buna...

buna... | Autor: geo-master

Link direct la acest mesaj

buna la toate mamicile...sunt o tanara mamica si am si eu o intrebare daca ma poate ajuta una dintre voi...sunt insarcinata in 5 saptamani si nu stiu la ce medic sa ma duc pt analize si tot ce tine de evidenta lu bebe...daca poate cineva sa imi recomande un doctor m-ar ajuta foarte mult!merci

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikol31 spune:

dar nu ne-ai spus din ce oras esti!!! eu pot sa-ti recomand unul din Cluj dar nu stiu daca te ajuta.
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Geo-master, vad la profil ca esti din Bucuresti. Cu siguranta o sa te repereze fetele din Bucuresti si o sa te ajute cu informatii. Ca sa fii mai sigura, poti sa intri si pe odiseea mamicilor de ianuarie-februarie 2008: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=101127. Sunt grupate acolo burtici cu varsta sarcinii foarte apropiata de ata (sper sa fi calculat eu corect) si o sa va puteti consulta in legatura cu toate problemele specifice perioadei asteia.
Posteaza acolo rugamintea ta, iar daca nu ti se raspunde imediat, nu-ti pierde rabdarea. Deocamdata, raspunsurile iti sunt moderate si apar pe forum mai tarziu. Pana la 10 mesaje postate vei fi un pic in contratimp, dar trece si asta.

Sarcina usoara si sa-ti dea Dumnezeu un bebelush sanatos si voinic!

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 9 saptamani!

Mergi la inceput