Mamici de Noiembrie-Decembrie (31)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

mirela - felicitari...sa fie intr-un ceas bun...asa cum va doriti!sa fie sanatos.
eu nu mai am rabdare pana vinerea viitoare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

salut fetelor
ei, acu cd sunt eu mai libera..adica in week/end..nu mai sunteti voi pe forum..
e..nu/i nimic. forumul asta e si un fel de jurnal..iti mai aduni ideile..
vestea buna e ca am reusit sa ma mut intr/o alta camera, singura...si sper ca de aici incolo sa reusesc sa ma odihnesc, ca m/am saturat sa ma culc odata cu ultima colega si sa ma trezesc la prima ora, cd se trezeste vreuna...si sa ma sufoc noaptea de cald.
acuma, sper sa nu ma omoare plicitiseala..dar vin examenele, va mai am pe voi...sper sa treaca cumva si ultima asta luna de stat in bucuresti departe de taticul.
in rest, nu am noutati despre bebelina.suntem in principiu bine, pana cd primim rez la listeria si facem eco de 20 de saptamani mai avem de asteptat o saptamana.
va pup.week/end frumos!

18+ si gimnastul/a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Petro, sunt leo eu ca si zodie, si mai iese la suprafata citeodata saracu :))

Mikuta, f frumos numele, si noi vrem neaparat ceva cu semnificatie, dar suntem in cautari inca :)

Victo, ce cursuri faci la Bucuresti, facultate sau ceva postuniversitar?

------------------------
Flory 17+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

mirela, felicitari!!!!!

am gasit ceva interesant prin carti si am zis sa va scriu si voua:
in legatura cu sexul bebelusului :
"organele genitale ale fatului se formeaza din saptamana a 12-a de sarcina, dupa care urmeaza diferentierea sexuala. in schimb pt a putea vedea acest lucru la ecografie, trebuie sa asteptam pana in saptamana a-18a sau a 20-a de sarcina. in general diagnosticul sexului din saptama a 22-a are o marja de eroare de 20%. numai amniocenteza face posibila cunoasterea sigura a sexului copilului"

in legatura cu pozitia uterului:
"in luna a 4-a inaltimea uterului este de 16 cm. la 4 luni jumate , adica exacvt la mijlocul sarcinii, uterul ajunge la ombilic, adica la mijlocul abdomenului."

mie mi s-au parut informatii interesante! sper sa va placa!!!

cine imi spune si mie ce intelege prin " saptamana 18 (a 17 sapt de la fecundare)= a 5-a luna (lunara) si a 4-a luna de sarcina" ?????

pusici

_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 18+ 70% Yasmina Alisa

poza eco bb si burtik

BB, daca nu-i prea tarziu, eu inteleg asa:

Saptamana 18 = cand ai 18 saptamani de la ultima menstruatie, ceea ce sunt 16 saptamani de la fecundatie, deci te afli in a 17-a saptamana de la fecundatie si in a 19-a de la UM
Dr masoara sarcina in 10 luni lunare, à 28 zile, 4 saptamani. A 5-a luna lunara (deci saptamanile 17-20) este intr-a 4-a luna de sarcina dupa metoda veche, mai babeasca, de calcul...

Adina 11+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Eu am facut ieri amniocenteza, speram sa trecem cu bine, luam antibiotic, iubitica mea era bine, a stat nemiscata saracuta, cred ca era mai speriata ca mine; rezultatul - dupa 15 zile, dar fetita noastra trebuie sa fie sanatoasa, cu siguranta.

Ellis 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

neatza.
ellis - cu siguranta va fi bine...multa sanatate.pupici la bb.
bb - si eu zic, cum a zis adina...
sunt un pic suparata - ma enerveaza vremea asta urata...nu stiu unde sa-l scot pe stefi...
pupici multi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Buna dimineata :)
O sa fie bine Ellis, sunt sigura
A murit Adrian Pintea ...:(

------------------------
Flory 17+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ellisiti doresc din suflet sa fie totul bine!! Tinem pumnii!!
mikutasi mie imi place numelePliul nucal trebuie sa fie sub 3 mm!

ieri am lipsit: mi-am facut internare de o zi si mi-am facut toate analizele! Sapt. viitoare primesc rezultatele! Apoi am fost la Miniblu, mi-am luat perna de , e super practica! Am dormit ff bine cu ea! Si am gasit carucior pt. Titici cu 1.300 Ron! daca-l gasesc va pun poza! Am fost si la Chicco si in RO nu aduc carucioare pt. gemeni sub 6 luni! Nici una si nici cealalta nu au cosulete pt. scos din spital O sa mai merg la Premaman sa vad!

weekend placut!

PUSSI 13+ din care unul

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Ellis iti doresc tie si bebelinei multa sanatate, ai sa vezi ca in final totul va fi bine

Pussi ne amenintai cu niste poze de la eco. N-am uitat sa stii.

Cine-i din Constanta? Cum e la mare? Vreau sa plec la mare

18+ ???

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

tot noi.. asa arata caruciorul, dar e dublu http://www.miniblu.ro/produs.php?cod_categorie=34&cod_produs=531

si la semnatura sunt poze noi

PUSSI 13+ din care unul

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput