***Mamici de mai-iunie 2007***(67)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

am uitat: mica sau cristinamaria unde ati pastrat cutia care ati primit-o de la cordblood pentru celulele stem? ati deschis-o? eu am pus-o in frigider si asa intreaga ma gandesc sa o duc la spital.

Ce mai fac azi burticile care au mai ramas sa astepte: ralucami, michigan, numai_eu, petit_ange, timur, moko, alynta, anka? lavini si addinel vad ca sunt tot in formula 2 in 1!

Andreea 37+ Vladut
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

sobi suntem inca in stand-by
pana vor mariile lor bebeii sa iasa...
timurglumeam, te inteleg la faza cu nerabdarea
eu abia am intrat in 40 si simt ca urca pe pereti
daca cumva depasesc termenul(miercuri 13) nu stiu in ce stare as putea fi
elteka ce mamica activa esti!
abia ai venit si esti mereu prezenta pe forum....(asta inseamna ca e dolofanel cuminte, nu? )

mihaela
40 sapt Octavian Andrei
POZE
www.onetruemedia.com/shared?p=2c46885e2ba34b699c9eef&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">40 de saptamani pt o minune
soricei pt Tavi
AMR: un pic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Sunt super tare: nu numai ca am reusit azi-noapte din doua mulsuri sa fac de-un bibe cu 110 ml de lapte dar am luat si examenul Adevarul este ca m-am scos cu nota de la partial cand eram inca gravidutza ca in baza examenului final de azi ma faceam c-o restanta pentru la toamna

Elteka, si Georgia urla dar dupa baie, pentru ca ii este foame. Incerc s-o pacalesc cu suzeta dar nu ii prea place. La varsta ei Filip era deja mare fan si scapam de stresul de dupa baie, puteam si eu sa-l sulemenesc cu toate cele. Acum trebuie sa bag o vitezaaa. Oricum nu te lasa, cine stie ce-a avut, poate il durea burtica pana a reusit sa faca kk. Nu te speria ca scaunul e perfect normal nu e diareic. Asa fac bblusii alaptati. Cata vreme e culoarea intre mustar si portocaliu si miroase a lapte acrisor e in regula. Daca miroase urat atunci sa te sperii. Asa m-am speriat si eu la Filip ca cica facea diaree si am plans juma de zi vaitandu-ma ca mai bine nu-l nasteam ca pediatra nu-mi raspundea la telefon, pe cand medicul care mi-a urmarit sarcina mi-a raspuns de fiecare data la tel. Concluzia mea de lauza a fost ca era mai bine ingrijit in burta decat afara cred si eu...

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timur spune:

Pai ce sa facem? Asteptam si tot asteptam

Sunt eu nerabdatoare dar parca vad ca intru in panica cand va fi momentul...

Si ma tot gandesc la ce ora va fi... Noi stam in Titan si o sa nasc la Giulesti, asa ca daca Doamne fereste prindem vreo ora de varf... oups.

Ma duc sa stau un pic in pat ca ma doare burtoiul.

Pup fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Timur. mie mi-a spus doctorul sa nu folosesc nicio centura dupa nastere. Sa las muschii sa "lucreze" fiindca numai asa isi revin chiar daca in primele 6 sapt ti se va parea ca burta nu se retrage. Centura invata muschii puturosi si burta va fi lasata.
FELICITARI KAY!!! Asteptam vesti!
Fiindca am stat atat timp in pat cred ca mi s-au atrofiat muschii la picioare. Daca urc un etaj, ma dor picioarele de mor. De azi mi-am propus sa ies cu carutul sa ma plimb...In afara de 5 Kg in plus am o celulita pe picioare de nu imi vine sa cred. Nici eu nu vreau sa renunt la hainele mele... La Alin am intrat in hainele mele la 3-4 luni, asa ca mai am de asteptat.
Va pup
Diana cu bebe Toni si Alin (5 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Poohy am citit povestea nasterii. Si la mine la fel, moasa mi-a zis sa incrucisez picioarele si sa nu imping si eu i-am zis ca nasc si cu ea, nu e problema noroc ca a venit dr imediat. Avea dreptate pediatra, daca aspira meconiu intra in plamani si fac infectie - pneumonie.

Problemele tale cu lapticul pot sa vina de la antiinflamatoarele pe care le iei pentru epiziotomie, ELE au efect de scadere a lactatiei si nu antibioticul. Metoclopramidul creste lactatia dar da dependenta, asa ca parerea mea e ca sa nu iei.

Pt epiziotomie iti recomand urmatorul "cocktail" (invatat de la asistentele din maternitate si folosit cu succes de mine si de verisoara lui Virgil):

-dupa dus te speli si cu ceai de galbenele/pelin prin turnare, nu ai voie in lighean

- apoi tampon de vata invelit in fasa de tifon (probabil stii ca nu e bine sa folosesti tampon gen always pt ca nu permite circulatia aerului si incetineste vindecarea) peste care pui niste comprese sterile pe care ungi, de exemplu niste crema Carpicon (cicatrizanta). Pe asta il pui in chioloti.

Alte 2-3 comprese sterile le umezesti cu solutie de betadina de preferat tinuta la frigider (daca e rece ajuta, are efect antiinflamator) si le aplici direct pe taietura. Tragi chilotii si esti ca noua.

In rest, cu lapticul, mult calm, muls dupa fiecare supt, multe lichide (dar nu peste 3 litri pe zi ca devine laptele - apa chioara), somn si papa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

M-am mai gandit la ceva: poti sa ai febra de la lapte, daca nu se golesc bine canalele care s-ar putea sa fie infundate fiind tu incepatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

off, greu e in ultimele saptamani de sarcina...dar parca si mai greu este in primele saptamani de "mamica"!! Imi pare asa de rau ca nu va pot ajuta cu niciun sfat .. de cele mai multe ori citesc durerile voastre si apoi stau ca pe ghimpi si dau de 2 ori pe minut refresh paginii sa vad daca ati primit raspunsurile asteptate!
elteka, Dolofanel e un scump si jumatate...si e asa de maaree!!Sa-ti dea Dumnezeu putere si rabdare multa sa treci cu bine de perioada asta asa de dificila pentru voi!..parca vad ca peste cateva saptamani nu o sa-l mai poti scoate de la baita!!
kay bine ca s-a terminat cosmarul tau! In sfarsit o ai pe Sosonica aproape de tine si in siguranta! Te si asteptam vesti de la tine!!
Eu, mai nou am un program de somn cel putin ciudat!Ma trezesc in jur de 5,30-6 si nu mai pot adormi( si asa tare ma oftic!!..daca trebuia sa merg la serviciu, abia ma puteam trezi la 7,30)..asa ca bantui prin casa , la tv, etc pana pe la 9,30-10 si atunci....somn de voie inca vreo ora, cel putin!!Azi dimineata a avut grija sotul sa ma linisteasca putin si mi-a spus sa ma grabesc putin cu nasterea , daca-l vreau langa mine cateva zile dupa, pentru ca el pe 1 iulie trebuie sa se prezinte la serviciu!tinand cont ca termenul meu ar fi 22 iunie...m-a lasat cu gura cascata..speram ca macar 2 saptamani sa stea cu noi acasa(desi mai are de recuperat din concediu inca o luna si ceva)..offf..de azi ma apuc si-mi mut tv-ul din camera in camera, schimb locul canapelei, frec covoarele..poate nasc mai repede
fug la invatat, ca maine am 2 examene! va pe toate!!!!

despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!
37+ cu bebel baietel!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Sobi , eu am terminat de facut bagajul, e la usa, dar eu nu sunt chiar asa nerabdatoare, sper ca bebelina mea sa mai stea putin in burtica ca sa mai creasca si in plus saptamana viitoare dr mea e pecata in concediu...In ultima vreme Isabella mea vad ca e mult mai activa decat pana acum, mai ales noaptea ...

Moko si eu am aceleasi probleme cu somnul, ma trezesc zilnic pe la 3 sau 4 si nu mai pot sa adorm pana spre dimineata pe la 6-7 dar apoi dorm pana pe la 10. Si ai dreptate, si mie mi se pare ca primele saptamani cu bebe o sa fie mai grele decat ultimile ca gravidutze.

Bebe Isabella creste

37+ Isabella

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

revin ca nu pot invata pana nu-mi schimb saptamana de la semnatura!! Poate-mi conving puiul sa se grabeasca putintel...ca doar am ajuns la termen!!

" despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!"
38+ cu bebel baietel!
poze

Mergi la inceput