Stelute de ianuarie-februarie 2007 (30)
Raspunsuri - Pagina 9
marybell spune:
lily mersi mult de tot
m-am mai linistit un pic acum ca am citit ce mi-ai scris, dar cu toate astea cand ma duc sa ii fac vaccinul peste 2 saptamani o sa o intreb si pe doctora din nou, sa vad ce parere are si dansa.
cum te-ai mai simtit azi?
Marybell si
Erik (23 dec 2006)
poze bb
varsta lui Erik
marybell spune:
salina mii de multumiri pentru raspuns si promptitudine
ma gandeam ca asta ar trebui sa fie efectul, dar speram sa-mi spui si ceva de genul ca il calmeaza cand il dor gingiile
ca tare mi-e mila de el saracutzul... nu stiu daca ai vazut filmuletzul care l-am pus zilele trecute, sa-l vezi cum se vaita de durere si se tine cu manutza de cap ca un om mare.
si eu sunt la al 2lea bebe, insa primul Edy are 12 ani, si l-au crescut ai mei fiindca ne-am cam grabit atunci, eram tineri la doar 20 de ani, studenti si l-au crescut mama si tata pana la 5 ani ![]()
acum si eu ma confrunt cu diverse "noutati" ca sa zic asa...dar de la 5 ani incolo, va dau si eu sugestii despre cresterea si educatia copiilor ![]()
Marybell si
Erik (23 dec 2006)
poze bb
varsta lui Erik
marybell spune:
fetelor, vad eu ca m-ati lasat singurica p'aici, asa ca ma retrag si eu... noapte buna, mai vorbim maine dimineata la cafea.
Marybell si
Erik (23 dec 2006)
poze bb
varsta lui Erik
ylilimic spune:
Eli - care va sa zica ai scos baiatul la bronzat sa ii pregatesti pielea pentru concediul de la Mamaia?! Bravos natiune! Unde nu imi face mie seful asa revenire din C.I.C. si sa imi mai dea si "belet la mare" ...mary - observi ca in poza pusa de Eli copiii au forme diferite la capsoare? Cam asta am vrut sa iti spun, e normal, Erik e OK.
raluca - eu de ex am vazut ca Nestle are fulgi de orez recomandat doar dupa 6 luni, iar biscuitii cu pricina i-am vazut si eu, insa unii sunt pentru peste 6 sau peste 12 luni. Nu stiam daca e bine sa le dam copiilor inainte de varsta indicata de producatori. Cat despre tel tau de azi, il alaptam pe bb la 2 holuri distanta de telefonul aflat la incarcat
eli - despre modul cum am fost noi hraniti pe vremuri nu mai stiu ce sa cred. Ne-am facut mari dar asa cum umbla vorba pe aici, depinde si de materialul clientului. Sotul meu a mancat de toate, ca asa au considerat socrii ca e bine, inclusiv tocaturi, carnati si mici din comert dupa 1 an. A avut o dantura slaba si a cunoscut dentistul de copil. Si eu am crescut tot pe vremea aia, cu biscuiti din comert (sigur nu erau Nestle, Milupa, etc) si lapte de vaca, desi tind sa cred ca mai mult a fost din magazin...prima data la dentist am fost la 22 de ani, ca prea se duceau toti colegii de serviciu si cum io-s mai precauta mi-am facut curaj odata cu ei (dintii mei strambi sunt rezultatul fricii de dentist capatate in urma unei nenorociri intamplate tatalui meu cand eu aveam 4 ani, de pe urma careia nu mai este om nici azi, 10 operatii, etc). Insa ma simt vinovata si neputiincioasa ca pe Matei l-am crescut cu grija, a acceptat dintotdeuna doar un tip de cereale care contine zahar, dulciuri nu a mancat, ocazional mai primeste cate o tableta de ciocolata, si totusi la 2,5 ani are deja o carie mica cat varful de ac. I-am dat san pana la 8,5 luni si lapte de vaca de la 5 luni, si abia dupa episodul din martie cand a fost nevoie de injectii s-a ales cu o intoleranta la laptele de vaca (are scaun moale) si acum bea lapte din comert.
sunt vinovata 100% pentru aceste probleme sau e de vina si mostenirea genetica?
shine recunosc ca votat o frunza, insa de maine jur ca imi voi scoate parleala...
Cristiana - nu mereu se raspunde prezent la strigarea catalogului, dar macar asa stim cine se ascunde in dosul tacerii
Daca te putem ajuta cu ceva, fie si o vorba buna, te asteptam sa ne spui ce e cu tatal tau...
adinush - sunt periute de dinti in miniatura facute special pt bb, mici cat sa le intre in gurita fara sa raneasca, fara peri, ci doar dintr-un material care seamana cu siliconul (sper ca nu debitez prostii). Acestea se recomanda a fi folosite la bbi chiar si spre amuzamentul lor, adik nu cu un periaj precis. Tinerea lor in manuta si introducerea lor in gura e ceva nou, se obisnuiesc cu obiectul si pana mai apar dinti noi (spre 1 an) nu e nevoie de altceva. Asta a fost sfatul medicului dentist.
salina - sa nu cerzi o clipa ca noi cei care stam la mare, nu mergem cu copiii la plaja din primul an. Protectia solara e primordiala, orele potrivite (8-10 max si 17-19 depinde de temp) si varsta bb (dupa 6 luni). Sunt si persoane carre nu "indeplinesc" conditiile date insa fiecare face cum vrea, eu va zic din experienta si cum cred ca e bine. Plaja se face deja, nisipul e cam rece dimineata (poate chiar umed) iar apa marii - brrr. Unde anume vreti sa mergeti? Ne vedem oare?
haricleea - cred ca ar trebui sa consulti un medic, poate are si alte "neplaceri" care nu ii dau pace/pofta de masa. Cat despre singuratate - intra mai des aici si nu vei mai fi singura si neimplinita ci o mamica sustinuta
mamica suparata si baietel mofturos si sa va treaca repede!
mary - azi nu m-am simtit
, mai bine zis nu prea am stiut ce e ala spate dureros! Ca sa vezi ca "easy come, easy gone"
Laura - am vazut indrazneala ta
de a-mi sugera diversificarea la Adam, iti multumesc! Tot aud aici de placerea copilului de a deschide gura (la unii dintre voi chiar am vazut asta) si ma gandesc ca Adam nu e asa cooperant, nu la legume in orice caz. Azi l-am avut doar pe lapte si ma gandesc sa ma mai opresc cateva zile si sa incerc din nou atunci cand va da iar semne. A fost incurajator la inceput, insa acum nu mai e la fel...mai cetesc si vad eu ce fac, multumesc oricum.
A plecat lumea la nani si ar fi si timpul meu...cred ca bb vrea laptic desi a papat 200 de cereale la h 22...dimineata iar nu intru, ca vreau la 6 sa ma apuc de gatit mancare si la cel tarziu 8:30 sa iesim afara. Sa vedem daca imi si iese faza...
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
ylilimic spune:
am uitat ce era mai important
www.youtube.com/watch?v=o0xkyOaDXFw" target="_blank">alt filmulet cu copiii mei
noapte buna!
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
Ivona1977 spune:
Salut
si eu pe aici la ceas tarziu ca a gatit ca vine mama maine si sa am s-o alimentez macar o zi ca apoi intra ea la aparat.
www.youtube.com/watch?v=kCylrKUE9FI&NR=1" target="_blank">aici vedeti niste bebelasi hlizindu-se asa mai multi :) nu a mea, da am murit de ras, poate o stiti deja...
Am vazut Marybell cum arata capusorul lui Erik si eu zic sa nu te ingrijorezi, ca Ella e la fel. Era mult mai rau, efectiv se vedea un sant cat degetul intre placile craniene (de, si nastere si forceps si ceza cam multa presiune pe capul ei), dar e mult mai bine acum, chiar s-a indreptat. Plus ca o sa creasca parul cand or sa se miste mai mult si nu o sa se vada oricum nimic.
Am vazut-o pe Lidiuta, Nadia! Ce frumos rade...
Multumim fetelor care ne-au vazut si pe noi razand.
Salina as vrea si eu dus sa o clatesc pe Ella...Ca eu nu am dus, doar baie...Ce alergat, fii seerioasa, eu as face numai dus, mi se paer mai curat, nu stai in apa murdara deloc, si la copil as face la fel.
Cristiana, un gand bun pentru tine! Nu mai fi suparata, toate trec...
Haricleea, si la tine ma gandesc...Im pare rau ca esti singura...Poate iti faci niste mamici prietene sa ai cu cine vorbi... 
la fete
Ivona si Ella 12 ianuarie 2007
Poze botez
Ivona1977 spune:
Lili am vazut filmuletul, cata energie! frumosi mai sunt baietii tai...
Ivona si Ella 12 ianuarie 2007
Poze botez
mihacarm2002 spune:
Shine, te-am votat! Ai un par superb, numai bun de reclama!
eli, l-am vazut pe bb Andrei la iarba verde. E frumos foc!
In articolul dat de Cristiana, spune:Cand le schimbati scutecele, este suficient daca ii spalati cu apa si sapun. Daca veti exagera, folosind permanent creme, pielea copiilor se va sensibiliza. Eu o dau cu crema de fiecare data cand ii pun un scutec nou! Voi nu faceti la fel?
pitilache, Isabella e o frumoasa cu capsorul ei rotund si ochii ei caprui. L-am chemat pe al meu sot sa ii arat cum isi tine un tatic fata in brate ca el o tine parca ar fi tort. Si apoi se mira ca i se zbate!
marybell, eu am vazut filmul cu Erik cu cateva zile inainte sa dai tu link-ul. Credeam ca arati cheliuta, nicidecum forma capului. Tot asa il are si Eva si consider ca e normal fiindca asa e si al meu. Mie imi era frica sa nu il aiba tesit la spate de aceea mereu am culcat-o pe cate o parte. Pe spate sta cand e treaza si in carut.
Mihaela si
Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina
mihacarm2002 spune:
Liliana, cand ii vad pe-ai tai baieti cat de bine se inteleg mai ca imi vine si mie pofta de bb2. Insa nu ma las inselata de aparente!![]()
Nadia, Lidiuta e o scumpa! Ce mai rade in hohote! Eva mea rade mai mult la ta-su si la straini.
Vinerea trecuta, a venit soacra la noi in vizita si cum a luat-o in brate, Evushka a inceput sa vorbeasca cu ea de parca ii povestea ce facuse in ultima vreme. M-a mirat f. mult pt ca pana atunci statuse cam posaca in patutul ei. Se mai intampla ca eu sa o alaptez si atunci sa vina Costin. Se opreste din supt si incepe sa rada la el.
Cristinutza, ce mai faci? Ai fost luni la dr.? Ce ti-a spus? Azi toata ziua m-am gandit la tine.
Mihaela si
Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina
pitilache spune:
ylimic tare dragalasi si plini de energie baietii tai!
mihacarm2002 merci
! Costin e sotul tau? ca si pe al meu tot asa il cheama! A retinut pozitia de tinut in brate
?
Va pup,
Roxana