Mamici de septembrie - octombrie 2007 (35)
Raspunsuri - Pagina 16
Annisia spune:
Danielle, Nana, Roxana_G .... pe unde sunteti mai fetelor? Nu va arde dorul de forum, de o barfa mica pe tastatura? Nu de alta, dar daca nu mai intrati inseamna ca sunteti in doua situatii - ori nu aveti net, ori va distrati la maxim, lucru de care eu tare v-as invidia... Deci????
Bebe Yannis Edmond in evolutie
crishtina spune:
Ma gandeam ca is singura care am cumparat asa de repede
da vad ca nu
Ieri am luat si scutece Huggies, ca am gasit la oferta...si astea de marimi mici nu prea le gasesti in oferta. Oricum...e adevarat ca devii nerabdatoare cand le scoti pe toate si le verifici. Eu cu hainutele mai fac asa cand mi se face dor de bebelin. Hainute am luat destul de multe...si maletele si pantaloni...si body'uri...cand gaseam tot mai luam. Sosete super am, carutul si patutul trebuie sa ajunga peste 2 sapt, bebe mai tre sa vina
Is fericita ca analizele is bune, diabet nu am. Sanatate sa fie...va pup pe toate. 
25+ 
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Danielle, Nana, Roxana_G .... pe unde sunteti mai fetelor? Nu va arde dorul de forum, de o barfa mica pe tastatura? Nu de alta, dar daca nu mai intrati inseamna ca sunteti in doua situatii - ori nu aveti net, ori va distrati la maxim, lucru de care eu tare v-as invidia... Deci????
Cum unde sunt? Sunt in vacantaaaaaaa!!!!! Roxana o fi ajuns deja pe la Venetia... iar Danielle si Nana sunt acasa la mama lor...
crishtina, ma bucur ca analizele ti-au iesit bine

22+ cu
Ioana
sim_stoian spune:
Nu mai stiu cine mi-a zis de scutecele Libero. Am vazut ca au 2 marimi mici: una pt nou nascuti intre 2-4 kg si inca una pt bebei intre 3 si 6 kg. De care ati folosit?
Edit: am vazut ca Tomasa si Slippers mi-au zis de Libero.
Sim
27+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
crishtina spune:
Carpatina u ce mai zici? Fotografii cand ne arati? ![]()
Sim mie mi'a spus cumnata mea..care are copii ca marimea 1, de la oricare firma folosesti primele 2 saptamani maxim. Eu mi'am luat 2 pachete...sigur o sa le folosesc...apoi trec la marimea 2.
26+ 
alinus_25 spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Alinus, uite un site in engleza care trateaza problema chisturilor:
http://www.choroidplexuscyst.org/
Ai acolo niste linkuri catre site-uri medicale.
Edit: din cate m-am uitat pe acolo, se recomanda amnio. Daar citeste si tu.
Pe asta l-am gasit si eu.
Pana duminica seara ma decid care incotro apuc, ca innebunesc.

slippers76 spune:
Sim, eu am folosit din aleea de nou nascuti numai in maternitate. Cum am ajuns acasa am trecut la categoria 3-6 kg.
Ana
27+
Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica
Annisia spune:
Carpatina, si ce daca sunt in vacanta mai nene? Ce, au tastatura blocata? Noi nu facem parte tot din categoria vacanta-relaxare? Suntem la job-munca-naspa? Ca doar le ceream o barfa mica, nu sa ne faca un bilant contabil... Plus ca Nana se dadea rotunda pe aici ca ne bagam la niste papanasi dintr-aceia grasi...
pet.cost2005 spune:
Ciaoooooo !!!
Scuzati deranjul
... crishtina am retinut eu bine ca tu esti din jud. Hunedoara? Sau am visat???? Vreau sa te intreb ceva ...
Petronela
puiutul mult dorit !!!!