Mamici de septembrie - octombrie 2007 (34)
Raspunsuri - Pagina 14
Gabriela77 spune:
Ema, frumoasa rochia. Sa o porti sanatoasa!
Andreea, si eu am de multe ori starea asta de nerabdare! Abia astept sa imi tin fetita in brate, sa vad ca e bine sanatoasa. Sunt curioasa cum va fi, cu cine va semana...
Tare liniste la noi la odisee, dar iertam fetele ca sint in concedii...
Pup si eu, somn usor!
Gabriela
25+
Annisia spune:
Fetele din strainataturi, am si eu o mare rugaciune la voi!!! Ma intereseaza ceva oferte pentru caruciorul ”ABC Design - Turbo 4 Ping Pong”. Vreau sa ii iau lui Yannis acest model si ma gandeam ca poate afara e mai ieftin. Asa ca va rog frumos sa va interesati si pentru mine, cand va mai duceti voi la shopping pentru bebeii vostri.
Myral, eu sunt bine sanatoasa. Baiatul meu nu prea e ok. S-a operat la o mana si trebuie sa am grija de el. Nu poate face nimic si are dureri foarte mari. Mai nasol e ca va sta bandajat 6 saptamani si apoi trebuie sa il opereze iar sa ii scoata brosa metalica. Deci o sa o duca asa mult si bine. Sper ca Yannis sa il gaseasca reparat total, pentru ca tare nevoie am de el si o sa am, mai ales cand o sa vina bebe...
Nu mai stiu cine zicea de masuratori peste burtici. Eu am 105 cm, de la 64.... Caldura mare, picioare umflate, dar ma descurc cu brio. Mai ales acum ca am si un bebeloi in grija. Saracul e asa de suparat. Imi zice mereu ca acum aveam amandoi dreptul la casa prioritara, ca el e handicapatul si eu bortolina... Plus ca se vaita ca in loc sa aiba el grija de mine, a cazut pe capul meu de parca numai asta imi lipsea... O sa treaca si astea, toate trec...
Va pup si aveti grija de voi si de baietii vostri. Nu mai zic cata grija sa aveti de bebelini!!!!! Pupici!
Bebe Yannis Edmond in evolutie
amar spune:
Neata burtici,cum a fost noaptea la voi? speram ca ati dormit bine, eu cum ma asez asa ma trezesc, numai ca visez asa de mult, parca as face un film despre copilaria mea, rememorez tot, si cand ma trezesc mi-i fooaaammeee.....
CCarpatina.draga mea s trece si eu bucuroasa culoarea carutului, tu stii ce grea e incertitudinea asta, dar daca nu stim exact...70%fetita..spune si tu cum sa trec...eu tot mai cred ca va avea putulica..e greu ..dar cand voi sti sigur voi spune ... acum eu cumpar tot ce vad de toate culorile, lucruri maruntele, nu conteaza, daca va fi fetita va purta si albastru, iar daca e baiestel va avea si lucruri rosii..ca rozul asta ma oripileaza uneori...
Annisia , insanatosire grabnica lui Bogdanel al tau...si tie multa putere sa ai grija de el..ca tare is mititei cand patesc cate ceva, cade cerul pe ei nu alta...
Uite ce am gasit referitor la carucioare Turbo 4 Ping pong costa 309,97 euro si mai e un model aici Turbo 6 diverse culori cam aceleasi componente si functionalitati 384 euro..e tot ce am gasit la ABC Design
Va pup
carmen 25s
inuta12 spune:
Fetelor imi cer mii de scuze ca invadez subiectul asta cu problema mea...dar acum chiar am o mare problema...azi dimineata m-am apucat sa-mi cald camasa pentru servici..si dupa ce am calcat-o si cand am scos fierul din priza...a pocnit a iesit o flama parca..ca si cum m-as fi corentat.. Al meu zice sa nu-mi fac griji...ca e impropriu spus corentat..ca doar de asta exista plasticul ala acolo ca si izolator..dar eu sunt atat de speriata...ca nu mai stiu ce sa fac. Am auzit cazuri cand au murit bebeii asa...Sa-mi fac sau nu griji? Va rog mult dati-mi un sfat, o parere..
Abia cand se aude inimioara lui? pe la 6 -7 saptamani? si pana atunci ce sa fac? sa mor de frica pentru ca nu cumva sa fi patit bebe ceva? Doamne..cred ca nu mai calc niciodata.
am 4 saptamani
Roxali spune:
Neata burticoase!
Cristhina de ce nu intri in prenatal??
Sabina ne asemanam...retentie sau nu , dar incep sa cresc vertigios.
Annisia sanatate sotului...caruciorul care te intereseaza , aici, e scump 600, se vede ca nui marca italiana...in principiu sant cautate cele chicco, peg perego, inglesina.
Ali
19+ Enrico 7ani
poze
mami25_7 spune:
Buna dimineata si de la noi!Sunt la serviciu si nu am nici un chef de munca.BB e foarte activ inca de la ora 6,iar aseara era ora 11 si bubu nu se astampara,parca aveam o sala de fitnes in burta,asa activitate era acolo.Dar sunt linistita cand il simt.
ANISSIA insanatosire rapida sotului tau!
CECILIA ce mai faci?cum te mai simti,au cedat durerile de spate?
Eu intru in prenatal pe 20 iulie,dat pana atunci imi voi lua concediul de odihna si mai prelungesc cu un medical,pentru ca sincer nu mai rezist la serviciu,nu mai am nici un randament.
va
dulce gagici.
22+
carpatina spune:
quote:
Originally posted by amar
Annisia, uite ce am gasit referitor la carucioare Turbo 4 Ping pong costa 309,97 euro si mai e un model aici Turbo 6 diverse culori cam aceleasi componente si functionalitati 384 euro..e tot ce am gasit la ABC Design
Mai ieftin ca la mama lui nu vei gasi. Sanatate lui Bogdan.
22+ cu
Ioana
carpatina spune:
quote:
Originally posted by inuta12
Fetelor imi cer mii de scuze ca invadez subiectul asta cu problema mea...dar acum chiar am o mare problema...azi dimineata m-am apucat sa-mi cald camasa pentru servici..si dupa ce am calcat-o si cand am scos fierul din priza...a pocnit a iesit o flama parca..ca si cum m-as fi corentat.. Al meu zice sa nu-mi fac griji...ca e impropriu spus corentat..ca doar de asta exista plasticul ala acolo ca si izolator..dar eu sunt atat de speriata...ca nu mai stiu ce sa fac. Am auzit cazuri cand au murit bebeii asa...Sa-mi fac sau nu griji? Va rog mult dati-mi un sfat, o parere..
Abia cand se aude inimioara lui? pe la 6 -7 saptamani? si pana atunci ce sa fac? sa mor de frica pentru ca nu cumva sa fi patit bebe ceva? Doamne..cred ca nu mai calc niciodata.am 4 saptamani
Inuta12, daca doar ai vazut o flama.. stai linistita, nu te-ai curentat. Sfatul meu e sa o iei mai usor... incearca sa te relaxezi, ca mai ai multe saptamani de sarcina... Ti le doresc cat mai usoare!
22+ cu
Ioana
carpatina spune:
Amar, eu intrebam cand te mai duci la echo.. ca mie, dupa cea de 20 de sapatamani, mi-a zis ca urmatoare ar fi dupa saptamana 28, sau in functie de ce spune doctorul (la mine consultatia si echo sunt 2 vizite diferite).
22+ cu
Ioana
Pinacolada spune:
Salutare la fete!
Caldura mare mon cher!!!!!!!!!!!!horror!
Annisia-sper sa se faca bine cat mai repede sotiorul tau....ce chestie neplacuta....dar trec toate..!
Ema-draguta rochita si presupun f comoda!
Eu ma lupt cu renovarile...am impresia ca nu se vor termina niciodata!
va pupic pe toate!
Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si Rares
in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002