Afecteaza Roseola Infantum un embrion de 9 saptama

Afecteaza Roseola Infantum un embrion de 9 saptama | Autor: Irda

Link direct la acest mesaj

Salutare!
Am o maaaare problema...sunt insarcinata in 9 saptamani si 3 zile si saptamana asta Daria, fetitza mea de 1 an si aproape 10 luni a facut 3 zile febra 40....apoi s-a lasat cu o eruptie pe trunchi care s-a extins in ziua urmatoare si pe barbitza si picioare...si care azi....a disparut cu desavarsire!
Concluzia .....Roseola Infantum....desi pedi n-a zis ca-i 100% convinsa ca asta e, dar e sigur o boala a copilariei ....cu un virus....NECUNOSCUT!.....dar care nu e ....rubeola, scarlatina, varicela sau rujeola!!!

Eu nu am nici un simptom deocamdata si din ce am citit pe internet este o boala care apare intre 6 luni si 3-4 ani si este foarte raspandita(uneori nu apare si eruptia ramanand doar la stadiul de temperatura ridicata 3-5 zile asa ca poate usor fi confundata cu o amigdaliata ceva)......asa ca sunt sanse foarte maaari sa fi avut-o in copilarie si acum sa nu ma mai afecteze......

Mi-am facut programare la dr luni si la eco sa vedem cum a evoluat Grauncior si sa vedem ce-mi zice dr de "minunatia" asta.... ....da' pana luni o iau pe pereti.....

Daca stie cineva sa-mi dea un raspuns in problema asta v-as fi foarte recunoscatoare!

Pupicei

Irda 9 + Cat de mare-i bb mic!
cu Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Buna! am avut si eu aceeiasi pb! Baiatul cel ic in varsta de 1 an 1/2 a facut aceasta boala si in urma intrebarilor pe care le-am pus dr ginecolog a rezultat: fara nici o grija! nu mai sta stresata, mai ales ca nu ai nici un simptom. Daca ai fi contactat boala era altceva , dar fiind o boala specifica copilariei nu e cazul sa-ti faci pb!

pupicei

Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si Rares in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Eram gravida in 15 saptamini cind baietelul meu a facut roseola infantum.Nu m-am imbolnavit,iar bebe din burtik a fost sanatos.
Este oricum un virus foarte rar intilnit in sarcina pentru ca majoritatea avem imunitate la acest virus.

Uite-te si www.drgreene.org/body.cfm?id=21&ref=110&action=detail" target="_blank">aici.
O sarcina fara probleme iti doresc

Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Multumesc de raspunsuri Piancolada si Mariana!

Din pacate bebele s-a oprit din evolutie si oricum a trebuit sa fac chiuretaj asa ca stresul meu pe tema afectarii lui de virus s-a dus odata cu el!

Va multumesc inca o data si rog moderatorii sa inchida subiectul ca nu-si mai are rostul (eu nu stiu cum se inchide)

Irda
cu Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput