Mamici de iulie-august 2007 (59)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Madalina, mancarimile le ai din cauza ca se intinde pielea, incearca sa o hidatrezi un pic si daca nu apar bube nu ai de ce sa te alarmezi. Cat despre intrebarile tale, cosuri, leagane, le poti cumpara dar arunci banii aiurea. Tot patul ramane de baza si chiar daca ti se va parea marea, o sa reusiti sa il umpleti la un moment dat!

Ma duc sa imi mananc cerealele cu iaurt degresat! Am uitat sa zic ca de la ultimul control eu am luat circa 200 g si bb circa 500. Deci s-a vazut cura de fructe, nu le pot spune aici ca ma cearta Luna

Ne auzim mai tarziu cand ajung la servici!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

quote:
Originally posted by jadi

Otilia, ce fel de pata? Eu am secretii abundende si nu as putea sa dorm fara chiloti si un tampon. Iar de transpirat nu mai zic!

Deni & Vlad & Tudor

Culoare incolora (secretii abundente am si eu si de transpirat la fel ) motiv pentru care eu dorm fara chiloti ca ma deranjeaza ( desi am modele mari tip babute dar fara manecute )

Otiliainceput 31+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_s spune:

Jadi si Otilia, multumesc pentru raspunsuri!

Jadi, pofta buna, si eu mananc mereu cereale dimineata si fac foarte bine la digestie. Am vazut ca pleci la mare! Super! Si eu plec saptamana viitoare in Bulgaria sper sa fie vremea buna. Ti-a recomandat doctorul ceva special pentru la mare? Adica poti intra in apa marii, chestii de astea.

Madalina 30+ si Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Otilia, nu stiu ce sa spun despre pata aceea... Spunea insa cineva aseara ca daca e sa fie lichid amniotic, daca incepe sa curga, nu se mai opreste. Eventual asteapta sa vezi ce se mai intampla.

Madalina, si eu cred ca e mai until un patutz. Pe de alta parte, problema cu landoul o am si eu. E util? Are sens sa dau bani pe el? Unde mai pui ca stau la etajul 4, dimineata voi fi mereu singura acasa, iar o iesire cu bebe si cu landoul iese din discutie, pe motiv de multe kile de carat in sus si-n jos. Dar ce-as putea cumpara pentru plimbat copila in primele luni, imediat dupa nastere?

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 8 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

helau pipal

Simona 31+ Matei Hisham

Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata! Doar 16 pagini ati scris in ultimele 40 de ore? Vad ca valen nu a nascut, asa ca ma duc sa citesc incetisor din urma, poate va prind capitolul asta.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

doamne e unu care claxoneaza in disperare imi vine sa ma duc sa il impushk sa dea draq!!!! nu ii mai suport!!!!!!FRATE DUPA CE K NU SHTIU SA CONDUCA PARCHEZE SI SUNT VAI DE CAPU LOR NU SHTIU DEKT SA CLAXONEZEEEEE!!!!!!!!m.a umplut de draci!!!! de o juma de ora claxoneaza nu se gandeshte k la ora asta poate doarme lumea:( dak mai suna de multe ori ma duc si il omor sa dea naiba nu il mai suport!!!

p.s NEatza fetili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Zi-le mamii !!!! Racoreste - te

Dana S33 + cu Daria Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

deci chiar m.am racorit oarecum....! deci e chiar stresant sa ii auzi asha....k idiotii deci efectiv nu shtiu dekt sa claxoneze.... knd imi zicea iubi inainte sa vin aici k se impushk k idiotzii in trafic nu credeam ....acum park mi.ash lua si eu o mitraliera!!

In fine...la mine totul bine doar se impinge bebe cu fundu mai toata ziua :D dragutzu de el :D si am inceput sa ma mishk mai greutz dar sper sa rezist cu stoicism si sa nu imi explodeze burtzanu :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Landou separat nici eu nu am cumparat, insa am luat carucior care merge de la 0+ adica se poate rabata facandu-se plat, plat. Trebuie sa fiti atente , atente pentru ca vanzatoarele pentru a-si da marfa spun ca merge de la 0+ insa se poate sa nu fie asa. Mie mi s-a intamplat cu un carucior de la Brevi. Cand am citit pe carticica lui scria de la 6 + nu de la 0+ cum imi spunea vanzatoarea. Diferenta e ca se cel de la 0+ e plat, plat. Cand i-am aratat vanzatoarei mi-a zis ca il pot utiliza si de la 0+ daca ii pun un placaj dedesubt. Imi venea sa-i dau un pumn

Dana S33 + cu Daria Stefania

Mergi la inceput