Mamici de iulie-august 2007 (60)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Ashera, intreaba si tu prin "vecini". Nu se gaseste nici-o mama, soacra, matusa...dispusa sa-ti gateasca asa ceva? eu asa ma salvez la pohte d'astea!

Andicu 35+Filip Gabriel
AMR 21 zile

Ultimele poze cu burtik
Camera bebe Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

La 4 termina iubi serviciu si il pun sa treaca prin billa sa ia 2 sarmale .. Ca pana imi trimite soacra sarmale din Sibiu, imi trece pofta !

30+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

fetelor dupa ce ti se rupe apa ai voie sa tragi o tigarusha?!

shtiu k e o intrebare idioata....da eu chiar cred k mi.ar calma contractiile=)) bine nushu dak o sa imi mai arda de tigarusha ....da intreb si eu asha...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Mamii se poate iti spun din exprienta personala (din ciclul "sa nu faceti ca mine" cine fuma in camera moaselor in travaliu la spital cu ele la un loc? ghici)

Luna 30 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

Tot eu: fumatul dauneaza grav sanatatii. Nu sustin fumatul, doar am raspuns la interebare.

Luna 30 sapt+

Mergi la inceput

luna nici eu nu sustin fumatul....nushu dak o sa pot fuma( in nici un caz nu ash vrea)...adik dak o sa imi arda ... aici in nici un caz nu ash putea sa fumez in salon dekt afara..k aici nu se fumeaza dekt in aer liber!dar vroiam as shtiu k in caz de o as ma bata vre.un gand makr sa shtiu ce nenorociri fac..!

Mergi la inceput

Mamii nu te supara ca te intreb dar tu unde esti?

Luna 30 sapt+

Mergi la inceput

italia....ar trebui sa imi schimb la profil..!
Ma uitam prin pozele tale.. vad k ai carucior cu 3 rotzi..E mai util dekt cel cu 4?! tati vrea cu 3 eu vreau cu 4 ....hmm ce ziceti fetele?

Mergi la inceput

Nu cred ca exista mai bun cu trei sau cu patru, e vorba de cum iti place tie, cum ti se pare mape gustul tau. Al meu e foarte stabil, l-am plibat prin casa la greu si momentan sunt multumita de el. Am fost speriata la inceput ca se strangea greu si facea poc putin dar dupa cateva folosiri acum e super simplu. Cam atat iti spun despre al meu.

Luna 30 sapt+

Mergi la inceput

tati defapt vroia exact ca ala p kre il ai tu dar aici e 700si cva de euro si nu prea se merita parerea mea ...adik totusi la suma asta.....cumperi aproape 2...! dar am mai vazut si altele in 3 rotzi ma gandeam k poate e vre.o diferenta...nu doar de placere..!Ma gandeam k poate e mai confortabil de strans ala in 4 eu shtiu?! habar nu am sunt pe dinafara!...

Mergi la inceput