Spiridusi de ian-feb 2006 (195)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Aha pricepui acum.
Eu sper ca se va distra Diana super la mare,am vazut ce fericita era zilele astea in fundul gol si cu piscinutza alaturi - cumintenia intruchipata
Am uitat sa va mai zic de ea,mai nou plange dupa BUNI cand pleaca si cand o cearta tati, se cere la ... BUNI (si buni e la ea acasa ) Adica vine,ma ia de mana si ma duce la usa si zice BUNI printre lacrimi
Noi ne multumim cu Predealul ca e gara in mijlocul lui si de acolo mai o sa bantuim tot cu trenul la Sinaia,Brasov ... si o sa mergem dupa ce plecam de la mare (cu banii ce ne mai raman )

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 1
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 3

SINGURA MASURA A LUCRURILOR E IMPORTANTA PE CARE NOI LE-O DAM.

SUNT IERTARI CARE BICIUIESC IN FATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

pai moni asa e si indicat,intai la mare,ca marea,soarele te obosesc,apoi la munte sa te relaxezi,sa potzi merge linistita la munca,noi facem pe toate pe dos
plec in oras sa vad ce surprize sa-i trag lu grasu,hai pa...........pe diseara ca v-am plictisit cam mult...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
http://www.dropshots.com/davidsolo
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Noi la mare mergem la inceputul lui august.Deci nu ne intalnim
Mire deci te-ai facut sefa blocului.
Mai fetlor am uitat sa va spun , azi fac 2 ani de casatorie.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Acina Felicitari !!!! sa fiti fericiti mereu !!!

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ACINA felicitari si la mai multi! Noi in 20 aug facem 13 ani
BEE si mie mi-ar place la Aurora ca e izolat si mai pustiu pe pseudo-plaja aia cu pietre ,dar s-ar ofusca rau husbandu' ,ca nu-i aglomerat,nu-i distractie si in plus am observat ca si Diana e exact ca el,prefera aglomeratia
Ai vostri cum sunt? Sunt si din cei care nu prefera "publicul" ? Mie deja mi-e mai mare jena ce face Diana in tramvai si nu numai - striga dupa oameni,le face pa si pusi,cere mancare daca vede la careva Si zice NENE si la barbati si la femei tot e bine ca la copii zice "piii"

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 1
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 3

SINGURA MASURA A LUCRURILOR E IMPORTANTA PE CARE NOI LE-O DAM.

SUNT IERTARI CARE BICIUIESC IN FATA

Mergi la inceput

Ana , Moni multumesc
Moni , uau ce de ani...

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati.

Mergi la inceput

Bey pe mine ma zapaceste Andrei ca e asa sociabil, merge la toata lumea, da noroc cu toti sta in brate la toata lumea fara sa faca figuri.
Asta nu e bine, chiar ma gandeam cu sora-mea ca poate sa-l ia cineva fara probleme, ca el merge.Doamne Fereste.

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

ACINA n ai grija ca nu ia nimeni ...costa mult intretinreasi
ptr tine

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

hello!!!!
Ioana este bine sanatoasa. Am reusit sa o restabilim dupa ce i-am bagat antibiotic. A fost destul de complicat ca tocmai facuse vaccinul, motiv pentru care am folosit branula dar acum este totul ok si diversificam la greu. Parca mi-e ciuda cand va aud ca dati la copii fructe, Ioana mea le-ar manca si cu ochii (cirese, piersici, caise, etc)dar evit ca imi este frica sa nu recidivam. Ea papa doar banana si mar, ma si este o pofticioasaaaaaa, imi este si frica sa ies cu ea pe strada ca daca vede un copil ca papa ceva vrea si ea si imi este asa de rau cand ii spun ca ea nu are voie....
Fetelor distractie maxima prin concedii si va astept in continuare si prin eforie(stau chiar mai prost cu deplasarea decat anul trecut) asa ca va invit la terasa din dotare.
Moni, vad ca stie Diana o gramada de cuvinte, ne mandrim si noi cu o serie de cuvinte invatate in ultimile doua saptamani. Ma si surprinde ca in fiecare zi mai adauga ceva la vocabular. Hm...deci nasuc infundat, mai bine ca n-o bag la piscina.
Am fost si noi duminica de la 18 la 20 pe plaja dar ma las de sportul asta o perioada, o sa-i las placerea de-a merge cu Ioana la plaja lui Robert. pe mine m-a extenuat, este intr-o continua alergatura iar mie imi venea sa ma intind ca o rama pe nisip.
Mirela tu esti o draguta! Pupici lui dani si felicitari pentru postul de prezidente
Anasol si Anymoni, am vazut si eu pozele de la mare. Ati fost tari cu iesirea intre fete .Imi pare rau ca a avut david febra. Bine ca a trecut!
Bee, tu ai aflat pana la urma sexul bebelusului??? Nu-ti va fi frica sa faci plaja? Eu stiam ca din cauza caldurii mari se poate declansa nasterea.
Acina, pupici lui Andrei sa scapati repejor de mucozitati Si Ioana se duce la oricine, si nu bate copii si da jucariile la toti dupa care le vrea repede inapoi sau ia jucariile celorlalti si nu vrea sa le mai dea inapoi...si tot asa.
Ana de Spania, imi pare rau ca sufera asa tare Francesca din cauza dermatitei. Cred ca iti este asa mila de ea...Pupicei la fata frumoasa sa-i treaca repejor si sa nu mai aiba nici un fel de problema.
Ana de France?? Ce mai face Alexander?
Silvi ma bucur ca ai mai scris. Pupici frumosului Alain! te asteptam cu drag atunci cand o sa poti sau cand vei avea net.
Pupicei la toata lumea si va urez o saptamana frumoasa si usoara!

daniela31w si ioana alexandra (05.02.2006)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

eeeiii, ce veste buna, Ioana este bine, ma bucur Daniela!
pazea, ca miercuri seara sosim in Mamaia. mi-e tare dor de mare, anul trecut am sarit-o. acum tot facem liste, cumparaturi, bagaje, planuri...

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput