raceala in primul trimestru

raceala in primul trimestru | Autor: pusel

Link direct la acest mesaj

nu mai suport nasul infundat si raceala asta!!
aveti vreun leac babesc pt. nasul meu? stiu ca nu pot lua nici un medicament si de-aia va intreb.
aseara am facut putina febra: 37.5 si mi-e frica sa nu pateasca bebele ceva.

please help
6+
DN 26.07.1980
UM 28.04.2007
DPN 02.02.2008

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

IO am fost racit mai toata sarcina caci lucrez cu cei de gradinita si luam mareu de la ei!Dr meu zice ca raceala nu_l afecteaza pe bb atata timp cat nu ai febra mare!!!Ca sa se desfunde nasul io imi puneam ceai de musetel mai concentrat,solutie salina sau ser fiziologic.Pe oricare metoda ai alege-o trebuie sa ai rabdare ca nu sse desfunda nasul imediat.Dupa 3 luni dr meu mi-a dat sa iau Olinth pentru copii caci nu mai era nici un risc si oricum este foarte slab.Iti va ttrece ai sa vezi totul este sa ai grija sa nu faci febra!!!!!!!!!Da-ti dea Dumnezeu un copil sanatos si o sarcina cat mai usoara!

37+Stefan Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikol31 spune:

si eu am fost foarte racita in primul trimistru de sarcina. prima data la 6 saptamani, am stat o saptamana in pat cu ceaiuri , lamai, portocale, a doua oara la 9 saptamani cand m-am dus la medic si mi-a facut 3 zile la rand injectii cu vitamina C iar a treia oara pe la 13 saptamani, dar din prima zi am si fugit la medic si dupa prima injectie cu vitamina C n-am mai avut nimic. acum intram in saptamana 26 si de atunci raceala nu s-a mai apropiat de mine. cel mai bine ar fi daca nu-ti trece sa iei si tu niste injectii cu vit C, sunt foarte bune. pana atunci multe fructe care contin aceasta vitamina, gargara cu apa sarata, inhalatii cu ceai de musetel.iti doresc insanatosire grabnica si o sarcina cat mai usoara
25+

Mergi la inceput