara mea nu vorbea limba prea bine si nici nu e o fire deosebit de categorica la faza asta a inceput sa plinga din toate puterile si sa zica ca nu merge la nici un chiuretaj pina nu i se face ecografia. Fiindca deja urla din toate puterile ca sa i se inchida gura au dus-o in cele din urma la eco si ce sa vedeti? o inimioara micuta batea din rasputeri!!!Acea inimioara micuta e o fetita care azi a implinit o zi de viata!!!
Am scris povestea asta cu scopul de a avertiza si alte mamici: incredeti-va in instinctele voastre si nu va lasati intimidate niciodata!! Dupa cum se vede si in strainatate se intimpla greseli, oamenii sunt la fel peste tot si chiar daca dotarea e mai "cu mot" ca in Romania, degeaba ai dotare daca nu o stii folosi...
va pup si va doresc numai bine tuturor
cristina73

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Sa le traiasca bb si sa fie sanatos!
Si eu sunt de parere ca atunci cand esti insarcinata intuitia functioneaza f bine si ar trebui sa ne bazam pe ea. Oricum noi femeile avem un al 6-lea simt, mai ales cand e vorba de puiutii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

sa cresti mare si sa ai parte de ce e mai
frumos pe lumea asta.

Samurai-lady si bb Ken.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MLDiana spune:

M-a miscat povestea ta.SAnatate!

Lidia ,Tiara si David D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Mai ce-am mai plans.
Felicitari mamicii pentru taria ei si viatza lunga si frumoasa micutzei luptatoare. Se pare ca norocul a imbratzishat-o din primele clipe de viatza si ii doresc sa nu o paraseasca niciodata !!
Sa fii sanatoasa pui mic!!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

pfffuaaa ce m-am enerfat de la prima ora... Cum este mai posibil sa fie atat de inconstienti incat sa nu considere toate variantele posibile? E vorba totusi de o VIATA!!! ii doare-n....
Mai zicem de ai nostri....toti sunt o apa si-un pamant!
Sunt super-nerfosa acuma dupe ce am citit.......scuze ca imi vars nerfii asa....
Oricum, ce bine e cind se termina totul cu bine! Bravo mamicii curajoase si care si-a sustinut sus si tare punctul de vedere si LA MULTI ANI papusei norocoase care sa nascut de curind!

danat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta spune:

Sa-i traiasca bebe!
Si eu era sa-l pierd pe al meu la 4 saptamani,dar dorinta noastra[eu si sotul] si Dumnezeu,m-a ajutat sa am acum o fetita de 5 luni.
Sa ne ajute Dumnezeu la toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petruta spune:


Sa-ti traiasca nepotzica! Sa fie sanatoasa si bucuria parintilor!

Petruta & bb Mihai


http://community.webshots.com/user/gabrielmil


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Sa stii Cristina73 ca si pedichiurista mea are aceeasi poveste, dar ea a vrut sa faca chiuretajul pt. ca avea deja 2 copii. L-a facut, iar acum are o fetita de aproape o luna...Oricum sunt amandoua sanatoase si mamica e foarte fericita! Cred ca asta e important.Dar totusi cum e posibil? Daca fetita era handicapata sau stiu eu ce?! Ce lege din Romania obliga mama sa aduca un copil nenorocit pe lume, daca dupa 3 luni de sarcina in care s-a facut un avort la o clinica, totusi mama a ramas in continuare gravida?!Vreau sa va spun ca a mers din nou la medic sa ii faca avort, dar medicul i-a spus ca este prea avansata sarcina de aceasta data...

romana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina73 spune:

Romana
Chiar ca e aproape incredibil ce s-a intimplat pedichiuristei tale. Ma gindesc ca poate si ea(ca si verisoara mea) o fi avut cumva gemeni iar la chiuretaj poate au elimintat(doamne ce cuvint, dar nu stiu ce altul sa folosesc) doar unul.
Ma bucur oricum ca fetita e sanatoasa si mamica fericita ca o are
numai bine
cristina 73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

sa-ti traiasca nepotica, Cristina si sa ne mai dai vesti bune despre ea!

Hai sa va zic de-un caz relatat la tv, intr-un reportaj: o mama la vreo 40 ani ramane gravida si i se spune ca datorita bolii ei (nu stiu ce boala avea ca am deschis putin mai tarziu tv-ul) risca sa nasca copil handicapat. Dupa multe sfatuiri cu familia, avea deja 2 copii mari, a hotarat sa faca avort. L-a facut si dupa 2 luni observa ca ceva nu e inr egula. era insarcinata!!!! Avusese gemeni si i-au scos la chiuretaj doar un copil, celalalt l-au "uitat" sau Dumnezeu stiu ce sa- intamplat, nu l-au vazut, cica... Intrebarea ei era, dupa ce a nascut un copil sanatos: ce ii va spune cand va creste mare, despre fratiorul/surioara lui???
PS: am uitat, asta s-a intamplat in USA

Cristina, mamica cu burtica

Mergi la inceput