Mamici de septembrie - octombrie 2007 (34)
Raspunsuri - Pagina 21

aeperju spune:
quote:
Originally posted by Pinacolada
Salutare la fete!
Caldura mare mon cher!!!!!!!!!!!!horror!
Annisia-sper sa se faca bine cat mai repede sotiorul tau....ce chestie neplacuta....dar trec toate..!
Ema-draguta rochita si presupun f comoda!
Eu ma lupt cu renovarile...am impresia ca nu se vor termina niciodata!
va pupic pe toate!
Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si Raresin burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002
Daaaaa, foarte comoda! E bumbacel 100%!
Emma

aniast72 spune:
 Annisia, sanatate multa sotului. Sa se faca bine si sa vina cu flori acasa data viitoare...
Roxali felicitari pt fetitza. 
Astazi mi-a sosit perna de gravide si am probat-o putin dupa amiaza. E putin ciudata, intr-adevar burtica se odihneste ceva mai bine dar mi se pare destul de tare...eu sunt obisnuita cu perne mai moi.
Fetelor, ce analize de sange se mai fac in perioda asta? maine merg la Buc sa-mi fac markerii hepatici (sotul meu avand hepatita B) si ma gandesc sa profit de ocazie si sa nu ma intep de mai multe ori.
Andreea 
 26+ cu 

slippers76 spune:
 Andreea, eu ma duc maine sa fac hemograma completa, glicemia, ionograma, transaminazele, creatinina si ureea in sange, sumar de urina si urocultura, acid uric, coagulograma. Asta scrie pe trimitere.
Ana 
27+ 
 Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica

aeperju spune:
quote:
Originally posted by Roxali
Am aflat si sexul E FETITA rezultatul de la amnio e mai sigur in privinta sexului....si juram ca am baiat ca ma tine numai in suturi.
Cristhina cu primul am intrat in prenaal la o luna cu o foaie dela doctorita gine privata, iar acum nu mai m-am mai dus la privat, iar cel de la USL doct ginecolog mi-a spus ca nu am probleme si pot sa ma duc la munca. I-am explicat cu lux de amanunte ca lucrez in mediul toxic, in picioare 9 ore, munca de barbat, ma rog ma trimis la Medicina dell Lavoro , acolo mi-am facut dosar cu adeverinta doct ginec , de unde sa rezulte ca sant gravida ; unul de la patron(cumnatul)aici trebuia specificat mediul de munca si ca nu au un post mai bun ptr mine...chiar daca eu prestez in plus in alta functie(lucrand in familie nu scap
)...aceste doua plus o cerere tip de la ei expediate la sediul lor.
La tine nu v-a fi nici o problema , deoarece intri la termen nu la cerere...deci de la doctorul ginecolog, trimisa la INSP.
Emma sa o porti sanatoasa.
Ali20
si Enrico 7ani
poze
FELICITARI PT FETITA! Sarcina usoara in continuare!
Mersi frumos!
Emma 24+

aeperju spune:
quote:
Originally posted by aniast72
Annisia, sanatate multa sotului. Sa se faca bine si sa vina cu flori acasa data viitoare...
Astazi mi-a sosit perna de gravide si am probat-o putin dupa amiaza. E putin ciudata, intr-adevar burtica se odihneste ceva mai bine dar mi se pare destul de tare...eu sunt obisnuita cu perne mai moi.
Fetelor, ce analize de sange se mai fac in perioda asta? maine merg la Buc sa-mi fac markerii hepatici (sotul meu avand hepatita B) si ma gandesc sa profit de ocazie si sa nu ma intep de mai multe ori.
Andreea26+ cu
Asa e ea tare la inceput. Foloseste-o macar sa stai cu capul pe ea cand stai in pat la tv si se va lasa. Si apoi sa vezi ce misto se face numai buna de dormit cu ea in brate. Crede-ma.
Multumesc frumos Piciulika!
Pentru varice mi-a dat dr de familie Lioton gel. Sper sa fie bun!
Emma 24+

aeperju spune:
 Daca ati stii ce tare ploua acum la noi.... Dar e misto ca a fost cald toata ziulica si acum se racoreste si aerisesc in toata casa si sa vedeti ce bine dorm eu la noapte (si bebe). Noapte buna si sa aveti o saptamana cat mai buna!
Emma 24+

kriss79 spune:
quote:
Originally posted by slippers76
Kriss, ai avut ceva de plata! Am si eu o intrebare: nu ti-au perceput majorari? Am o prietena avocat care tot asa isi tot face curaj sa-si plateasca sanatatea si inca nu a ajuns.
Nu, nu mi-au bagat si majorari sau penalitati.. am platit inclusiv pe anul asta tot, ca sa nu mai am probleme..
Roxali, felicitari pentru fetita!!
Crishtina, m-am mai masurat odata si mi-at dat seama ca ti-am zis gresit 116, am 106:)..mi se parea mie cam mult
Nu stiu care din gravidute spunea ca inca nu a cumparat nimic pentru bebe..nici eu nu am facut-o..mi se pare cam devreme.. Nu cred in superstitii cum ca nu e bine sa cumperi nimic inainte, dar nici cu 4 luni inainte nu mi se pare ok..Cred ca de prin august am sa incep sa cotrobai prin magazine dupa hainute, carucior samd
De altfel inca nu stim sexul, asa ca nici nu stiu ce camera sa ii pregatesc. Noi avem 2 camere pregatite deja de cand ne-am mutat in casa noua vara trecuta: una roz si una bleu
Vine bebe
Burtik
Cristina
19+

carpatina spune:
quote:
Originally posted by aeperjuquote:
Originally posted by aniast72
Andreea26+ cu
Asa e ea tare la inceput. Foloseste-o macar sa stai cu capul pe ea cand stai in pat la tv si se va lasa. Si apoi sa vezi ce misto se face numai buna de dormit cu ea in brate. Crede-ma.
Da' cu ce sunt umplute pernele voastre de sunt tari si trebuie sa se lase? Eu am din aceea umpluta cu bilute..care "migreaza".. asa incat poti obtine duritatea dorita.
22+ cu 
Ioana 

)...aceste doua plus o cerere tip de la ei expediate la sediul lor.