Mamici de iulie-august 2007 (60)
Raspunsuri - Pagina 26
otim spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Otilia, spor la lucru. Ajung si eu sa intreb ca mai toata lumea: "Mai poti?"Of! Sigur ca ami poti, doar suntem cele mai strong mamicutze de aici, nu?!
Oana33+
Victor-Constantin si
Stefan-Vladimir 4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Binenteles ca mai pot
mai pana pe 1 iulie ne-am propus dar sa vedem si ce zice nenea doctorul luni ...
Otilia
inceput 31+
Laurentiu
i_ulia spune:
buna dimineata!
am fost la eco azi dimineata, bebe are 1750 de grame, e mai mare cu 4 zile fata de media de la ultima eco, e cu capul in jos si seamana cu mami
. medicul a zis ca arata foarte bine totul, deci suntem foarte happy!
Iulia
30+
ghinetz spune:
Felicitari, Iulia!
Oana
33+
Victor-Constantin si
Stefan-Vladimir 4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mamii spune:
buna dimineatza fetili....un 3 in 1 mai lung
cineva?!
doamne doamne ce noapte de coshmar am avut!...Aici unde stau eu e un pod....destul de lung....au facut ashtia la curse cu motoarele de la 1 juma pana pe la 3 juma![]()
![]()

imi venea sa ma urc p pereti...
alina.a intradevar aici preturile sunt mult mai mici dekt in ro... nu shtiu despre ce depozit vorbeshti dar diferenta de pret se face simtita.Daca am avea si noi in ro preturi k aici ar fi super super!eu cred k o sa iau un carutz de la peg perego sau de la chicco...
Good morning everyone!
nma spune:

andicu e super camera lui bb.
alina
pe anya ca tare frumoasa e. si felicitari lui tati.
alina.a
. te asteptam cu vesti bune de la medic. daca ai tefelon la spitat sa ne trimiti nr cand va fi cazul caci e mai simplu sa sunam.
lia si eu am primit multe hainute de la prietenele care au fetite. eu am dat aproape tot de la alex. am pastrat doar patutul, scaunelul de masa si cadita de baie. si chiar daca am primit multe hainute tot voi cumpara si eu.
aylin de ce te stresezi si nu il culci pe bb in pat cu tine pana cumperi patutul? eu cunosc mai multe familii care au dat 4-5 mil pe patut si bb nu a dormit mai mult de 10 ore in el. si eu cand mergeam la socrii il puneam pe alex cu noi in pat.
iulia felicitari pt bb.
nico
29+
21.07.2003
poze
mamii spune:
doamne oare numai eu am parte de asha cva?!

acuma bate unu cva in fatza casei!:( poate chiar ar trebui sa zidesc geamu

Ioana75 spune:
Buna dimineata!
Abia am ajuns la serviciu, ca am reusit si eu pentru prima oara sa merg sa-mi fac analiza de incompatibilitate de grup (O/A). Ma duc sa-mi pregatesc cerealele cu lapte si sa citesc
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
lorinaoo1 spune:
Neata 
Karliguta vom veni amandoua cu vesti bune, sunt sigura de asta 

Anya, Lia 

Lia ce prieteni de treaba ai! Spor la spalat hainute minuscule
Si mersi pt urari. Sincer, as vrea sa ma bucur cat mai putin de camera asta proaspata, tare as vrea sa ma bucur de casuta mea, dar toate la timpul lor...
Ghinetz tare ma manca sa imi punn in aplicare planul diabolic
, dar pana la urma am pus rata sub o perna mare intr-un dulap si nu am mai auzit-o
. Off, ce sansa am ratat, am prea mult bun-simt, pe bune ![]()

Iulia felicitari pt vestile bune de la nenea dr. 

Abia asteptam sa o vedem pe bebelina din nou, cred ca e o grasunica falcoasa si pariez ca are vreo 2,5 kg
... am facut noi o intelegere sa pape de la mama tot ce e bun ![]()
Si ma duc sa vad si eu pozele alea de le laudati voi, ca le-am "sarit" ieri ![]()
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 35+
lorinaoo1 spune:
Mami stiu ca e nasol sa nu te poti odihni din cauza celor mai putin atenti la lumea din jur. Si la mine in cartier toata lumea se trezeste sa repare ceva, sa faca sarpante sau mansarde 
, dar cred ca am ajuns sa fiu imuna, acum face parte din zgomotul de fond, si mai stau si langa calea ferata
Mai nasol e cand spala socrela vase sau gateste, ca ea nu stie sa la manuiasca mai delicat, le tranteste de-a dreptul si sa vezi harababura 
Anya absolventa voastra e super-dulce, nu-mi mai dezlipesc ochii de la ea 

Felicitari si lui tati pt absolvire si poate ne dai si noua, desi s-ar putea sa fie cam tarziu, ceva esenta de fetita frumoasa cu carlionti si ochi albastri
Te admir pt faptul ca inca o poti lua in brate pe printesica ta nr 1 
Andicu am vizionat si ultimele poze cu burtica, arati super, cred ca iubi al tau te dragaleste toata ziua, ca deh, are si de ce
Pup
burtica. Si camera lui bebe e super, mai-mai ca as dormi si eu in ea
Am vazut ca ai si un balansoar langa fereastra, cand nu vei fi pe forum stim unde te gasim
Eu am fotolii de alea flexibile cum are si Ioana, numai ca ale mele sunt rosii, deci le pot folosi ca balansoare, nu e chiar acelasi lucru, dar e bine si asa...![]()
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 35+
andicu spune:
'neata de la Cta!
Alina.a, saru'mana de aprecieri! si bafta multa azi la dr, sa ne dai vesti bune despre micuta Elisa!
si eu m-am razgandit cu celulele stem, ca e prea scump sa nasc si la euroclinic si sa fac si recoltare! am zis ca poate la al2lea bebe...
Alina, am vazut si eu pozele voastre! Anya este o papusa! m-am topit! mai ales ca am asa o slabiciune pt fetiteee!!! iti vine s-o pupi si s-o somotocesti pana o albesti!
si felicitari si Absolventului! sunteti o familie superba, iar tu arati de milioane!
Lia, saru'mana! balansoarul ala a fost cumparat acum vreo 3 ani, cu bataie lunga! e bine ca de-acum isi va indeplini misiunea! pana acum a stat la noi in dormitor pe post de sustinator de haine!
finutza ta a fost bestiala! tare scumpi sunt astia mici cand ii auzi cum comenteaza..![]()
Si eu am primit de la parintii finutului meu tot felul de lucrusoare pt bebe care sunt noi sau aproape noi pt ca nu au apucat sa le foloseasca! inclusiv caruselul sau niste adidasi Puma-Ferrari marimea 18 !
Iulia, felicitari pt bebe! sa fie sanatos si grasanel si nascut la termen!
Nico, merci! 
Karligutz, pai daca ajung in Buc cu vreo 3 zile inainte de nastere si sunt inca apta, eu abia astept sa ne intalnim! la o iesire cu ceva papa bun
nu renunt niciodata!
si sunteti binevenite daca vreti sa ne vizitati, ca o sa stau vreo 4 zile in spital!
Andicu
35+
Filip Gabriel AMR 20 zile
Ultimele poze cu burtik

Camera bebe Filip