Spiridusi de ian-feb 2006 ( 194 )
Raspunsuri - Pagina 21
marchplayer spune:
Ce plictis pe aici!
Eu i-am dat sa pape Ioanei si acum stam prin casa pana se mai racoreste afara ca sa iesim la copii.
Pacat de subiectul asta. Nu cunosc amanunte dar cred ca nu s-a mai intamplat asa ceva pe forum pana acum. Suntem o premiera. Vroiam sa nu mai scriu nici eu dar si asa scriu in hopuri, pauze mari cateodata, iar atunci cand am timp imi place sa mai citesc despre alti copii. nu inteleg ce este atat de grav incat nu puteti trece peste. Nu este obligatoriu sa ne iubim sau sa avem acelasi coeficient de inteligenta, nu ar fi normal ca ai nostrii copii sa fie trasi la indigo, nici nu cred ca este necesar sa avem aceleasi pareri, important ar fi sa ne pastram firea atunci cand cineva intrece masura, DAR si sa incercam sa intrecem acesta masura cat mai rar sau deloc daca este posibil. Mie imi placea grupul acesta, cu toata diversitatea lui!
daniela
31w si ioana alexandra (05.02.2006)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
miraklucker spune:
Aoleu Mirela cum ai reusit??? nu scapi de una si vine alta. Of saraca de tine... dar nu ai ajutor?? chiar trebuia tu sa maturi......imi amintesti de sora_mea....cand eram inca eleve la o intoarcere din tabara in tren i_a cazut un fier de calcat pe degetul mare de la picior dar cred ca era numai fisurat, nu i l_a pus in ghips.
Acu venii din oras, am cautat niste carti pentru mine sa ma apuc iar de invatat dar nu am gasit nimic in schimb mi_am luat sandale si vreau sa ma mai duc sa_mi mai imi cumpar, am vazut o oferta cumperi 3 platesti 2, dar cum eu sunt tare nehotarata astept sa_si faca sora_mea sau maica_mea putin timp sa mearga cu mine
.....mai fetelor, caldura mare in Timisoara, acum vreo saptamana tanjram dupa canicula asta, acum dupa numai doua zile am deja deajuns!![]()
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
pisoi3 spune:
Hai sa scriu si aici, ca io tot nu inteleg de ce suntem in doua grupuri!
Noi suntem bine, Mark la cresa toata ziua, eu si sotul la servici. Creste, comenteaza, nu vorbeste foarte multe si ce vorbeste, vorbeste in franceza, dar nu il fortez, il las in ritmul lui, sa isi aleaga el limba pe care vrea sa o vorbeasca intai, sa vorbeasca cand vrea el.
Motanii sunt bine, se joaca cu Mark toata ziua, au crescut si sunt niste frumuseti.
maraki spune:
Anda ce limba vorbiti cu Marc?
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2
http://www.dropshots.com/maraki3
loren@ spune:
Am zis sa nu plec totusi fara sa va spun
..ca nu se cade..as vrea sa mai pot scrie, dar sincer mi-am dat seama ca pur si simplu ceva nu merge, asa ca am ajuns in punctul in care imi pare rau ca dupa luni de absente am reinceput sa scriu
..nu are sens sa mai amintesc faptul ca desi spiridusii meritau sa fie in centru atentiei, mereu au fost, sunt si vor fi discutii aprinse de la tot felul de kk
...am tot incercat sa stau deoparte
si sa ma abtin de la comentarii sperind mereu ca disputele vor lua sfarsit
..n-a fost sa fie si stiu ca, daca voi mai scrie, dupa perioade de acalmie, deseori plictisitoare
, se vor "anima" lucrurile de la diverse afirmatii pentru a se ajunge iar la scandal si poate si la ZZ, ca deh, din pacate, de multe ori, numai pe acolo a meritat sa stam
..De aceea va pup pe toate
, va doresc mult bine si nu tin suparare pe nimeni, sa fie spiridusii sanatosi si noi toate cu mult mai intelepte...de auzit nu o sa ne mai auzim, dar cit a fost frumos a fost frumos..adica perioada de gravidenie
si nitel dupa
..cu bine!

www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> Bia
pisoi3 spune:
Maraki, noi vorbim in romana cu Mark. Dar toata ziua aude franceza, la TV numai franceza sau germana, la cresa doar franceza, ce carti are, are in franceza. Cred ca i se pare mai usor sa vorbeasca pe franceza, nu stiu, ca altfel nu inteleg. Intelege ce ii spunem in romana dar nu vrea sa vorbeasca. Iar ce stia, adica mama, tata, pa, nu mai vrea sa zica, spune numai pe franceza.
pisoi3 spune:
Cata, eu sunt pe dinafara, cine si de ce cu cine sa cearta si ce se intampla. Daca tu te-ai hotarat sa pleci, iti doresc numai bine, sa fiti sanatosi si fericiti toti trei, sa creasca Bia mare si sa fie norocoasa si sanatoasa!
monica70 spune:
DACA IRINA E SINGURA PENTRU CARE MERITA SA NU MAI SCRIU PE DC,ANDA E SINGURA PENTRU CARE MERITA SA INTRU SI SA II TRIMIT 

CATA et comp zau ca nu va inteleg cu plecarea,acum sunt 2 subiecte se poate alege unde sa scrieti,sau dati copy paste si scrieti pe ambele ca si cateva din zona, ca se poarta ![]()
IRINA A PLECAT STRICT DIN CAUZA MEA (asta daca nu m-a mintit ...) ,EU DIN CAUZA EI, DAR BANUIESC CA NU SUNTETI OI SA VA LUATI DUPA NOI.
p.s. DA GIO port doliu
E greu de inteles cat de nebune suntem de fapt toate ...
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 1
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 3
SINGURA MASURA A LUCRURILOR E IMPORTANTA PE CARE NOI LE-O DAM.
marchplayer spune:
Mie nu-mi place deloc ce se intampla pe aici asa ca plec si eu! Ma amaraste putin aceasta hotarare dar n-am incotro. Prea multe s-au intamplat, prea multe fete care imi placeau au plecat, multe nu mai scriu exact din aceste motive asa ca...nu mai are rost. Sper sa pastrez legatura pe mess cu cateva dintre voi.
Toate amintiti de cat de frumos era in perioada cand eram toate gravi. Uitati insa ca era ceva nou, abia ne descopeream, majoritatea dintre noi erau la prima experienta maternala, aveam timp si disponibilitate la discretie. Acum avem doar o gramada de stres, plus ca deja am hotarat pe cine placem sau cu cine nu vrem sa avem tangente, datorita acestui fapt este de ajuns o scanteie sa luam foc!
Pacat! Ce la vie.
daniela
31w si ioana alexandra (05.02.2006)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete