Mamici si bebici din Pitesti 3

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Da, Vali, intr-adevar am fost pe Trivale sambata in jur de ora 1. Am fost cu sora mea si baietelul ei (are 10 ani). Ai mei baieti(tati si Andrei) erau plecati la tara, iar eu am niste probleme cu un picior....ma inteapa de la osul bazinului pana spre calcai atunci cand calc pe el...Si sora mea ma ajuta sa ii plimb. Nu am mereu dureri, insa de la un timp s-au indesit.Acum sunt in cautare de un neurolog, vreau sa-mi fac un RMN...cred ca-i de la coloana
Daca ne mai vezi, trage-ne de maneca. Eu nu prea sunt atenta la oameni, sunt foarte multi care ne opresc sa se mire de gemenii mei ca-s baiat si fata(cica-i mai rar), unii se pun chiar in fata carutului sa opresc sa le raspund la intrebari sau sa le arate gemenii la copiii lor sau nepotii lor....si atunci cand trec pe langa oameni, ma fac ca nu-i vad ca se mira, ca sa nu ma opreasca la vorba...
Va pupic!

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

LA MULTI ANI RARES!!!!!!!!!!!!(iarta-ne pentru intarziere)Sa fii sanatos, cuminte, istet si sa ai priza la gagici

Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Lorellay si Codrin, bine ati venit...am vazut pozele cu piticul...e dulce foc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valipop spune:

Lavinia daca vrei neurolog bun in Pitesti ti-l recomand cu caldura pe dr. Petria Florin de la Sp. Militar. Daca te hotarasti sa mergi la el da-mi de stire sa-ti pun o "pila".

poze
poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Buna! Ne primiti si pe noi in club? Eu sunt Luminita cu bb Andrei care a implinit pe 16 august 2 ani.

Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)

Album Andrei

www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete

Povestea nasterii ingerasului meu

Mergi la inceput

Ati facut bebicilor analizele care se fac in luna in care sunt nascuti?

Album Andrei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dandusa

Fetelor,va rog din suflet ,faceti ceva...,s-o ajutati pe micuta www.sonia.as.ro/" target="_blank"> Sonia...
Daca doriti sa flati mai multe detalii,ca invit sa cititi aici...
Micuta are nevoie de 90.000$,pentru singura operatie posibila din lume...,singura sansa care i-ar reda linistea si bucuria de a trai...,va rog mult trimiteti mai departe pagina micutei,prin e-mail,fax...,vorbiti cunoscutilor de ea...,ajutati-o cum puteti...,oricit de putin...,va rog tare...
Sonia,este "capsunica de 2007"...,transmiteti macar un gind bun mamici ei Kay...,rugati-va la d-zeu sa o ajute...,va rog mult...

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Mindrete de Crinuta

Eu i-am scris mamei ei sa o intreb daca vrea sa apara cazul in Libertatea pt femei si nu mi-a raspuns.

Album Andrei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lulu75

Buna! Ne primiti si pe noi in club? Eu sunt Luminita cu bb Andrei care a implinit pe 16 august 2 ani.

Normal ca va primim...bine ati venit.
Referitor la ananlize, eu nu am primit nimic pentru ea, dar vreau sa-i cer dr. de familie sa-mi dea trimitere, ca oricum aveam de gand sa i le fac la 1 an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Luminita bine ai venit!
Cat despre analize...noi suntem inca mici si nu stim nimic!
Ralu am fost ieri la plimbare pe la fantana, dar nu v-am vazut!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504728447/" target="_blank">1,www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600505513988/" target="_blank"> 2,www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600505515030/" target="_blank">botez,www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504731133/" target="_blank">3-6

Mergi la inceput

Si noi am fost pana pe la 7 si un pic si am revenit aproape de 9.

Mergi la inceput