Mamici de Ianuarie- Februarie 2008 (7)
Raspunsuri - Pagina 25
irlandeza spune:
Micsunea, la sotul meu doar 5% dintre
erau OK, restul......nasolie.Si avem sub 3.000.000. I-am dat si eu trat. LIviei, combinat cu produse pe baza de miere si vad ca am avut rezultate bune. A, si sotul meu are si varicocel. In august il opereaza.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
10+
flaviutza spune:
Bai deci mi-e rau...am o senzatie proasta, o am de azi dimineata...nu cat sa vomit dar...e tare aiurea.
Incepe ca o pofta de ceva. am dormit o ora,m-am trezit in forma. am deschis frigi si nu mi-a placut nimic de acolo. m-am duc jos la magazin(iata o gravida care are grija de ea...papa prostii) si m-am plimbat ca prostu' printre rafturi...mi s-a pus rau pata pe MACAROANE CU BRANZA. mi-am facut , am guitat ca porcul de pofta pe langa cuptor...am mancat...si iar stare de rau.
a mai patit cineva asta? adica te simti f bine, iti vine foame si papi cu pofta ,dar pofta...nu stiu cum sa explic....si apoi iti vine rau????
Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale
micsunea spune:
O, Irlandeza, imi dai sperante
!!
Deci spermogramele "noastre" seamana! Hi-hi-hi! Deci chiar se poate sa ramai insarcinata si asa... Poate esti tu o minune!!!
(Si eu de altfel, dar eu nu am inca confirmarea la ecografie)
La voi daca e varicocel aveti sanse sa fie mai bine dupa operatie!
La noi nu au gasit nicio cauza!
Si eu i-am dat vitamine, si stii tu, zinc, seleniu si de asemenea miere!
Iti tin pumnii sa fie totul bine, 
Micsunea
PS uite, pe alte site-uri am vazut fete cu soti OATS care au ramas insarcinate si au facut avort spontan de vreo doua ori inainte sa aiba o sarcina dusa la capat. Dar doctorii spun ca nu e nicio legatura intre OATS/OAS si "caliatea" embrionului... Sa fie o coincidenta, sa fiu eu prea zuza?
micsunea spune:
RAU DUPA MANCARE
Eu din cauza gastritei am efectiv stare de rau si inainte sa mananc si dupa. Nu mi-e chiar asa de rau, dar nu sunt nici in apele mele.
Deci daca nu mannanc, am un fel de foame dureroasa daca astept prea mult.
Dupa ce mananc, in primul rand mi se umfla burta (dimineata sunt plata de tot iar pana seara parca am inghitit o minge de fotbal) si uneori am arsuri de stomac si daca nu, o senzatie de greutate in stomac.
Nu stau prea bine cu aparatul digestiv cred, dar asta dureaza de ani de zile.
Si daca as manca usturoi sau ceapa crude sau sandwichul minune cu muraturi (extrem de acide) si cred ca si macaroane cu branza (la cuptor!!!) cred ca m-as tavali pe jos de dureri de stomac!
Nu stiu daca te ajuta cu ceva ce am scris, ce vroiam sa spun e ca poate ai stomacul mai sensibil in aceasta perioada, ceea ce e normal, incearca sa mananci cat mai variat, cate putin din fiecare, incet si mestecand foarte bine.
Nu te culca dupa ce ai mancat, nici stat pe scaun nu e bine, cel mai bine e sa stai in picioare sau sa faci cativa pasi lejeri dupa masa.
flaviutza spune:
Dar mi-e poooooofta! ati simtit vreodata ca va e pofta de ceva atat de rau incat sa vi se faca greata? ei uite asa sunt eu acum.....poftesc de mor!
si cu Ale am poftit...dar in luna mai mare si nu-mi era rau...
De ex cu Aluta bagam 1 ladita de portocale/saptamana...adica vreo 7-8 kg...
Acum se pare ca ma ia mai devreme....Doamne sa nu pun iar pe mine 30 kile....ca ajung la 95!
mami si Ale
irlandeza spune:
Micsunea, nasul nostru de cununie e ginecolog, si el are varicocel, si nu l-a operat, si are doi copii. A zis ca nu e nici o legatura intre OAS si sarcinile pierdute. Iar eu nu am probleme. E pt. ca , corpul nu e pregatit pt. sarcina si atunci le respinge.
Oricum nu deznadajdui, o sa fie bine, ai sa vezi, sarcina o sa fie viabila, 9 luni.![]()
Flaviuta, probabil or sa inceapa starile de rau. La tine vad ca vin lent, mie mi-a fost bine peste zi si noaptea m-am trezit vomand si de atunci o tin tot asa.
Sper totusi sa nu-ti fie asa rau, sau sa nu-ti fie deloc.
Noi 2 singurei
10+
irlandeza spune:
Flaviuta, eu pofte n-am si multumesc lui Dumnezeu, ca poate nu gasesc aici de ce mi-e pofta si e mai nasol.
Noi 2 singurei
10+
AngeliquedeS spune:
Lala, curaj, scurgerile maronii nu sunt o problema majora atata timp cat nu sunt rosii. stai in pat si ia tratamentul si maine mergi la medic. sau mergi azi la urgenta dar ai grija sa nu iti "umble pe acolo" cum a patit Ramo, Doamne fereste!
quote:
Originally posted by Carmilia
Zuzici,sper sa nu ma considerati toana,dar habar n-am ce-i ala "sac vitelin".Am citit ceva,ca e o "camara" de unde ia bebe papa,dar nu pricep mai mult(azi sunt ametita si somnoroasa si nu ma pot concentra defel).Pe unde e pozitionat?E in afara sacutului in care se afla bebe?Se vede distinct de acela?Cand?Luminati-ma si pe mine,va rog!E inutil,cred,sa va zic,ca dr.n-a scos o vorba despre el!
Carmilia9+
Carmilia, pana sa se formeze placenta rolul de hranire il are vezicula vitelina care e langa bebe in sacul embrionar, asta ca sa iti explic mai babeste. pe urma se formeaza placenta care preia ea rolul cel mai important.
Alina, cum sa nu ma gandesc la tine, iubita mea... Eu inca ma gandesc la prajitura aia a ta cu bezea, nu am apucat sa o fac...
Kossir, bine ai venit printre noi!
Creata, nu ezita sa te "bagi in seama cu noi" cum spui, de aceea ne-am strans noi aici!
Si noi suntem cu astenoteratospermia si tot cu tratamente naturiste ne-am rezolvat. insa si eu aveam maaaari probleme...
Pupici,
Angelique
11+noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
, bebe
Mare, Munte, Flori
kossir spune:
Buna fetelor. Vad ca dormiti toate. Cred ca majoritatea sau macar o parte dintre voi sunteti la al doilea copil. Cum sa-i spunem celui mare ca va avea un frate? Al meu are aproape 8 ani si isi doreste de muuuult timp cu ardoare un fratior sau orice. Si uite acum, nu stiu cum sa-i spun. N-as vrea sa minimalizez, dar daca se intampla ceva, Doamne fereste!!! Pe de alta parte nici nu prea mai am rabdare, i-as spune acum, desi deabia de ieri stiu, azi am facut testul. Nu stiu, voi cum ati procedat?
Si in alta ordine de idei, ma doare capul de azi dimineata de mor. Un paracetamol s-o putea? Parca in primele 3 luni nu prea, dar sunt anumite medicamente care merg in limite rezonabile. Nu mai stiu zau.
Pupici, o zi buna tuturor
kossir
flaviutza spune:
Irlandeza ...stiam si eu din spital ca in anumite situatii,organismul femeii nu lasa sarcina...asa pur si simplu..nu lasa uterul sa creasca...hormonal parca...
Eu sincer nu inteleg de ce unele din voi trebuie sa va chinuiti atat...cum poate DD sa faca asa ceva...
la mine e invers...doua contacte, in ziua 3, resp 5 dupa incetarea CM, fara ejaculare si...gata s-a prins.
Alexia s-a prin la primul...
Maica-mea saraca a facut 23 av pe vremea lui ceasca...va vine sa credeti ca foloseau degete de la manusi chirurgicale pe post de prez...eram marisoara si pricepeam ce si cum..
hai sa va inveselesc...odata facusera rost de prez...de la sarbi. si eu le-am dibuit,tocmai venisem din tabara cu gradinita..unde vazusem spectacole cu baloane...si am hotarat sa facem si noi, eu cu fetita vecinilor acasa...le-am umflat pe toate si le-am imprastiat prin apartament....
nu uit in veci cum se chinuiau sa le dezumfle sa nu se sparga...si cum reuseau sa sparga vreunul cum le scapa un oftat luuuuung!
mami si Ale

E inutil,cred,sa va zic,ca dr.n-a scos o vorba despre el!