Mamici de Noiembrie-Decembrie (31)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

fetelor hellpppp
adina dc mai esti, raspunde-mi si mie te rog!! (sau cele care ati mai avut o sarcina!!). acuma am pregateam sa intru la dus, si cand sa am dezbrac, sanii aratau ciudat tare, plus ca mameloanele erau tari ac piatra si aveau pe ele mici gaurele ca si intepaturile de ac!! acuma sunt la fel!! incep sa intru in panica!!!

_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 18+ 70% Yasmina Alisa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Adinamersi frumos!da, ai dreptate...asa mi-a zis si mie 4-5 sapt! Dar cica faza tine numai pana la 7 luni, atunci ar trebui sa devin deja maaaaaaaaaarrrrrreeeeeee Sa fim sanatosi!
pufuazi nu ies! maine merg la niste prieteni la pranz la masa! Sper sa-mi fie bine!

Cu fructele: si eu bag la greu 1-2kg/zi! Dar efectiv simt nevoia! Cu lactatele e mai nasol..nu-mi plac! Decat de casa de la tara!lapte delooccccc!

PUSSI 13+ din care unul

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

pufu, studii postuniversitare fac.sau cum zice o formatoare, studii academice..;).m/am chinuit mult pana am reusit sa trec de admitere..si acu de/abia astept sa termin.
dar mai am si anu 2, mai mult practica ce/i drept...dar il aman un an, sa stau cu bebelina.
off..eu nici fructe nu mananc, lapte ma fortez sa beau o cana pe zi..apa la fel..de/abia de beau vreo 500/600 grame. e tare greu la mine.
si dimineata inca vomit..:(:(.
azi ma mut!!! am fost si am facut curat..pana diseara tre sa imi trambalez lucrurile..noroc ca e doar cu un etaj mai jos, ca stau intr/un camin.nu din ala studentesc, mai select, dar tot camin e.

18+ si gimnastul/a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Eu de cind is insarcinata is si mai curioasa, asa ca daca vrei, zi-mi si mie ce cursuri faci mai exact ?

------------------------
Flory 17+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

te cred ca nu ti usor deloc acolo acum, si ca abia astepti sa termini
Si eu ma apuc f entuziast de o multime de cursuri insa acum simt ca e prea mult, vreau o pauza ...

------------------------
Flory 17+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Vad ca unele aveti dungulita, altele nu. Deci stau linistita. Par pe burtica mi-a cam crescut si mie, iar sotul zice ca si pe spate - maimutica. Dar nici ca-mi pasa, ca vara asta nu cred ca merg pe la plaja.

Pupici
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ggaby spune:

quote:
Originally posted by creem

Vad ca unele aveti dungulita, altele nu. Deci stau linistita. Par pe burtica mi-a cam crescut si mie, iar sotul zice ca si pe spate - maimutica. Dar nici ca-mi pasa, ca vara asta nu cred ca merg pe la plaja.

Pupici
17+

sal o dungulita am si eu ....dar apropo de plaja se poate?avem dreptul sa stam la soare?
gaby 12sapt
ps:cum pot sa ma inscriu si eu in lista pt decembrie stie cineva?eu nu prea inteleg nimic pe acest forum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

quote:
Originally posted by ggaby

quote:

Pupici
17+

sal o dungulita am si eu ....dar apropo de plaja se poate?avem dreptul sa stam la soare?
gaby 12sapt
ps:cum pot sa ma inscriu si eu in lista pt decembrie stie cineva?eu nu prea inteleg nimic pe acest forum

Gaby, bine ai venit.
Nu stiu ce sa-ti zic de plaja, daca e voie sau nu, dar mie caldura nu imi face deloc bine in perioada de sarcina, asa ca nu vreau sa ma deshidratez pe acolo.
Mie imi place tare mult sa inot si sa fac scufundari, dar vara asta o sa renunt, ca sa nu risc nimic. Mai bine satu cumintica anul asta, decat sa fac ceva aiurea si sa-i fie rau lui bb.

Cu inscrierea - cred ca trebuie sa iti scrii datele, si fetele cele bune, care se ocupa de listutza noastra te vor trece si pe tine pe listutza

Pupici
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

elis in a cata saptamana de sarcina ai facut TT ???
scuze ac te stresez, dar mie mi-a facut TT, doar analizand cele trei valori fara a calcula riscul si eram curioasa dc se vede doar din cele trei valori ca nu a iesit bine TT!!!

_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 18+ 70% Yasmina Alisa

poza eco bb si burtik

la 15sapt+1zi, dupa echo morfostructurala; valorile le-am mai dat

Ellis16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by ggaby

quote:

Pupici
17+

ce dungulita ?scuzati-mi ignoranta! la soare spre ex.dr mi-a interzis ;in scimb mi-a zis ca pot merge la piscina ,bai termale si la mare fara nici o problema dar sa nu prind soare si frig...
gaby 12sapt

stefania
12+

Mergi la inceput