Ajutor!!!! Subfebrilitate.

Ajutor!!!! Subfebrilitate. | Autor: andreea01

Link direct la acest mesaj

Am o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv. De circa 3 saptamani am o usoara stare de subfebriliate (37-37.3). Am fost la doctor si am fost diagnosticata cu infectie urinara. Am facut tratamentul indicat si subfebrilitatea se mentine. Tin sa va spun ca am si gusa polinodulara pentru care iau tratament cu Eutyrox si totul decurge bine in aceasta privinta (chiar acum o luna am facut analizele specifice pentru tiroida si totul este in limitele normale sub tratament).
Alte simptome pe care le am si care nu sunt ceva obisnuit sunt : un scaun ceva mai moale decat de obicei si faptul ca dupa ciclu sanii nu s-au mai detensionat.
Tin sa va spun ca am fost diagnosticata si cu o apendicita, am fost consultata de 2 doctori si ambii mi-au spus ca nu am apendicita.
Am facut si o ecografie abdominala, unde totul a iesit bine inafara de cateva firicele de nisip la rinichi, despre care mi s-a spus ca sunt inofensive.
Va rog frumos spuneti-mi ce parere aveti, unde as putea merge si ce as putea face. Incep sa fiu disperata, pentru ca din cauza problemelor cu tiroida am si o usoara stare de anxietate care in aceasta perioada s-a amplificat.
Va multumesc.