Acordeoane ...bune, bune
Raspunsuri - Pagina 4
antosit spune:
Fetelor poate intrb o prostie dar....are ceva daca folosesc la acordeoane cartofi noi?
Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"
strumfi2004 spune:
Anto, sunt chiar mai indicati cartofii noi, sunt mai buni, mai dulci. Eu am folosit noi si doar vreo 2 vechi ce-i mai aveam prin camara. poti sa-i speli bine, bine si sa-i lasi in coaja.
Gratiela, Mariuca si Stefu
www.versuripenet.ro/versuri/voltaj/crede/" target="_blank">crede
antosit spune:
Strumfi merci pt. raspuns!Azi am sa fac in mod sigur ca nu aveam nimic in meniu!
Anto
antosit spune:
Am facut aseara "acordeoane" si "snitele ministeriale"...au iesit super gustoase!Pt. acordeoane am folosit cartofi (noi!),kaiser si cascaval; iar la snitele am respectat intocmai reteta.!Cu siguranta mai fac, cat de curand...
Anto
_giulianna_ spune:
Fetelor am niste carne tocata de pui in congelator.
Oare pot sa folosesc il loc de puiul taiat bucatele pentru snitel?
Nu-i nimeni drac si nimeni sfant...credinta-i val ,iubirea vant si viata fum...
- Giulianna -
Balbina spune:
Giulianna, da, poti folosi carnea tocata, dar o sa-ti iasa altceva, un altfel de pirjoale, bune si alea. Ideea e ca bucatelele de carne sint legate intre ele cu un fel de aluat din ou si amidon, iar daca pui carne tocata, produsul final o sa semene mai mult cu chiftelele la consistenta.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
_giulianna_ spune:
Da, am inteles.
Multumesc pentru raspuns
Nu-i nimeni drac si nimeni sfant...credinta-i val ,iubirea vant si viata fum...
- Giulianna -
ghinetz spune:
quote:
amidon de care??de ala dr.oetcker??ca nu stiu de care sa pun
Eu am gasit in magazine, dar scrie pe el "Amidon pentru prajituri" De ala sa folosesc???
Oana 33+ Victor-Constantin si Stefan-Vladimir 4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Balbina spune:
quote:
Originally posted by ghinetzquote:
amidon de care??de ala dr.oetcker??ca nu stiu de care sa pun
Eu am gasit in magazine, dar scrie pe el "Amidon pentru prajituri" De ala sa folosesc???
Da, din ala. Chiar daca scrie ca e pentru prajituri, cu siguranta nu are in compozitia sa decit amidon, adica nu e dulce.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
numeioana spune:
Am bagat acordeoanele la cuptor. Abia astept sa le scot sa le pozez si sa vi le arat! Miroase super!
Ioana
bebe?! - decembrie 2006
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.