Mamici de septembrie - octombrie 2007 (35)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Buna seara si de la noi!

Mey fetele, se pare ca am trecut la un nou stadiu! Ia sa ma mobilizez si eu si sa invat de la cei mai intelepti! Uite ca stau ca placinta, nu am cumparat nimik.O sa fac asta in concediul prenatal, atunci voi avea mai mult timp.

Lavinia, sper ca a fost bine la examene. Sa dea Domnul sa nu iasa infectia!

Iuli si mie imi place girafa. Haioasa!

Gabriela 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Gata, ma bag la somn. Azi mi-am doborat recordul la scris. Noapte buna!

Sim 27+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli8700 spune:

Ma bucur ca va placut girafa lui fimiu(care este in burtica) ... si mie mi-a placut mult...dar sotu'(care are minte mai putina decat bebele nostru) m-a innebunit ca vrea ca tema Spiderman Ieri am vazut intamplator un covor pentru camera copilului cu Spiderman dar nu i-am aratat ca ma punea sa-l cumpar si imaginati-va unde as fi pus eu covorul ala in mandrete de camera cu girafe Barbatii astia sunt ceva de speriat cateodata.

Iuli26+

Iuli graviduta
Lucruri bebe
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Din lista cu ce e nevoie/ ce am folosit.
scutece-Huggies, foarte multumita
cosmetice-Bubchen (am folosit ulei de corp abia dupa prima luna si doar cata vreme i-a fost pielicica uscata. Acum, la 1 an jumate singurele cosmeticale ale fetei sunt gelul de dush+ Bepanthen-cel mai bun in iritatii).
servetele umede-pampers;
perie de par moale;
ser fiziologic
2 prosoape cu gluga;
Baneocin pudra (doar la buric)
Body-uri, salopete si caciulite (sa zic ca au fost vreo 5 din fiecare? si au ajuns).
Deci nimic special. Pompita de nas, am avut degeaba fiindca a fost de nefolosit (pana la 11 luni ne-am descurcat cu serul fiziologic in nas, apoi am luat vestita "batista a bebelusului").
Din lucrurile indispensabile pentru mine, ash mentiona pompa de sani Avent Isis cu 2 biberoane cu tetinele de silicon incluse. Si am ramas pe linia Avent cu biberoanele. Nu va spun cat am fiert la ele si n-au nimic (eu am folosit metoda clasica si "babeasca" de sterilizat prin fierbere)! LA bb2, sper sa am mai mult succes cu alaptatul pe termen lung, dar pompa si 2 biberoane le voi lua. Si Garmastanul m-a ajutat mult la ragade. Din pacate n-am avut nevoie de tampoane de sani, fiindca nici gand sa curga garla.
Ma cam lasa memoria acum, dar o sa mai apara discutii de genul asta si o sa mai spun una alta. EU ma laud ca am luat extrem de putine lucruri inutile si barbatu-meu si asa ma boscorodeste!
Cat despre cumparaturi, mai lasati-le fetelor chiar pe ultima perioada! Ultima luna trece tare tare greu si n-ar fi rau sa mai ai de pus la punct anumite detalii si atunci aproape.
Noapte buna!

Bee 21+

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Bai, voi sunteti paguba la casa omului!!!! Pai ce, am scapat de al meu pana nu fuseram sa achizitionam una alta?? Mai ales cand a auzit ca astea contractioasele s-ar putea sa fatam mai de graba... Deci luai carucior, asternuturi, paturi, prosoape, toale la greu, pat, saltea, botosi, caciulite etc, etc, etc...
Vreau sa va spun ca am trecut pe la magazinul din Drumul Taberei si m-am imbolnavit de cate hainute aveau. Mai ales fetele cu fete...uau ce mistoloace erau!!!! Aveau inclusiv bodyuri maiou cum vrea Sim, la pretul de 160 mii lei. Mai toate hainutele erau la acest pret. Maxim era 240 cate un costumas... Trebuie sa dati o tura pe acolo. Sau nu, ca sa le iau eu pe toate, numai ca alea de titita nu-mi sunt utile acusica...
Eu ma bag la nani ca sunt franta. Plus ca imi curg sanii garla neicuta... Somn usor la burtici!

Bebe Yannis Edmond in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Piciulika, LA MULTI ANI!!!!

22+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Piciulika, LA MULTI ANI!!!!
va pup pe toateee ,,nu am avut net de aceea am lipsit..da nu v;am uitat..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Liana, ma bucur sa "te vad". Cum iti mai merge?

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Fetelor, vin si eu la raport.

Miercuri am implinit 24 de saptamani, deci avem oficial 6 luni de sarcina. De acum incepe numaratoarea inversa. Tot miercuri am fost la control la medic, care a zis ca totul e normal, a ascultat-o pe bebelusa cu doplerul si pulsul era ok. M-am amuzat ca atunci cand a pus sonda pe burtica si a apasat, bebelusa i-a tras un sut cu sete . Am zis eu ca nu ii place sa ii invadezi spatiul propriu . Mi-a luat si tensiunea, m-a cantarit, a zis ca totul e ok.

M-am plans de carceii de la piciorul drept si mi-a zis sa iau calciu - CALTRATE si sa incerc sa nu ma mai intind noaptea (zicea ca facem carcei cand suntem pe jumatate treze si ne intindem). M-a sfatuit sa imi pun o perna la picioare, sa ma opresc din intins. Dar eu dorm pe stanga, in pozitie fetala si nu ma prea intind. Oricum, acum dorm cu grija . Perna nu am pus, ca nu am tablie la picioare si as impinge-o jos, mai ales ca dorm mai jos in pat, ca sa am loc sa imi intind mainile. Si acum sa nu va inchipuiti ca sunt eu extra-lungana sau ca patul meu e microscopi. Eu am 1.63 iar patul meu e cel mai mare care l-am gasit aici!!!

Sa revin... Cand am mers la farmacie, tipa de acolo mi-a zis ca produsul asta, CALTRATE, e foarte greu la stomac, e ca si creta, se metabolizeaza greu si multa lume s-a plans de greturi. Cum eu nu am nevoie de greturi si metabolismul meu e lent de la mama lui, mi-am luat calciu + magneziu de la o alta firma, de la care iau si ulei de peste. Nu am avut probleme cu absorbtia de calciu si nici carcei nu am mai facut. Deci eu mi-am gasit remediu.

La mine vine iarna (e cum e in RO toamna tarziu). De 2 zile ploua intr-una, e rece, bate vantul, e innorat. Mi-am dat drumul la caldurica in casa si bag la greu lapte fierbinte, mi-am facut si castane coapte si printre ele strecor cate 500g de passion fruit, mandarine, capsuni sau cirese (care sunt extra scumpe, dar asta e).

In rest, nu am pregatit mare lucru. Am luat niste hainute, dar atat. Incep sa intru in panica. Eu nu am pregatit nimic, camera bebelusei e vraiste (era birou - nefolosit - pana nu demult), dulapul e plin cu haine de-ale noastre, vreau sa ii schimb jaluzelele (pe care le am impachetate in garaj, dar trebuie puse sus).

La serviciu e nebunie, sefa mea e o cretina nehotarata, care vrea ca totul sa se intample inainte ca ea macar sa se fi gandit. Viseaza ca nu o sa merg la birou vreo 5-6 saptamani. Eu cred ca nu o sa ma vada vreo 3-4 luni , dar mai vedem.

In plus, ne extindem afacerea pe care o avem online www.BestGames.com.au Am luat spatiu intr-un shopping centre nu departe de noi si o sa facem un magazin de jocuri. Sotul se ocupa de partea legala si renovare, iar eu de discutat cu distribuitorii, ales produse, comenzi, strans acte etc. O sa fie nebunie mare, mai ales ca vine si Craciunul si vrem sa intram in rutina pana atunci si o sa cam fie balamuc. Si in septembrie vine bebelusa. Yuhuuuu, imi vine sa fug!!! Dar le luam pe rand si ne descurcam noi cumva .

Acum va pup ca am de scormonit dupa o comanda neonorata, cica .

P.S. Le invidiez din toti rarunchii pe fetele care vor sta 2 ani in concediu maternal . Aici suntem capitalisti rau - nu tu concediu de maternitate, ce sa mai zic sa te tina statul acasa 2 ani si sa te si plateasca! E de neconceput! Ca deh, suntem capitalisti .

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Offf, insomnii, insomnii.... Dracu m-a pus sa ma iau dupa voi cu si anume cumparaturile... Acum ma trezesc noaptea sa mai aranjez cate ceva, sa le asortez, sa le mai impachetez sau eu stiu ce traznai imi mai trec prin capul sec... Nu stateam eu linistita asa ”domnisoara” fara griji si responsabilitati? Acum a apuca bazdacii ca o sa fiu mama si am de treaba... Iar al meu va sufla voua-n coarne. Hai, hai si iar hai!!! Sa facem, sa cautam, sa intrebam... I-a intrat in cap paranoia de primavara-vara-toamna, ca eu pot sa nasc si peste doua saptamani si totul trebuie sa fie ok. NU mai zic ce se tanguie pe aici ca el e invalid si e atatea de facut si cica ca n-are cine a le face... Saptamana viitoare mi-l aduce pe talambul de socru pe cap, sa se apuce ala de reparat una alta. Apoi vin jugravii sa revopseasca incaperea bebelinului. Era pregatita pentru ambele sexe, vopsita jumatate turcoaz si jumatate siclam, cu mobila alba. Da ce, mai imi place? Nuuuuu... Acum vreau albastru cu portocaliu (cred)... Oricum, la mine nu tine mult figura, dupa maxim 2 ani vreau alta casa, alta mobila, alte aranjamente. Al meu e patit saracul si stie ce nebuna tine la usa... Da eu ce sa fac mai neicusoareee cu atat imaginatie cata zace-n moa? Trebe dezlantuita, ca cica ca face rau la neuron...
In fine, incerc sa ma mai bag in scutece putintel. pe mine m-au apucat de cateva zile niscaiva ameteli si tulburari de vedere. Cand ma trezesc zici ca am drinkuit toata noaptea numai whiskiane si se invarte globul pamantesc care este cu mine. Plus tatoacele care curjeeee... offff, offff si vai de mine!!!!! Ca sa nu mai amintesc de picioaiele mele umflateeeee... Nu ma mai incap decat trei perechi de papuci decoltati. Pantofiorii noi, zecile de perechi luate fara toc, special pentru sarcina, nu ma mai incape neam... Si cnd ma gandesc ca inainte alergam de rupeam pamantul umai pe ditamai papainoagele...offf ce mandrete de gagica eram... Acum is un mobidic rostogol ... lumeeeeeeeeee!!!!!!!!!

PS - Dezacordurile e intentionate, e de la Mariean citate... Oi fi eu obo, dar neuronul vegheazaaaa fir-ar el sa fie.... Hai, la somn, ce va uitati la mine? Sau poate aveti treaba, ce stati asa?

Bebe Yannis Edmond in evolutie

Mergi la inceput