Colica renala?

Colica renala? | Autor: Sheritra

Link direct la acest mesaj

De saptamana trecuta a inceput sa ma doara un rinichi si spatele, luni am fost la urolog, mi-a spus ca n-am pietre dar rinichiul drept e inflamat si putin si stangul.
Urocultura a aratat infectie urinara.
Mi-a spus ca vezica are infectie veche, si a urcat la rinichi.
Mi-a dat augmentin.
Marti n-am avut nimic, de ieri seara iar m-au luat crizele, groaznice, nici nu ma mai pot imbraca singura, nici sa ma scol de pe scaun. Ma doare spatele parca l-as avea in chingi, si intepenesc imediat in pozitia in care stau.
Deseara merg iar la urolog.
Imi puteti spune ce se intampla, de ce am durerile astea cu tot antibioticul?
Sa mai merg si la alt doctor?
Multumesc.

Shery 18+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rapsody spune:

Am avut colica renala, durerile sunt groaznice, ca un cutit. Am ajuns la urgente si m-au calmat cu o injectie puternica cu no spa si scobutil. Apoi am luat Urinex si apa multa..am facut o eco, se dusese pietricica, dupa cateva zile mi-a trecut.Tu cred ca ai infectie urinara, mie nu mi-a dat antibiotic pt colica renala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Cred ca peste infectia urinara e suprapusa si o colica renala. Elimini nisip, vreo pietricica iar acestea dar dureri, nu gluma..o stiu pe cont propriu! Injectii cu scobutil, no-spa, apa multa, ceaiuri diuretice si binenteles antibiotic daca si infectia e prezenta!
Multa sanantate!

Raluca 20+ si mami de Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

2 l ceai de codite de cirese / zi, No-Spa. Si poate mai ai voie si alt calmant cu sarcina.

multi sa-ti treaca repede durerea !!!

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

www.newsfive.net/sara/" target="_blank">AJUT-O SI TU PE SARA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali76 spune:

Buna Sheritra, eu sunt trecuta prin asa ceva.De cativa ani ma chinui cu pietrele la rinichi, anul trecut am fost operata pt o piatra care se blocase pe traseu, deci stiu prin ce treci.M-am hotarat si eu sa fac un bebe, si ma ingrozeste gandul ca as mai avea probleme.Eu am aflat de o reteta mai babeasca, ce e drept, dar care a dat rezultate.Daca poti face rost de radacina de patrunjel, o speli bine, si o pui la fiert intr-un 1 kg de apa.O lasi sa scada pana lichidul ajunge cam de o cana.Bei acest lichid in decursul unei zile, si vei vedea,dupa ce urinezi, cum se elimina totul-nisip, pietricele mici. Daca vrei sa incerci reteta , e ok, iti va face bine. Iti doresc sanatate multa si bafta!

Mergi la inceput