Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (51)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Multumim din nou!

Aseara cand l-a apucat febra nu aveau la farmacie eferalgan 125 si am luat Panadol.Azi cand am vazut ca e groasa treaba i-am pus spuzitor din asta de 80 de care aveam.

Pediatra a recomandat Eurespal dar l-a scuipat tot si a mai si plans ,mi s-a rupt inima ca si asa e toropit de febra..nu am mai incercat.
Asteptam ora 18.00 si mergem la pediatru.
Intre timp avem alt puseu ,dar deja am dat si Nurofen si inca un supozitor..sa speram ca nu patim nimic.

Dandusa,
Diana pleaca la Slatina.

"minunea mea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

am culcat terorista. YUPIIII!!!
am bagat ceva rapid la bostan - ca nu mai vedeam nimic in jur de foame si am terminat si de citit - PE DIAGONALA!

am vazut ca sunt ceva fulguleti bolnaviori - ii pupam pe toti si le spunem ca ne rugam pt ei sa se insanatoseasca rapid, pupam si mamicutele cele obosite si racite si pe toate restul.

madaluta eu una inca nu am vazut papa pe doua straturi - m-ai facut curioasa - tre sa caut si eu. Parerea mea e ca e ok si amestecat si neamestecat - dar sa iei in mod egal cu lingurita din borcanel. Apa in piscina sa fie calduta si in permanenta piciul supravegheat - apa putina.
aelita, am admirat-o si noi aseara pe Sofia... este absolut superba ... da nici cu mama nu mi-e rusine.
Kokorina si pe tine si pe sandokanii tai. Kara are ochii mei - deci albastrii.
flore26 nu plange - la bazin am fost in recunoastere.
a_deju si Flore programul e cam nasol - miercuri de la 2-3 si sambata de la 1-2.
Numai bine tre sa schimb programul de dormit al fetei.
Asta fu cea mai mica problema - fata s-a adaptat super ok.
Miercuri mergeau niste vecini la bazin - mama tata si bebe. M-am lipit si eu de ei - tati fiind la lucru. A fost prima si ultima data cand am plecat singura - e horor - la intrare e ok - ca ai dresu pe tine - jap! jap! tot jos de pe tine si ramai in dres. Copila pana atunci sta linistita pe masa de infasat. Din bazin cand iesi - nu ai la cine plasa copila sa pui si tu un prosop pe tine - deci pleci uda spre vestiare. Acolo imbraci copila si constati ca tu esti uda si fata uscata si nu ai cui s-o dai sa te poti si tu schimba. Horor. Am asteptat dupa vecinii mei sa termine ei - sa ma poata ajuta unul dintre ei. Deci nu e de plecat singur la bazin. Neaparat cu tati- plus ca voiam si poze ... .
Sambata mergem din nou - si cred ca vom ramane pe acest program - doar sambata - ca e cam costisitor pt buzunar.
Plata de inceput este 55= 25 o ora de bazin + 25 casca (care ramane a ta) + 5 pampersul de apa.
De data viit. ne va costa doar 30 pe tura.

Am intrat cu fata in apa - si normal ca la baia de seara a inceput sa dea din picioruse. Si dadea nene - de abia ma mai tineam la ea.
Vede instructoarea ca se descurca bine - plus ca eram noi in formatie - pac mi-o ia din brate si-mi arata ce si cum sa fac, cum s-o tin, cum s-o intorc - cum sa manevrez chestiile de inotat din dotare ...
Fata mea se uita lung la mine - pe ea nu o vedea ... se tot rotea cu fata prin bazin ... am incercat cat am putut sa raman in raza ei vizuala ... mai razand, mai strigand-o ... cand a realizat fata ca de fapt nu mai e la mine in brate ... s-a pus pe un plans ....
Si gata placerea de a inota in bazin.
De la aceasta faza am tot facut curse - in apa - pe uscat - si tot asa.
Mai - dar avea asa un plans isteric - cred ca s-a speriat rau.
Ma rog - aviz amatoarelor - NU DATI BEBEII DIN BRATE!!! dar cu voi sunt si se simt ei in siguranta.

Speram sa remediem asta sambata - mergem din nou - de data asta cu tati nostru.

hai ca m-am lngit .... cat o zi de post. v-am pupat

EDITEZ:
am uitat sa va spun ca doar unul din parinti intra in bazin. Celalat este lasat sa faca poze, sau sa priveasca. Ei bine - cel de pe uscat e ud fleoasca la final - de la atata caldura - deci e bine de stiut sa-si ia haine de schimb. Plus - slapi la ambii parinti - nu te lasa cu incaltarile de strada sa intri la bazin. pupici

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI,VII, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna dragele mele...sunt pe fuga...maine dimineata plecam...fac bagajele si imi storc neuronii...sa nu uit ceva acasa!
Dianocica....voi ati plecat?
Cleopiciu...bine ai venit in gasca noastra de mamici!Daria e asa de frumoasa si ce ochi albastrii are!
Korinutza...am ras de m-am prapadit...originala ca si intotdeauna......si sa nu mi-o dai pe Sophia.......mai ai de facut bagaje????...
Mirona.......wowwwww....super tare...ce as vrea si eu...deci Kara va fi cea mai buna inotatoare!Nici noi nu avem asa ceva!
Dandusica.......multi!
Sper sa mai am timp sa intru deseara inainte de nani!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Dianarus, multa sanatate! Cred ca ai niste emotii pentru Ianis... Tinem pumnii sa iasa bine!
Cleopiciu, bine ai venit in grupul nostru! Ai o fetita foarte frumoasa, are niste ochi superbi!
Mirona, ce bine de voi ca mergeti la bazin! Tare mult mi-ar placea si mie!
Dandusa fetele cochetele!
Lavinia, multa sanatate lui Mihaita!
Dia, Oana e mortala! Mi-o si imaginez cum se arunca asupra florilor si le smotoceste de mama focului!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Mirona da de ce nu cumperi tu scutecele de bazin?
se gasesc de la huggies cu 30 ron pachetul de 12 bucati sau de la libero ceva mai ieftine da n-am avut eu timp sa caut la farmacie (astea se gasesc in unele farmacii sensiblu).

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sbogdana spune:

mamici si fulguleti,

Noi am trecut cu bine peste prima noapte dupa vaccin, singura reactie a fost ca a dormit mai mult ieri, ce nu a fost rau.

Cleopiciu , bine ai venit printre noi, am admirat si eu pozele voastre..e o scumpete fetita ta

Mirona Am admirat pozele de la bazin, ce fain pe acolo, aici o sedinta costa cam 20chf - 44ron.. sper sa ajungem si noi caci e tare bine pentru dezvoltarea celor mici; inotul e unul dintre cele mai complete sporturi

Daca se poate, as vrea sa o admir si eu pe printesa din povesti a Aelitei

Insanatosire grabnica celor bolnaviori

Felicitari puiutilor de Bambolleta si Ktrinel pentru ridicatul in picioruse..

Dianocica Drum bun si distractie placuta acolo unde mergeti

Mamici, voi va confruntati cu acnee post nastere? ca eu parca sunt la pubertate acum, oare cand se revine la normal?

pentru mamici si pentru pitici

Bogdana & Tahfeem Zara(16 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Buna tuturor! Cat face David niste vocalize prin patut, intru repede sa va mai spun ce am facut.De fapt, sa va impartasesc si voua din "stiinta" doctorei homeopate, ca doar nu degeaba dau 60 RON pe consultatie: cica supozitoarele NU se baga cu partea lunga inainte (intelegeti voi ce vreau sa spun), ci cu partea dreapta. Aia alungita trebuie sa fie la urma, ea are rolul de a ajuta sfincterul (sau anusul?) sa se inchida. In felul asta, copilul nu va mai fi stimulat sa faca kaki si sa elimine supozitorul. Daca asta de fapt trebuia sa stiu....trimiteti niste bice incoace, ca eu fugeam de supozitoare ca de altceva, fiindca nu stateau in micutul fundulet mai mult de 30 sec.

Si legat de gura cascata - aviz A_deju: norocul nostru fiind ca David dormea de le rupea in timpul consultatiei, cu suzeta in coltul gurii si cu gura cascata, sforaind....cica nu sunt mucisori (apropo de asta, eu nu mai pot folosi Batistuta bebelusului, ca David da din cap ca girofarul)cum suspectam eu, desi nu curgea nimic, ci un fel de polipi- ne-a prescris un tratament naturist: timp de o luna cate 10 pic de Extract de coacaz negru dimineata si 1-2 picaturi de Nazomer cu Echinaceea seara, inainte de culcare.

In plus am mai obtinut un remediu care ar trebui sa scada concentratia de E-Coli...dar asta e alta poveste.

Despre toate "frectiile la piciorul de lemn" va voi spune pe masura ce trece timpul daca au efect.

Cleopiciu, bun venit in grup!

Si de asemenea, salutam revenirea mamicii boieroaice!

Despre racorirea Karei, ce sa mai zic? Ca sunt invidioasa????Jap=jap pentru mine, ca nu e frumos!!!!!

Dandusica, hai ca nu te cred ca abia acum ti-ai dat seama de legatura sufleteasca dintre tine si Crinuta. Mai tii minte cum imi ziceai in masina sa fiu calma, ca ma simte? Cat mai stai la mare, ca eu cred ca am deja 2 luni de cand va tot amenint ca viiiiin. Pana atunci insa, facem galerie luni! Da' de ce? E examenul la scoala de soferi?

Raluca, mami de David Calin (28.11.2006)
luna a sasea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Special pentru Yagmur si Luca: . Ne gandim la voi. Si apropo, Yagmur, ai de gand sa folosesti Thuja la vaccinul asta? Vad ca da efecte si nu stiu...mi-e cam teama....noi il facem luni. Pana atunci ma hotarasc.

Raluca, mami de David Calin (28.11.2006)
luna a sasea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by Lavinia_P

Noi tot cu febra ne luptam.
Stie cineva la cat timp se da eferalgan supozitor 80g?Am pierdut prospectul.Dupa amiaza revenim la pediatra sa vedem de unde vine.

Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)
"minunea mea"

eu stiu de la pediatra ca la 12 ore se da supozitor eferalgan

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Am fost dimineata la analize sotul a inceput sa puna 1000 de intrebari cum ii ia sange ,cat,cum? si o tinea strans pe Antonia in brate sa nu-i fure careva comoara ,pana la urma i-a luat sange din vena pt ca trebuia pt 3 feluri de analize ,nu a fost asa "horror"cum imi imaginam, m-a lasat sa stau langa ea,a plans doar cand i-a bagat acul in vena in rest sa linistit are mama o printesa cuminte si curajoasa
am luat si analizele inca nu am fost la pediatra( e plecata din localitate) dar dupa ce scrie pe bilet si ce mi-au zis alea de la laborator cica ar fi alergica la laptele de vaca, de la 0 la 6 ea ar fi alergica la nivelul 1 si scrie asa pe bilet REACTIE FOARTE SLABA,FRECVENT FARA SEMNIFICATIE CLINICA IN CAZUL UNEI SENSIBILIZARI EXISTENTE, in rest nu ar mai fi alergica la nimic asta din produsele alimentare.

Multumim ca ne-ati tinut pumnii se vede ca v-ati gandit la noi totul a fost OK

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 8
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput