Mamici de Ianuarie- Februarie 2008 (7)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca76 spune:

Carmilia
Acusi trece si varsatul asta insuportabil....dimineata, inainte de a te ridica din pat, rontaie biscuiti sau paine prajita.Ajuta.E greu, dar merita...minunile nu apar usor, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Laura, asa este, ador marea si am venit tocmai de la Sibiu ca sa stau aici. Vara... se stie, plaja si apa... Ai grija cu tensiunea, niste cicolata ceva, putina cafea, ca sa mai creasa.

Fetelor, adresa comuna de mail e Zuzele2008@yahoo.com iar pentru parola sa imi trimiteti PM

Pupici,
Angelique 11+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Gratiela, LA MULTI ANI, sarcina usoara si un bb sanatos! Si nu te mai enerva cu aia ai tai ca nu face bine la burtica!

Carmilia, si eu cu sotul avem grupe diferite! Eu A2 el B3... fiu-meu a capatat B3... dar n-am auzit de incompatibilitati de grupe... poate de RH...

Kossir, noi i-am spus celui mic ce se pregateste de la bun inceput. Dar asa, pe intelesul lui. Ne uitam la eco cu el cand era in burtica. L-am luat cu mine la eco de 5 sapt pe care am facut-o... adica sa nu se simta chiar exclus. Si in plus acum deja stie ca mami nu-l mai poate ridica in brate, sau nu mai putem sa ne jucam la fel ca inainte. Daca e ceva greu de facut deja zice. Nu mami, face tati! pe mami doare butica... si altele de genul asta.

Intr-o alta ordine de idei, eu ma simt mai bine azi. Am reusit sa dorm si sunt mai vioaie. Am chiar pofta de gatit! Nu stiu care dintre voi a amintit de gogosi... rusinica... de unde sa iau eu gogosi?! si nici nu ma pricep sa fac...

Va pup! o zi buna! si un we deosebit va doresc daca nu mai reusesc sa apar!

Mitza cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

Fetele mele dragi, avem capitol nou AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmilia spune:

Zuzici,sunt ramolita si nu mai stiu unde am citit,dar exista sigurceva incompatibilitati si un cazul grupelor de sange,dar doar cand mama are 0 si tatal A sau B.Nu e ceva foarte grav,poate provoca lui bebe un icter prelungit la nastere,dar nu stiu de alte complicatii.Repet,nu sunt sigura,de aceea ma gandeam ca pe voi v-a intrebat medicul deja si v-a facut vreo recomandare pt.evitarea problemelor.Oricum,cam prin luna a 3-a se face ceva,deci mai avem timp.Pupici

Carmilia9+

Mergi la inceput