Mamici de iulie-august 2007 (60)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

quote:
Originally posted by andicu

Fetelor, stiti vreun remediu in plus pt picioarele umflate? inafara de stat cu ele pe pereti? ca ma dor tare si ma sperie cand le vad asa. De azi, reduc drastic sarea din mancare!

Andicu 35+Filip Gabriel
AMR 20 zile

Am citit in suplimentul de luna asta de la revista superbebe de Ruscoven. E o alifie doar din plante pe care eu o foloseam inainte de a fi gravida pentru dureri de talpi. Acum am vazut ca o pot folosi si in sarcina fiind pe baza de plante. Mi-am dat aseara si parca nu mai sunt asa umflate insa tot ma dor. Insist si azi. Sa vedem

Dana S34 + cu Daria Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Noi pana acuma nu am primit nimic ptr bb de la cunostinte . Si am destule cunostinte care au bb de vreo 4 luni.. Hmm.. Nici nu ma bazam prea mult pe primit, dar tot am auzit ca se primesc hainute si lucruri ptr bb. Mai bine cumparam noi de toate.

30+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Neata! Mai aveti putina cafea..!
Andicu pentru picioare umflate am itneles ca e bun ceaiul de cozi de cirese!

MADA 28+, cu Emily

Noi doi+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

andicu eu aseara de ex am udat un prosopel si mi l.am pus pe picioare k s km umflasera nushu kt foloseshte dar makr ma simteam bine:D

nma il ashtept p bebe alex al meu sa imi ocupe timpu :D ma gandeam k poate aveti vre.o idee mai .....ALTFEL:D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Buna dimineata! Mai am un pic si o sa fiu membru DC cu acte in regula n-o sa mai urlu din urma ca lupul la luna
O zi frumoasa va doresc!

Timi
32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

pufoase!

Gabi ce iti mai fac iezii? S-a obisnuit Tudu cu Bogdan?

Simona 31+ Matei Hisham

Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

S-a tot vorbit de ceaiul din cozi de cirese, ca remediu ptr picioarele umflate. Dar, sunt curioasa, l-a incercat cineva ? Chiar e bun?

30+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

quote:
Originally posted by Ashera

S-a tot vorbit de ceaiul din cozi de cirese, ca remediu ptr picioarele umflate. Dar, sunt curioasa, l-a incercat cineva ? Chiar e bun?

30+

Christian

Stiu ca e bun doar din auzite... ! Pentru moment am pus niste cozi de cirese deoparte si astept sa mi se umfle picoarele ca sa le incerc!

MADA 28+, cu Emily

Noi doi+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

quote:
Originally posted by Simo78

pufoase!

mai pui si tu sare pe rana...

Iulia 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Buna dimineatza burticoaselor!

Oana (ghinetz) ma bucur ca pot sa imbarbatez lumea pe aici, sper ca n-am suparat pe nimeni...inca, cu sfaturile mele necerute. Si ce sunt vorbele astea cu "tineretzea voastra..." pai ce tu esti vreo baba? Lasa supararile, capul sus ca orice ar fi trece.

Aylin cosul ala daca e asa cum spun fetele nu merita caci e prea gros. Eu insa ti-as recomanda ceva in genul asta www.mothercare.com/gp/product/B000JIC916/sr=1-6/qid=1181291346/ref=sr_1_6/026-4885494-1977207?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44361031&mcb=core" target="_blank">cos bebe care se gasesc cam peste tot, nu sunt asa scumpe si sta bebe pana la 5-6 luni in el, adica pana e prea mare ori pana se ridica. De dormit in pat cu un bebe asa mic eu n-as face-o aici e prima regula in prevenirea cot death, iti scrie peste tot sa nu dormi cu bebe in pat pt ca oboseala e excesiva in primele luni de adaptare si nu poti stii ce se intampla printre asternuturi, plus ca sotul meu cred ca n-ar dormi toata noaptea sa stie ca are o asa fiinta mica in pat si poate sa se intoarca pe ea. Eu sunt oricum paranoica deci o sa dorm aiurea si cu ea in patut (o sa verific la greu ca respira) iti dai seama ca cu ea in pat i-as face deja respiratie gura la gura preventiv.

Alina.a . Ce face Elisa? Strange bine din genunchi si nu fii suparata cu celulele stem, tocmai urmaream la TV aseara ca au descoperit aici un tratament genetic (altul decat stem cell) care nu am inteles eu prea bine cum fct dar va fi valabil in cativa ani. Izoleaza gena bolnava si ii face nu stiu ce. Ai inteles tot,nu?

Mada deci asa ramane. Cand fac prichindeii vreo 6 luni ne vedem. Includem si sotii sau ei au interzis?

Ioana n-am mai lasat nimic, am papat tot,tot ca sunt fetita cuminte. Cel putin azi-noapte in vis.

Anto tu ce faci azi?

Jadi tot la serviciu? te mai tine mult sefu ala al tau?

Va pup pe toate (inclusiv pe Karliga cu karligurutugurutza, Simo cu Matei cu cocoselul mare si pe Lavinia cu ratza ei cantatoare)

Luna 30 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput