Mamici de iulie-august 2007 (60)
Raspunsuri - Pagina 19
andicu spune:
Ashera, intreaba si tu prin "vecini". Nu se gaseste nici-o mama, soacra, matusa...dispusa sa-ti gateasca asa ceva? eu asa ma salvez la pohte d'astea! ![]()
Andicu
35+
Filip Gabriel AMR 21 zile
Ultimele poze cu burtik

Camera bebe Filip
Ashera spune:
La 4 termina iubi serviciu si il pun sa treaca prin billa sa ia 2 sarmale
.. Ca pana imi trimite soacra sarmale din Sibiu, imi trece pofta !
30+
Christian
mamii spune:
fetelor dupa ce ti se rupe apa ai voie sa tragi o tigarusha?!
shtiu k e o intrebare idioata....da eu chiar cred k mi.ar calma contractiile=))
bine nushu dak o sa imi mai arda de tigarusha ....da intreb si eu asha...
Luna1 spune:
Mamii se poate iti spun din exprienta personala (din ciclul "sa nu faceti ca mine" cine fuma in camera moaselor in travaliu la spital cu ele la un loc? ghici
)
Luna
30 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Is the final countdown!!!
Luna1 spune:
Tot eu: fumatul dauneaza grav sanatatii. Nu sustin fumatul, doar am raspuns la interebare.
Luna
30 sapt+

mamii spune:
luna nici eu nu sustin fumatul....nushu dak o sa pot fuma( in nici un caz nu ash vrea)...adik dak o sa imi arda ... aici in nici un caz nu ash putea sa fumez in salon dekt afara..k aici nu se fumeaza dekt in aer liber!dar vroiam as shtiu k in caz de o as ma bata vre.un gand makr sa shtiu ce nenorociri fac..!
Luna1 spune:
Mamii nu te supara ca te intreb dar tu unde esti?
Luna
30 sapt+

mamii spune:
italia....ar trebui sa imi schimb la profil..!
Ma uitam prin pozele tale.. vad k ai carucior cu 3 rotzi..E mai util dekt cel cu 4?! tati vrea cu 3 eu vreau cu 4 ....hmm ce ziceti fetele?
Luna1 spune:
Nu cred ca exista mai bun cu trei sau cu patru, e vorba de cum iti place tie, cum ti se pare mape gustul tau. Al meu e foarte stabil, l-am plibat prin casa la greu si momentan sunt multumita de el. Am fost speriata la inceput ca se strangea greu si facea poc putin dar dupa cateva folosiri acum e super simplu. Cam atat iti spun despre al meu.
Luna
30 sapt+

mamii spune:
tati defapt vroia exact ca ala p kre il ai tu dar aici e 700si cva de euro si nu prea se merita parerea mea ...adik totusi la suma asta.....cumperi aproape 2...! dar am mai vazut si altele in 3 rotzi ma gandeam k poate e vre.o diferenta...nu doar de placere..!Ma gandeam k poate e mai confortabil de strans ala in 4 eu shtiu?! habar nu am sunt pe dinafara!...