Mamici de Noiembrie-Decembrie (31)
Raspunsuri - Pagina 28
pussi spune:
quote:
Originally posted by RAMONELLA
Salutare burtici!!!!
Am fost vineri la eco,si se confirma,E FETITA!!!!!!!!!!!!
E maricica,are vreo 22 de cm si 500 de g.E inalta si subtirica.Draga de ea,nu stiu cum de incape in burta mea mica.
Am fost la Baby Expo,am gasit un carucior super fai,cu roti groase,costa 12 milioane,dar merita.Am vazut si patutul transformabil de la Baby Design.E super!!!!O sa mi le comand cam prin septembrie si patutul si caruciorul.
Voi ce mai faceti????
poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
Ramonel19+
Alexia Beatrice
bine ca sunteti sanatoase!

PUSSI
13+ 
din care unul 
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
pussi spune:
quote:
Originally posted by RAMONELLA
Erika m-am bucurat foarte mult cand mi-a zis din nou ca e fetita,data trecuta nu era sigura.Pai ar trebui sa faceti o intalnire in Bucuresti,ca sunteti mai multe.
Anacami caruciorul e de la Tako.http://www.tako-poland.eu/polska.htm Intra pe oferta,la clasic,si la prima optiune de la clasic.Si apoi acolo ai mai multe variante,e cel City Voayager.Jos in partea stanga va aparea coloristica.Vreau sa-l combin cu albastru,daca al doilea bebe va fii baietel,sa il folosesc si la el.
poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
Ramonel19+
Alexia Beatrice
imi place ..e super!
PUSSI
13+ 
din care unul 
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
pussi spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
nici eu nu am pete pe fata, cosuri, doar problema cu sanii si care bineinteles au crescut cu 2 marimi deja,.....
in legatura cu petele, verisoarei mele i-au aparut in luna a 6-a sau a7-a.....
eu mai am o saptamana jumate pana la eco 4D!!! de abia astept!!sper sa putem pleca linistiti in concediu!!
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami19+ 70%
Yasmina Alisa
poza eco bb si burtik
am de toate

PUSSI
13+ 
din care unul 
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
slimatei spune:
yasmi mersi mult! scuza-ma ca insist dar cred ca m-ai inteles gresit:eu nu am spus ca nu sunt fete pe plaja si daca esti
nu mai poti merge la mare; oricum fiecare face cum vrea si cum se simte
,dar soarele ii poate face rau, cel putin asa mi-a zis mie dr.
mersi anca !
stefania
12+
pussi spune:
quote:
Originally posted by pufulet74
Buna dimineata burticilor :)
Ramonell, felicitari pt fetita ! :)
Daca vreti sa vedeti video-uri de joi cu ala micu, aveti aici:
http://www.youtube.com/profile?user=almar21
------------------------
Flory18+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk

si eu as pune filmuletele dar sunt asa lungi! la 10 sapt. dureaza 45 min si la 12 vreo 30 min!
PUSSI
13+ 
din care unul 
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
pussi spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Pufule sa iti traisca.
Titi mici voi cu ce va laudati?
anca18+
Maria
poze
www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!
cu alegerea caruciorului si analizele bune
, nu am nici infectie urinara..ca-mi era frica!PUSSI
13+ 
din care unul 
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
ancadragoman spune:
Stefania si eu am intrebat medicul de plaja si a sp[us ca de preferat sa nu merg ,dar daca nu ma pot abtine sa stau pana la ora 10 dimineata si dupa ora 17.
anca
18+
Maria
poze
www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!
RGE spune:
RAMO..felicitar4i pt fetita..500 gr??...WOOOWW...al meu are 300 gr si deja ma rupe cand ii e foame stie cum sa ma faca atenta..cand pleaca ta'su la servici stie cum sa-mi arate ca il saluta...cel mai nasol e cand nu are chef de somn si se joaca cu salteaua..o loveste cu picioarele...si nu-si da seama ca pana la saltea mai e si rinichiul lui ma'sa plin de pietre...
..si ma paralizeaza ..trebuie sa ma mut pe partea cealalta si sa-l imping si pe el....nu prea ii convine dar asta e...cam mic pt fotbal![]()
......ce sa va mai spun si eu..am stat ieri cam 30 minute la soare si mai bine imi bagam un bat undeva..imi spusese dr ca nu am voie dar si mama mi-a spus ca nu are nimic si am stat mai bine nu stateam....lumina si caldura soarelui ii adorm pe bebe si seara cand sa ma bag in pat ear tat de agitat, nu puteam sta 2 secunde in aceeasi pozitie, nu am putut dormi deloc, m-a luat si durerea de cap..
.....in ultima saptamana am inceput sa iau in greutate in fiecare zi ..chiar daca mananc numai fructe si apa ..corpul "le opreste"...a inceput sa mi se faca foame foarte des..iar daca nu mananc incepe fi'miu sa dea picioare si pumnii..loviturile lui sunt din ce in ce mai viguroase....imi place insa ca a inceput sa recunoasca voci si melodii....iar seara cand il luam pe tati pe la spate il impinge ..sunt fericita cand il simt ca misca si ne raspunde in anumite situatii..avem baiat mare!!!
ROXANA
21+
GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!
pufulet74 spune:
Pussi, pai tu le pui si cine vrea sa le vada se uita la ele :)
Apropo de carucioare pt gemeni, am fost la BabyExpo duminica si am luat de acolo pliante, am vazut in pliantele de la Graco si Inglesina ca au pentru gemeni, nu stiu daca le-ai vazut :)
Mi-au placut si modelele de la Inglesina (aveau acolo numai simple) insa mi s-au parut mai putin robuste.
------------------------
Flory
18+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
RGE spune:
..ce vroiam sa va mai spun...nu mai am buric deloc...s-a platizat nu stiu cum sa spun....si mi-a aparut peste noapte si o linie maronie nu foarte deschisa si distincta....insa dupa arata este linea negra ..sau cum se numeste ..de sani am inceput sa ma ocup mai des....curat bine mameloanele si canalele..si dupa baica ii frec cu un prosop asupru..apoi crema..multa multa ......saptamana asta ajung sa vobesc cu instructoarea de gimnastica ..mi-a spus ca in fuctie de cum o sa considere ea sarcina mea o sa fac gimnastica sau doar masaj..mai ales ca sarcina este avansata si anumite exercitii nu mai am voie sa le fac....iar vineri incep cu tati "scoala parintilor"....i-am mai luat lui fi'miu o gramada de hainute ..sper sa ma mai abtin ca altfel pana se naste o sa aiba mai multe haine ca noi...
ROXANA
21+
GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!