Mamici de septembrie - octombrie 2007 (34)
Raspunsuri - Pagina 26
Annisia spune:
Nu l-am vazut pe viu. Doar mi s-au aprins becurile dupa el si pe ala il vreau! L-am vazut pe net, dar ABC Design e firma serioasa si nu cred eu ca fac bascalie. Intra pe bebelin(o). ro si acolo vezi toata gama de produse. Se scrie legat, dar a trebuit sa pun parantezele, ca nu ma lasa astia sa public. Deci vezi la sectiunea carucioare. Chiar spune-mi care iti place si tie. Eu am ales modelul Turbo 4 Ping Pong, pentru ca tine la tavaleala, fiind crem cu negru...
Bebe Yannis Edmond in evolutie
toma_lly spune:
vreo 15 mil., cica la pret de targ ![]()
de-aia l-am si luat cu atatea luni inainte (adicatelea din aprilie) ca fuse la oferta
TOMITZA
26+ cu
Natalia Ioana
Poze 2007
lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005
Annisia spune:
Mi-au raspuns tampiteii aia. S-a rezolvat, nu se pote! Cica modelul ala al lor nu are si scoica... Daca vreau alt model, ma servesc... Pai eu intreb de una si iau alta sau cum? In fine... O sa iau de la aialalti si gata. Costa 18 bulioane, dar are tot ce-i trebe... Bravoooo!!!!
Myral, al meu e la fel de dus. Acum e dus si la propriu, ca trebuia sa-si duca medicalul la munca. A plecat si nu mai vine, dar mai respir si eu, saracuta de mine.... Abia am timp sa caut pentru bebe una, alta...si sa mai palavragesc cu voi...
andrruzza spune:
Fetelor, cand cumparati caruciorul va sugerez 2 chestii sa verificati: greutatea si usurinta cu care il manevrati. Pana la 1 an am avut 2 tanchete grele de m-au rupt de spate si tre' sa ridic decat la intrarea in scara. Si mai erau si greu de manevrat. La 1 an i-am luat un Zippy sport de la Inglesina, super, aproape ca mergea singur :))Inainte sa plecati cu caruciorul acasa, dati o turica prin magazin cu el :) Spor la cumparaturi!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
sim_stoian spune:
Gata, am revenit. Tomitza, nu erau la reducere toate lucurile. Am luat 4 body-uri cu maneca lunga, am si pus poze cu ele in album. Am vazut si niste salopete, dar nu erau bumbac 100% si nu am luat. Nu m-au incantat in rest prea mult modelele pe care le-am gasit, asa ca m-am limitat doar la body-uri. Dar...ca intotdeauna mi-au fugit ochii dupa hainute pt bebeluse si chiar am vazut chestii dragute. Pt baietei parca aveau mai putine. Nu e prima data cand am impresia asta, am mai patit-o si la Z.
Maine cred ca o sa fac o vizita pe la Piciul, poate gasesc ceva salopete si costumase dragute. Am vazut in schimb ca au adus si in Cora gama Bubchen pt bebelusi, fapt ce m-a bucurat. O sa imi iau sotiorul de o aripa sa ii arat de unde se iau produsele Bubchen, ca sa scap de o bataie de cap dupa ce nasc.
Sim
27+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
sim_stoian spune:
Mda, simpatice floricelele astea...da' macar se inchid.
Despre ce mulaje vorbiti voi, fetelor?
Sim
27+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
Annisia spune:
Sim, e complicata treaba cu mulajele... Intra la poze - lucruri pt bebe - la toma_lly... Acolo vei vedea site-ul unde gasesti mulajele, sunt pe bara de meniu din stanga, dupa capitolul „jucarii„, la „timp liber„. Distractie placuta!!!!
Gabriela77 spune:
Frumos, Sim! Sa le poarte sanatos, Stefan al tau!
Sa stii ca si eu cand ma uitam de hainute de bb, si inca nu stiam ce am in burtica, tot timpul eram fascinata de hainutele de fetite..Abia astept sa imi imbrac bebelina in rochite mumoase....
Gabriela
25+
toma_lly spune:
SIM, pt mulaje intra aici
TOMITZA
26+ cu
Natalia Ioana
Poze 2007
lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005