Mamici de iulie-august 2007 (60)
Raspunsuri - Pagina 17
Antoanela23 spune:
Paticut, bafta la dr, bafta la controlul financiar si sper sa scapi cat mai repede de toate probl, sa fii calma si senina cum trebue sa fie o viitoare mamica.
Samuray, ai fost la dr, ce ti-a zis?
Otim, mersi,
.
Ioana,
. Mancarea belgiana nu e cine stie ce, numai pt asta nu se merita sa te agiti. In schimb ciucalata belgiana mmmm, alta poveste...
Cristina_ana, Agri, cum sunteti fetele? De la foarte bine in sus, eu asa sper.
Praji de la ikea am papat sapt trecuta, f buna; se gaseste congelata de cumparat pt acasa intr-un mic magazin cu prod alim suedeze la iesirea din ikea.
La spital prefer sa stau singura in camera pt ca sta si bb cu mine si intr-o camera cu doi bb care plang in mom diferite cred ca m-as urca pe pereti. La Victor am avut pat si pt sot in camera, a dormit cu noi si m-a ajutat f mult. Acum nu stiu, cred ca el va trebui sa doarma acasa pt Victor.
Andicu, tu faci cezariana la cerere sau la indicatia medicului?
Nikole, felicitari, sa-ti traiasca bb si sa stea in burtica pana la termen. Ciudatei japonezii astia, dar e mai bine sa te dai dupa ei decat sa le ceri lucruri cu care nu-s obisnuiti. Si eu am arsuri tot timpul si indiferent de ce mananc, am renuntat sa le tratez dar ma scot din minti.
Iar vorbiti de mancaruri bune, eu am ardei umpluti in frigi acum, uite na, sic, sic
.
Anto
35 cu
si
Victor (8 octombrie 2005)
Anya20 spune:
olguttza, nu stiu cate stau in rezerva, dar ma gandesc ca in jur de 3-4. inainte, cand se platea, rar gaseai 2. de obicei era o mamica cu sotul
. intreaba si tu si vezi ce raspuns obtii. ca il mai chestionez si eu pe dl. dr. saptamana viitoare.
de azi am intrat in 37 de saptamani...mai e un pic.
Alina
Arina Ilinca si Anya Ioana
olguttza spune:
pai si io tot sapt. viitoare ajung la dna dr...
Alina, esti asa aproape...auch!!!
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">
34+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
monjum06 spune:
Luna nu am poze ca abia l-am luat si nu am ajuns inca acasa dar poti sa intri pe www. carrefour.ro si de acolo in catalogul "Carrefour iti ofera o vacanta de neuitat" si la pag 8 in stanga il gasesti. Eu l-am luat portocaliu.
Monica, mama lu' gabi si
36 cu
AMR 4 saptamani
Luna1 spune:
Anto pot sa vin si eu la tine la masa?![]()
Luna
30 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Is the final countdown!!!
Antoanela23 spune:
quote:
Originally posted by Luna1
Anto pot sa vin si eu la tine la masa?
Luna30 sapt+
![]()
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">CosminIs the final countdown!!!
Of course, dear
Anto
35 cu
si
cristina_ana spune:
Anto, eu iau gynipral regulat, si reusesc sa tin in friu contractiile. Adica am destule, dar deja m-am relaxat, ca am aproape 32 saptamani incheiate si zic eu ca o mai duc asa vreo luna cel putin.
Am vazut si eu ca au prajitura accea buna la magazinul de la iesirea din Ikea, dar mi-a fost teama ca daca o iau nu ma las pana nu o termin pe toata deodata si am renuntat. Dar vad ca numai la ea ma gandesc, asa ca sambata sigur imi cumpar, cu orice risc.
Cristina,
31+ si bebe scump 
POZE
POZE BURTICA SI BEBE
Antoanela23 spune:
Cristina, cum iei gynipralul? Are efecte secundare? Oricum, ma bucur ca esti bine si optimista, asa si trebuie.
Eu aveam niste arsuri cumplite pe piept dupa praji aceea si tot am mancat zilnic pana s-a terminat.
Pupici,
Anto
35 cu
si
Luna1 spune:
Bey iar vb de praji? Eu fac aici VAT return (imi vine sa vars, urasc...) si voi ma enervati cand dau refresh sa inebunesc aici cu praji ale voastre!
Luna
30 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Is the final countdown!!!
aylin_tarcan spune:
monica, luna si merge sa tii un bb nou nascut in el toata ziua? ca eu vad ca nu ar sta la orizontala. nu are nimic? dar nu cred ca ar putea inlocui cosul ala de care ziceam eu in care bb ar sta orizontal ca in patut si poate dormi si noaptea in el.dar oricum, eu nu ma pricep deloc. de aia va intreb. cosul de care ziceam eu e cam 45 ron. eu vreau o solutie temporara pt ca abia dupa nastere o sa apuc sa merg prin oras sa caut patuturi. si ma gandeam ca pt primele 2 luni pot gasi o alta solutie
Aylin,
29+ 
pozici
atat de mari suntem