homeopat., trat. naturiste pt. bb +mami
![](images/user_man.png)
Salut tuturor!
As vrea să vă rog pe toti cei care participati la acest forum, dacă aveti o cât de mică informatie despre acest subiect să-mi dati si mie de stire căt mai grabnic. Mă interesează în principal orice metodă de ridicare a imunitătii fetitei mele de o lună si a sotiei care o hrăneste natural. Sunt foarte îngrijorat de faptul că fetita este a doua oară de la nastere pe antibiotic (pentru infectie urinară (si digestivă?)) iar sotia se presupune că ar avea o imunodepresie. Pentru adulti există o grămadă de cărti cu tratamente pe bază de plante fructe, legume, dar care ar putea fi efectele acestora asupra unui bb de o lună, direct sau prin intermediul laptelui mamei, nu prea se spune. Orice informatii cât de mici despre vreun medic homeopat care tratează si bbi mici sau mamici care alăptează, despre cărti care să facă referire la aceste lucruri, despre ce poate mânca o mama care alăptează pentru a-si ameliora sistemul imunitar, despre retete "băbesti" (dar verificate) sunt binevenite! Precum si absolut orice sfat! Daca e necesar revin cu orice amanunt. Vă multumesc!
Raspunsuri
![](images/user_man.png)
liviu`s spune:
Iti recomand o farmacie homeopata situata la intersectia str. Decebal cu str. Delea Noua, are si cabinet homeopat.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
bia spune:
Clinica Naturalia,din Voluntari;tel;4915133;4915136;4916052,dr.Maria Chirila.Suna si intreaba daca se trateaza si copii atat de mici.Pentru sotie,sigur se poate si vor fi rezultate,ai sa vezi.Sanatate multa!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/osna/osna.jpg)
osna spune:
ii cunosc destul de bine pe sotii chirila de la clinica naturalia(suntem vecini la sat) si poti apela cu incredere la ei.pe bunica mea a pus-o pe picioare cum se spune.cred ca trateaza si copii dar nu sunt foarte sigura.
![](images/user_man.png)
adi65 spune:
daca se transmit anticorpi prin lapte, atunci poate gasesti o mama cu sistem imunitar bun care sa-i dea si bbului tau sa suga. zic si eu...
ciufulici spune:
Talexia,
Problema importanta este ca daca mamica e bolnava a primit cumva si indicatia mai bine zis contra indicatia de a da lapte la bebe?
Deoarece tulburarile digestive la copiii mici pot aparea din unul si acelas motiv a inghitit un microb si acela nu poate fi de cat din ce mananca. Igiena sanul si a tetinelor.Problema digestiva, din cate stiu eu se intrerupe pentru cateva zile ori ce fel de lapte si se trece pe lapte de soia de exemplu sau alt regim recomandat de dr. normal pentru bebe. Mamica va mulge laptele cu regularitate ca sa nu scada productia de lapte si se va relua alaptatul cand bebe isi revine cu burtica, mare atentie la regimul alimentar al mamei. Infectia urinara e de asemena o problema si nu poate fi trata de cat medicamentos si sa bea lichide multe, ceiut apa, ce primeste el. Copiii mici inca nu au foarte bine dezvoltata flora intestinala si ureterala. V-ati consultat cu medicul care urmareste evolutia copilului sau a mamei? Medicatia homeopata e buna dar recomandata de dr. nu dupa ureche mai ales cand vorbim de copil nou nascut. Am incredere ca mami si bebe or sa fie bine daca mergeti din timp la dr-ul potrivit.
Sanatate maxima
Ciufulici
mirela.mustaciosu spune:
Pt. dr. Chirila - un vot in plus. Stiu un copilut care dupa ce s-a chinuit cativa ani buni cu tot felul de tratamente pentru infectii ale tractului digestiv recidivante a fost rezolvat de Dr. Chirila cu un tratament pe baza de plante. Mai sunt si Laboratoarele Favisan (ale Virginiei Faur) - tel.: 056-352891; 356686; 356696 (fax); e-mail: favisan@mail.dnttm.ro - au 2 reprezentante si in Bucuresti dar nu stiu nici un nr. de telefon. Multa sanatate!