Mamici de septembrie - octombrie 2007 (35)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Offf, am niste dureri foarte tampite. E ca si cum mi-ar veni ciclul. Iar bebe misca numai in gaura si ma doare rau cand imi trage cate una. Am luat No-spa, am iesit si la plimbare, dar nu trece cu nimic... Sper sa imi treaca macar cu odihna, caci ma gandesc cu groaza ca e weekend si nu am cum sa dau nici de Nayel, nici de Albu. Eu la alt doctor nu ma mai duc, pentru ca m-am saturat sa se dea fiecare cu parerea... Unul imi da un tratament, altul imi zice altceva, de nici nu mai stii incotro s-o apuci... La dracu cu toate astea!!!!

Bebe Yannis Edmond in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Da, Gabriela, curaj. Dupa augmentin se face candidoza si iar tratament...uffff... dar asta e. N-am ce-i face. Tre sa vindec infectia asa ca...mergem inainte.Saracu' bebe, ce de pastile... si pentru varice sunt alte pastile..mama lor!

Emma 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Annisia stai in pat daca ai dureri ca la ciclu ,eu durerile acestea le am din saptamana 16 sunt zile cand ma doare aproape tot timpul sunt zile si mai bune...la mine nu prea isi mai face efectul no-spa eventual poti folosi supozitoare cu scobutil daca nu trece cu tablete.

Mergi la inceput

Lavinia, ma feresc de Uscosin, pentru ca pe prospect scrie ca nu e recomandat in sarcina.... Si asa mi-a dat doctorul meu sa iau pentu scurgeri mai abundente MACMIROR, care nici asta nu e recomandat... Oare sa am durerile de la asta? Voi ce ati auzit de tratamentul cu aceste ovule in timpul sarcinii? Am cautat pe net, dar nu am gasit nimic concludent... Chiar am un medic tacanit, care habar nu are pe ce lume traieste?

Mergi la inceput

Aaaa si am uitat sa va spun de alta-n fundul Stanii.... Am buni amici o familie de medici. Si astazi trecuram pe la ei. Tipa ma studiaza atent si imi spune ca am burta mult prea mare pentru 26 de saptamani si ca asta inseamna ca bebe nu inghite lichid amniotic, ceea ce ar fi o alta problema... Cica lichidul asta trebuie sa treaca printr-un ciclu, sa il inghita bebe, sa treaca prin ficatul lui si apoi sa il elimine. Daca nu il inghite, lichidul asta nu se improspateaza si se poate "strica".... Cica doctorul meu ar fi trebuit sa vada acest lucru pana acum si sa faca ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Eu folosesc cate un supozitor de scobutil daca vad ca nu cedeaza deloc cu no-spa si durerile devin mai mari...acum nu stiu ce sa zic multe fete al foloseste.
iar pt scurgeri am folosit clotrimazol 7 ovule unul pe zi,deocamdata nu am probleme dar mi-a spus doctorita ca o sa revina micoza din nou...macar sunt mai linistita o perioada si ma spal in fiecare seara cu ceai de musetel si bicarbonat...de ovulele pe care le-ai mentionat tu nu stiu nimic,eventual incearca la farmacie sau cere un prospect sa vezi ce contin si daca sunt indicate in sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Annisia, lasa ca pe toate medicamentele scrie ca nu sunt indicate in sarcina! Probabil in afara de Elevit.
Asta e pentru a se preveni drastic auto-medicatia in sarcina. Dar daca drii gine zic ca e OK, nu-s chiar dusi.

Iar cu doctoresa aia cu teoriile alea cu ciclul lichidului amniotic... traznai de astea n-am mai auzit!
Stai tu linistita ca bebe Yannis e super-OK si burtica ta super-sexy!

Piciulika 23+
http://new.photos.yahoo.com/piciulika_s/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

quote:
Originally posted by laviniaN

Eu folosesc cate un supozitor de scobutil daca vad ca nu cedeaza deloc cu no-spa si durerile devin mai mari...acum nu stiu ce sa zic multe fete al foloseste.
iar pt scurgeri am folosit clotrimazol 7 ovule unul pe zi,deocamdata nu am probleme dar mi-a spus doctorita ca o sa revina micoza din nou...macar sunt mai linistita o perioada si ma spal in fiecare seara cu ceai de musetel si bicarbonat...de ovulele pe care le-ai mentionat tu nu stiu nimic,eventual incearca la farmacie sau cere un prospect sa vezi ce contin si daca sunt indicate in sarcina.

bicarbonat e ok, dar a auzit ca ceaiul de musetel nu e tocmai indicat. Iti pot spune sigur ca il poti inlocui cu ceai de pelin. Mai intereseaza-te, dar eu asa zic ca e bine.

urmychance25baietelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Piciulika, si eu cand am avut pe la 18 saptamani contractii insotite de dureri continuee de spate, bebe era in pozitie transversala si doctorita mi-a zis ca si din cauza pozitiei bebelinei aveam dureri. Dar pe urma s-a tot mutat. Daca stai linistita, o sa vezi ca isi schimba pozitia. Si eu cand stau intinsa, vad miscarea de trupe din burtica.

Annisia, eu am folosit Macmiror inainte de sarcina, pentru o candida usoara, care mi-a aparut de la antibiotic. La mine a avut succes,in perioada aceea nu se prea gasea in farmacii, si am cautat la greu. Stiu ca Roxana mai intreba la un momet dat de ele, si mai multe fete au scris ca l-au folosit in timpul sarcinii.Daca doctorul tau ti-a recomandat, cred ca e ok in sarcina. In general stiu ca se ia minim 8-10 zile, ca sa nu recidiveze secretia. Si cum scria si Piciulika, pe nici un medicament nu scrie ca e indicat in sarcina.

Si referitor la prietene ta cu lichidu, multa lume isi da cu parerea despre burtile noastre. Fiecare femeie e diferita si sarcina o modifica diferit. Eu de pilda am burtica nu foarte mare, si ieri am fost la o intalneala cu fostii colegi de servici si se asteptau sa ma vada cu o burtica mai mare.Mie nu-mi pasa, poate sa zica oricine ce vrea de burta mea, atata timp cat doctorul imi zice ca e ok si ca bebelina e dezvoltata bine.

Mandarinutza 27+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Urmy bine ai venit si sarcina usoara.

Scriam ca ieri am fost la o intilnire la un restaurant cu fosti colegi de servici. Si tare m-am bucurat ca o fosta colega de-a mea ne-a anuntat si ea ca este gravi in 3 luni.

Mandarinutza 27+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput