Mamici de septembrie - octombrie 2007 (34)
Raspunsuri - Pagina 28
Marunzika spune:
Am venit de la dr dezamagita, caci dr era foarte grabita si iar nu mi-a spus daca e fetita ori baietel. Mi-a spus ca dupa masuratori e totul ok, insa nu reuseste sa-mi masoare colul, la un momendat chiar a spus ca ea crede ca-i putin deschis....nu a reusit sa-mi spuna cat masoara desi a facut si eco vaginala si abdominala. A spus ca am placenta foarte "jos" asezata si ca bb e tot foarte jos pozitionat si sa incerc sa stau linistita si fara efort caci ii e frica de colul meu sa nu se deschida.
Saptamana viitoare fac si testul de diabet de sarcina, iar pe 19.06 am programare la un dr specializat pe eco, deoarece am spus ca am o matusa cu probleme la inima si pt siguranta au sa-l controleze bine pe bb.
Cate o
la fiecare burtica si o dp-amiaza linistita va doresc!
25+ & 17,5 in +
Foto Burtika
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby
carpatina spune:
Cred si eu ca esti dezamagita....marunzika
Hai ca pe 19 afli cu siguranta ce este... pana atunci ai grija si nu fa efort... Ai intrebat daca mai sunt sanse sa se ridice placenta?
Pana la urma conteaza ca e bine. 
22+ cu
Ioana
Marunzika spune:
quote:
Originally posted by carpatina
Cred si eu ca esti dezamagita....marunzika
Hai ca pe 19 afli cu siguranta ce este... pana atunci ai grija si nu fa efort... Ai intrebat daca mai sunt sanse sa se ridice placenta?
Pana la urma conteaza ca e bine.
A spus ca mai e timp sa se ridice si sper sa se intample, ca de nu cred ca se face cezariana, sau spun prostii?!
25+ & 17,5kg in +Foto Burtika
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby
Andries spune:
Buna fetelor, mai are cineva greturi-gretoase rau in luna a cincea?
M-au lesinat de azi dimineata, nu mai pooot si-mi e teama ca asa ma vor tine pana la termen.
Imi pare rau de accidentele despre care am citit, dar sper Annisia sa se recuperezebine sotul tau, si il inteleg ca e nervos, eu eram turbata cand am stat cu piciorul in gips 6 saptamani.
Eu nu cumpar nimic pana in 32 saptamani, la mine sarcina e cu mari probleme asa ca prefer sa ma abtin, da Doamne sa fie bine ca pe urma am eu timp de cumparaturi.
Sim, marimea 1 etse pana in 62 cm si asta corespunde cu aproximativ pana in 3 luni. Dar mai e ceva, in plus fata de lungime mai exista si factorul greutate, unii bebei sunt mai dolofani, au copane, hainele se "iau" pe copane si ai senzatia ca e buna pana la 62 de cm in realitate incape in ea pana pe la 58 cm de exemplu...al meu era slab rau si incapea "corect" in haine, dar am o prietena care a nascut un "prematur" la 36 saptamani si 3,6 kg!! la o luna avea 5 kg si la 2 luni si un pic avea 7 kg si incapea in haine cumparate de mine pentru varsta de 6 luni. Bine ca si ea si sotul sunt doi lungani, ea are 1, 78, el 1,90 si ceva...deci copilul avea cum sa fie mai mare... eu zic sa va ghidati si dupa dimensiunile voastre. Ma rog... in cel mai rau caz ramai cu niste haine nepurtate si le dai de pomana.
Andries
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Marunzika
A spus ca mai e timp sa se ridice si sper sa se intample, ca de nu cred ca se face cezariana, sau spun prostii?!
Nu spui prostii...
22+ cu
Ioana
sim_stoian spune:
Andries, eu am 1.72, iar sotul 1.90. La eco nenea Iosup ne-a zis ca bebe o sa fie inalt (dupa ce l-a masurat), asa ca probabil am luat bine body-urile alea. De dolofan nu stiu cat va fi. Eu sper sa nu am un copil prea dolofan. De aia am si zis in gandul meu ca nu o sa il las pe la socri. Ei l-au hranit excesiv pe sot cand era mic si a avut ceva probleme cu greutatea si cantitatea de mancare pe care o servea.
Sim
27+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
Piciulika spune:
Fetelor cu interes pentru mulaje de burtici.
Nu trebuie sa va luati set de ala de la magazin! Am aici in revista exact explicat ce si cum, cu ghips medicinal si bandaje - exact asta zice si aici in revistuta! Nu e asa o filozofie. Daca va intereseaza, va traduc si postez.
Eu nu am de gand, ca nu stiu ce am sa fac pe urma cu obektu - doar face praf pe undeva. Ma multumesc cu poze...
Piciulika
23 
http://new.photos.yahoo.com/piciulika_s/albums
myral spune:
Mandarinutza lasa ca scapi tu de contractii ca ai mai scapat , dar bebe nu cred ca se mai ridica asa mi-a zis mie dr de acum incolo dar mai vedem noi . Si mie imi apasa pe vezica intestine e jooooos. Oare mai functioneaza sa stam cu funduletul mai sus pe o perna?Annisia eu am incercat si fara pastile dar nu prea merge, asa cum nu prea mai merg nici plimbarile ca ma intorc cu o burta tareeee de imi trece cheful altadata. Cat despre cumparaturi am vorbit cu al meu sa se duca el la cumparaturi dupa ce nasc si sa pozeze patutul, caruciorul etc. apoi sa cumpere daca imi dau eu acordul
. Apropo daca exista fete care au facut comanda pe net oare in cat timp iti aduce un patut sau carucior? (ca asta ar fi o varianta buna numai sa nu dureze).Marunzika nici eu nu stiu sexul sigur mie mai bine nu imi spunea deloc ca a fost cand fetita cand baiatel, placenta se mai poate ridica dar trebuie mult repaos.Andries eu nu am greturi arsuri dar ma balonez in partea de sus a burtii si ma doare in orice pozitie
Myral
26+
cecilia L spune:
Am reusit sa intru si sa citesc din urma, vad ca aveti preocupari majore, lucrusoare pt bebe. Si eu am spus ca nu am luat nimic, as fi vrut eu dar, asteptam sa termin cu renovatul. Nu mai avem asa mult, cu putina rabdare .... o sa fie ok. Pana la urma dormitorul o sa fie pun portocaliu pal cu alb, va spun maine seara sau vineri cum a iesit. Vineri seara e gata dormitorul, asa zice sotul meu.
Asa ca o sa fiu norocoasa la cumparaturi, o sa merg gata informata de voi, unde si la ce tb sa ma uit cand cumpar .... tb sa va multumesc.Glumeam.
In legatura cu durera mea de spate, s-a mai calmat, parca nu ma mai doare asa de rau, este cat de cat suportabil. Nu am luat nimic, doar masaje usoare facute de sotul meu.
Gata merg sa vad cum merge treaba in camera lui bebe.

cecilia,26+
Cristian
Annisia spune:
Myral, depinde daca reusesti sa gasesti un distibuitor in Constanta. Mie aia de la litte baby mi-au spus ca in Bucuresti pot livra chiar in aceeasi zi, daca se face comanda pana in ora 12; daca nu, a doua zi... Deci banuiesc ca poti intra pe net si gasi o firma cu reprezentanta in Constanta. Plus ca poti gasi un model anume si face un folder cu toate produsele care ti le doresti. Cat esti tu in spital, sotiorul tau poate alerga dupa produsele care este.
Nu am inteles chestia cu o sa imi ia el dupa ce nasc... Te rog sa nu vorbesti cu pacat. Sper ca te gandesti doar la faptul ca nu cunosti culoarea caruciorului... Desi, pe mine ma bate gandul sa iau ceva cu rosu si bleumarin, care sa se asorteze si cu titita cand va fi... Am vazut spre exemplu un super carucior, la doar 4 bulione, in Metro. Aveau modelul si cu 4 si cu 3 roti, foooarte marrriiiii!!!!! Culoare rosu cu foarte putin bleumarin. Al meu, chitros din fire, ca nu ar fi mai haios sa il luam pe acela, ca imi ia dansul alt carucior sport peste cateva luni si scaunul de automobil cand o sa ne trebuiasca...
In fine, ideea era ca poti arunca o fuga pana la Metro din Constantia ta...
Bebe Yannis Edmond in evolutie