"Piticii nazdravani" de mai-iunie 2004 - LMA! (85)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

LA MULTI ANI!
Acris ,Diana si Lore71

Andru
David
Edvard
Julia
Alexandra Elena
Gabi

Noi suntem bine ne topim de caldura.Este absolut foarte cald sau simt eu vara asta mai fierbinte.
Papam inghetata in fiecare zi si lapte rece mai nou.
Sa va mai zic de mine ca am ajuns again la urgenta.Aveam o intarziere de 12 zile teste negative si o durere crunta de burta partea dreapta jos.Asa ca mi am luat familionul in dotare si m am postat la Municipal.M au tinut de la 19 pina la 24 .Am ramas placut surprinsa ca au avut grija de mine si fara sa bag mana in buzunar.M au controlat cateva doctori si o doctorita ginecolog super dulce si blanda care mi a facut si un test de sarcina.Prima suspiciune a fost sarcina extrauterina, dupa aia apendicita dar care au picat si la echo s-a vazut rinchiul drept putin inflamat(hidronefroza) si cu nisip.Ginecologic is intreaga,fara probleme sau rani pe col.Am plecat cu antibiotic si antiinflamatorii si gata.Asta fu ca nu puteam sta io un pic nebolnava
In rest nimic nou, asteptam vacanta cu nerabdare.

Paloma pupam printesa scumpa si frumoasa foc

Acris spor la bb2 de pe acuma.Ti am vazut si ghiocelul

Bertha cum ti se pare in Bucuresti?

Irinusha parca vad ca bebe sa va lasa asteptat :)(io nu mai tin cand am zis data nasteri).De bebe io zic sa i spuneti ca Doamne Doamne hotareste ce pune la burtica si ca va surpriza.Sa nu uitati cadoul pentru Cris din partea lui bebe.

Anacami felicitari pentru locul la gradi.Stai linistita ca graditele de stat sunt foarte bune ai sa vezi.Si oricum vorba ta daca nu iti place renunti.Tu cum te simti cu burtica?Vreaau si eu sa iti vad burtica.

Laurina
distractie placuta la botez, pupici la smecheras

Monet superbe poze.

Albinutza ma bucur ca ai scris sa mai vii pe la noi

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Inca ceva, a nascut Pepsi

Flavia sa iti traisca David si sa fiti fericiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Felicitari Pepsi!!!
Sa fiti sanatosi si cuminti!

Julia! Alus, sa-ti traisca scumpetea!

Alexandra Elena

Gabi

Laureta,imi pare rau ca treci prin asta.Era bine daca era bb ?tu cum mai esti cu serviciul?Ai inscris-o pe3 Inisa la gradinita (presupun ca nu mai merge la cresa)?

Irinusha . Mai esti prin zona??? sau deja si cu bb2 ?

Va pupam!

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

La multi ani Julia!!!

La multi ani Gabi!!!

Sa cresteti mari si sanatosi ... si baftosi!!!

Laureta, multa sanatate!!! Ai grija de tine!!!

Cami, sunt prin zona, tot burtoasa! Am incercat sa fie pe 23, da n-a vrut ... sorry! :D

Pepsi
, felicitari! Sa-ti traiasca baiatul si sa va bucurati de el!

Pupici si un week-end fain!!!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Anacami faina burtica ai, nu te ai ingrasat ca io vad talia.Pe Inisa n am inscriso la nici o gradinita.Cred ca va ramane inca un an la cresa, se poate pina la 4 ani.Daca apare vreo varianta mai buna vedem pe loc.LA cresa educatoarea este vecina mea in plus Inisa are deja gasca ei de fete.Unica "plangere"in legatura cu cresa este aceea ca nu i invata mare lucru, in rest sunt super multumita.
Cu serviciul is la fel, inca nu mi am gasit ceva pe placul meu.
In legatura cu bb2 daca era bebe normal ca ma bucuram cu totul ca tati lesina cred

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Buna fetelor

Va multumesc pentru urari in numele lui Julia.

Andru
David
Edvard
Alexandra Elena
Gabi

Nu am trecut de mult deoarece am mult de tradus, peste 200 de pagini , nu mia mai ramas mult dar mai am. Julia face ca intodeauna nebuni. Deja a inceput seara sa adoarma singura. Seara am mai mult timp pentru noi, mai ales acum pentru traduceri.
Anul acesta nu i-am facut sarbatoare la ziua ei de nastere, ne-am intalnit doar cu niste prieteni ei au doi copii, fetita de farsta lui Julia, ele se plac mult si se joaca frumos impreuna. Julia de cand sa trezit a spus eu vereau la Zuzia, cu Zuzia voi manca inghetata si micul dejun. Este bine ca are o asemenea pritetena.

Pup la toate, mai tarziu va scriu mai mult, acum iesim putin la plimbare.

http://community.webshots.com/user/julicia101

Alus + Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

La multi ani Maria-Alexandra!!!

Strumfi, sa-ti traiasca printesa si sa fie sanatoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Hop si eu,

Irinusha Tot cu gogosica in burtica? Hai ca mai ai putin si se prezinta si ea la datorie.

papsi Sa-ti traiasca printisorul, sa va bucurati de el.

LA MULTI ANI! Julia Sa cresti mare si frumosa

Cris Am vazut ghiocelul frumusel. Felicitari pentru terminarea primului an de gradi. Hai ca vara trece repede si o sa fiti iar impreuna.

Monet Ai doua fete foarte frumoase, may si ce pozeaza ele. Or sa ajunga manechine.

Laurina Tare smecheras e Mihnunita.

Cami Felicitari pentru gradi. Mey eu zic sa il duci la toamana la gradi aici daca nu iti place il poti muta sau il poti retrage o perioada si apoi sa il duci iar. Avantajul la gradi de stat este ca nu ti pieri locul.

Laureta Sanatate multa. May cum aduni tu toate bolile astea. ia ca fac eu niste vraji si sa scapi de ele. (glumeam)

E noi am avut o iesire la munte si ne-am intors mai obositi decat am plecat. Am fost cu un coleg de al lui Cata si inca ceva persoane din familia lui. Pe drum ne-au prins si niste ploi cu grindina serioasa de au indoit si tabla de la masina (noroc ca nu am fost cu a noastra). Da nu mi-a placut deloc pentru ca respectivii cu care am fost nu au facut decat sa alerge de nebuni cu masinile de colo-colo, ne-am oprit doar ca sa facem gratar sa mancam si apoi iar la drum. Ete asa am vazut badajul de la Viridaru si am urcat pana la Balea Lac. Da mai mult de 1/2 de ora n-am stat in nici una din locatii pentru ca se grabeau oamenii. In afara de asta vorbeau si foarte urat de incepuse si Bia sa repete dupa ei si s-au mirat ca i-am facut observatie si am certat-o. Cel putin n-am fost singura care nu m-am simtit bine. La fel s-a simtit si sotul si am cazut de acord ca nu mai iesim cu ei nicaieri.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

LA MULTI ANI GABI! Crisstinuta sa-ti traiasca baitul, sa fie sanatos!

LA MULTI ANI MARIA-ALEXANDRA, sa fi sanatoasa strumita mica!!! Ce mai faceti voi???

LA MULTI ANI MATEI GABRIEL!

Irinusha, bag de seama ca tot 2 in 1! Hai ca vine si gogosica ii place sa se lasa asteptata.

Nico, alergatura intr-adevar, dar uite ati luat partea buna, ati vazut niste peisaje frumoase. Bia cu cine sta acum?

Cami, gata cumparaturile? Cred ca abia astepti. Uau ce ordine face Sebi la tara:) . Felicitari pentru gradinita si eu cred ca este bine, cand o sa inceapa o sa iti dai seama daca va place sau nu, depinde foarte mult de educatoare.

S-au afisat inscrierile si la gradinita unde am depus dosarul pentru Mihnea, am fost aseara, dar era zavorata poarta(binenteles la ora la care ajung eu) se duce tati acum dimineta sa vedem…
Sper sa fie bine, am tinut foarte mult sa fie o gradinita aproape de mama, este chiar gradinita unde am fost si eu cand eram mica. Are curte mare cu leagane noi, inauntru mi s-a parut curat, acum sa vedem daca ne primeste si mai ales cum se poarta personalul. Am cateva pareri bune, dar tati a asistat acolo la o scena, o educatoare il certa f urat pe un copilas ca a dat mingea peste gard si cate mingi va trebui el sa aduca din cauza asta. In fine, o sa mai vedem asta, de nu imi place il retrag si caut altceva.
In rest ma tot chinui sa gasesc o solutie pentru ziua lui Mihnea, acasa mi se pare imposibil, este ff cald, si la un moment dat o sa fie mai multi adulti decat copii(normal fiecare copil vine cu mami si tati), loc de joaca nu am cautat din timp, ma gandeam sa mergem in parc(m-am gandit la tine Nico, dar pe terenul de fotbal nu este umbra deloc si cum acum este asa cald…), nu stiu inca si este deja marti:(

Mergi la inceput

Salutare fetelor!!!

Da, tot burtoasa ... nici nu mai stiu ce stare am, ba sunt intoarsa pe dos, ba linistita ... oricum m-am plictisit de atat asteptat! Si acum ma mai stresez si cu gandul ca daca trec doua sapt. de termen astia imi induc nasterea si imi e groaza ... si de alea 2 sapt. si de inducere ... ce imi trece mie prin cap.
Lui Cris ii e dor de tati, mie tot asa ... o situatie de trei lei, daca n-ar fi fost problema cu Cris chiar ca n-as fi acceptat.... of!

Laurina, nu stiu ce sfat sa-ti dau, ca noi anul asta am ratat total ziua lui Cris ... mi-am promis mie insumi s-o facem la anu' lata.
Succes la gradinita!!!

Cami, am uitat cred. Felicitari ptr. locul de gradinita! Eu zic ca-i bine ... incearca si vezi cum merge, dupa poti sa te gandesti ce si cum. Ma bucur ca a vazut si Laureta ca esti slaba ... sa nu crezi ca "te magulesc" eu pe aici de pomana .... :)

Va pupic, am de dat cateva telefoane. Am facut o mancarica, afara-i nasol si nu pot iesii cu Cris la plimbare ... poate o facem in trei (cu mama) dupa-amiaza. Ma duc sa pun botu' din nou! ;)
O zi faina!!!!

Mergi la inceput