Mamici si bebici din Pitesti 3

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

buna fetelor! anca, chiar ca ai ghinion cu vremea asta. dar poate isi va reveni pana pleci tu. si noi plecam pe 20 la mare la olimp. avem bilet asa ca vreme buna sau rea noi tot ne ducem.
tanima sanatate lui rares al tau. si al meu a fost si mai este racit. a avut o tona de muci care ii curgeau in prostie (acum il mai aspir de 2 ori pe zi doar pt tot se mai secreta ceva) si putina febra care i-a trecut in 2 zile si are o tuse de care vad ca nu scapa. i-am dat stodal dar vad ca nu are nici un efect... weekendul trecut am fost la govora si ne-am relaxat si am dormit o groaza. de maine vrem sa mergem la munte la busteni sau la caciulata, sa vedem pe unde ajungem...

Mirela + Rares (19 aug 2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

pe toata lumea.
Noi am venit acasa sambata seara, dar joi puiul s-a imbolnavit. S-a deranjat la stomac si nici macar nu pot sa-mi dau seama de la ce. Azi a facut deja de 4 ori si nici nu stiu ce sa-i mai fac. Ii dau biotics si smecta...
Voi ce ati mai facut in acest caz si cat v-a tinut?

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504728447/" target="_blank">1,www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600505513988/" target="_blank"> 2,www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600505515030/" target="_blank">botez,www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504731133/" target="_blank">3-6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Salutare
Nu am mai reusit sa scriu de multisor, desi in general intru sa citesc cel putin la 2-3 zile, dar de cand Rares a fost bolnav este f f f rau, nu mai doarme noaptea, ziua adoarme f greu, dupa 1-2 ore de chin, ma zgarie, ma musca, este cumplit. Simt ca am pierdut controlul asupra lui. Sper sa fie numai o faza trecatoare. Gingia este umflata sus de aproape 4 luni si nimic, in afara de cei doi dintuci nu vor sa mai iasa altii si il doare f tare gingia, sta numai cu mana in gurita. Noaptea se trezeste f des tipand, nu mai adoarme decat daca il pun la tzitzi. Cu mancarica o zi papa f bine, alta nu vrea mai nimic. Eu sunt tare obosita, nedormita, cu nervii la pamant. Ufff, tare grea perioada mai traversam, dar nu am ce face, trebuie sa ma imbarbatez si sa merg mai departe.
Anca si rares s-a stricat la stomac de la antibiotic si i-am dat smecta, pe care nu a vrut sa il ia dar fortat tot a baut un pic, banana (tot cu forta ca el nu mananca banana-nu i-am dat pana acum), marul ras si marul copt iarasi sunt bune, orez cu mar copt, orez cu legume...Tinut cat de cat un regim alimentar, fara iaurturi, fara fructe si sucuri de fructe, ceai de menta daca iti bea (rares nu a baut niciodata ceai-nu i-am dat ca nu bea cu biberonul si mi-ar fi greu cu lingurita). Sper ca este de ajuns atata si ca va faceti bine repede.
Maya, ne este dor de voi dar suntem mereu pe fuga, ca stam prost cu somnul si pe afara iesim in fuga dimineata si seara. Chiar ma gandeam ca nu ne-am mai vazut de mult.
Va pup, ma duc sa ma asez si eu in pat langa Rares sa ma odihneasc un pic, dar intai sa spal si pe jos, asa ca am multa treaba si timp putin.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni 5-6 luni 6-7 luni 7-8 luni Litoral 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Salutare...ne-am intors si noi de o saptamana de la munte, dar am avut musafiri, am fost la tara si nu am avut timp sa va povestesc...a fost frumos, ne-a si plouat putin...Riana a fost in extaz, facea show pentru toata lumea...singura problema pe care am avut-o cu ea, e ca a facut diaree cu o zi inainte sa plecam si a tinut-o pana ne-am intors acasa...ca ai intrebat tu Anca, eu la diaree ii fac laptele cu ceai de menta(adica pun ceai in loc de apa) si pun in el smecta si ercefuryl, sau biotics(ea lapte fara lactoza, indicat la diaree nu vrea), in rest cu mancarea e chin, ca nu vrea orez, morcov fiert, mar copt...ii fac supa si-i dau zeama si carne, mai mananca putina banana si multa paine, cam atata.
Ce sa va mai spun...merge din ce in ce mai bine, de-a busilea putin mai rar...inca un dinte nou si masele multe care se pregatesc sa apara, ca are gingia umflata rau...aaa, era sa uit, personalitate la greu...cred ca ne batem in curand.

Pun cateva poze de la munte si promit sa completez imediat ce le primesc si eu.

www.flickr.com/photos/9750133@N02/sets/72157601436229445/" target="_blank">
la munte

Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinaclara spune:

salutare mamici de bebici si nu numai!va descopar abia acum dar....mai bine mai tarziu decat niciodata!sunt si eu mama si cres doi flacai :patrick-theodor(nas 1998 17 iun la 3 550 g si...56 cm-cezariana)si horia-carol(nasc 2005 mai 24 la 3 900g si 54cm-cezariana)nu sunt chiar din pitesti dar in apropiere 20 km.nu am prea mult timp la dispozitie si nu sunt cine stie ce priceputa in ale informaticii dar..sper sa ma descurc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valipop spune:

Salut! Noi ne laudam ca nu avem nici o problema
bun venit tinaclara, sa-ti traiasca flacaii!

poze
poze 2

Mergi la inceput

La multi ani, tuturor Mariilor si Marianilor, daca aveti p-acasa.

Mergi la inceput

Bine ati venit Tinaclara, Patrick si Horia...sa treceti des pe la noi, ca bate rau vantul p-aici.

Mergi la inceput

buna fetelor!
bine ai venit tinaclara in gasca noastra si sa iti traiasca baietii!!! apropo, f frumoase numele lor...
bine ai revenit anca, sper ca ai prins ceva vreme de p0laja pana la urma. multa sanatate ericai, sa ii treaca repede. eu ii dadeam regim lui rares: lapte fara lactoza, orez cu morcov fiert, orez cu mar copt, banana, branzica calcica cu ore fiert si ceai de menta la greu. i-am dat si o pastiluta de furazolidon la 8 ore, smecta si inca niste prafuri tot in genul smecta la care le-am uitat denumirea... oricum cam intr-o saptamana i-a trecut, cu tot tratamentul si cu tot regimul...
tanima sper sa reusesti sa te mai relaxezi si sa te odihnesti cat de curand... si eu am avut perioade din astea nasoale cu rares cand i-au dat incisivii de sus. am crezut ca fac depresii de cat de stresata si de obosita am fost atunci, dar pana la urma au trecut. toate trec cu rabdare...
noi ne cam facem de cap, in sensul ca ne plimbam destul de mult in perioada asta. tati a intrat in concediu asa ca profitam la maxim de zilele lui libere si ne-am hotarat sa nu le irosim stand acasa!!! asa ca am fost la caciulata 2 zile, iar astazi ne-am intors pt ca este ziua nasului. maine vrem sa plecam iarasi pe undeva pe la munte si ne intoarcem sambata pt ca avem o nunta, duminica este ziua lui rares face 1 an si i-o vom serba in familie cu bunicii si tusicile, iar de luni plecam la mare la olimp pt 8 zile.

poze

Mergi la inceput

fetelor apropo, vreau sa va anunt ca ne-am apucat de PROIECTUL BB2...

poze

Mergi la inceput