Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (6)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

SUZY si ROXANICI- felicitari pentru botez. Sa va traiasca puiutii si sa fie sanatosi.

DALLINA- multa sanatate fetitei. Imi pare f rau ca trebuie sa faca injectii si mai ales ca ai pierdut laptele. Dar nu mai ai laptic deloc? ca daca ar mai fi putin mai sunt sanse sa revina cu mult chin ce-i drept .

ANAMANA123- Maria nu-i chiar asa marisoara ca in poze. Toata lumea imi spune ce mare si frumoasa e daca le trimit poze si apoi se minuneaza de ce mica poate fi cand o vad in realitate. Ea are acum 58 -59 cm (de la 51) si 5.290kg de la 3.350. A facut 3 luni pe 28. Acum mananca si ea mai bine. Adica 590-670 ml / zi fata de 450-550 acum doua saptamani. Paradoxal este ca acum nu a mai luat absolut deloc in greutate.

SELENE- si Maria isi suge uneori limbuta si e tare amuzanta. La ea acest moment coincide cu ora de masa si eu am presupus ca-i e foame de aia o face asa rotocol si o suge ca si cum ar prinde tetina.

Eu mai am o problema: imi cade fff mult parul. Ma sperii in fiecare zi de cat de mult poate sa cada iar la baie e jale. Ati auzit de vre-un tratament eficient in timpul alaptarii? Altfel sunt nevoita sa ma tund scurt. Si nu prea am curaj. De la 5 ani eu nu am mai avut niciodata parul scurt. Poate imi sta bine dar daca nu-mi sta....Si asa nu mai am timp sa ma aranjez....

Maria 28.02.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

La multi ani, Roxanici!!!

Am stat cu nasul pe monitor ca un copil pe geam la pozele de la intalneala.
Vreau si eu!!!
of, ce departe sunt!
dar cine stie? oi ajunge si eu o data...

Diana, mami de Julie 14.11.2003 si de Rianna 15.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina.todor spune:

Tzuna Si mie imi cade parul ingrozitor, nu stiu vreun remediu dar am inteles ca e normal in timpul alaptarii. Eu zic sa mai ai un pic rabdare si sa nu te tunzi inca, poate revine la normal. Si eu sunt stresata ca va trebui sa ma tund dar m-am hotarat sa astept pana termin cu alaptatul + o luna si daca nu isi revine atunci ma voi tunde. Banuiesc ca nu ramanem chele pana atunci :)

Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu http://community.webshots.com/user/doinatodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dallina spune:

Tzuna te-am admirat in lupta ta cu alaptatul si sa sti ca mi-ai fost ca model atunci cand am avut probleme dar acum nu mai reusesc sa storc nimik din sani.Am folosit pompa,am incercat si cu mana m-am chinuit pana mi-am facut sfarcurile visinii si nu a iesit nimik,am pus comprese cu apa fierbinte si degeaba.Din cauza ca Uca este bolnavioara nu mai are rabdare sa stea la san plange de tremura toata si cum o chinui si cu injectiile am preferat sa ii dau sa manance cu biberonul numai sa o vad ca nu mai plange.Imi era frica ca o sa slabeasca si mai mult si o sa o doboare raceala asa ca ma bucuram ca mananca nu mai conta de unde.Imi este greu,ca m-am obisnuit cu momentele noastre de intimitate cand se cuibarea la sanul meu dar asta este.Acum imi doresc doar sa fie sanatoasa ca peste restul trecem noi.

Dallina mamica implinita a lui Raluca Ileana 27.04.07
Uca albinutza mea
Varsta Ralucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Tzuna, doina.todor: am cautat pe net si vad ca exista sampoane si tratamente pentru caderea parului la femei datorata sarcinii, alaptarii si altor cauze (de exemplu Foltene)... daca vreti dati un search cu google si vedeti unde se gasesc.

Eu am incredere mare in produsele Petrole Hahn, vad ca exista si impotriva caderii parului (tati il foloseste pe cel impotriva matretii, e singurul care il ajuta). Doar ca se gaseste numai in unele farmacii, Carrefour, si il mai gaseam la Univers All...

Nu stiu daca am ajutat cu ceva, dar am incercat
Ma duc sa fac un dush daca tot imi sta linistit pruncutul

Si legat de vopsea de par: ma gandesc la 2 posibilitati:
- Henna: vreau o nuanta apropiata de a mea si nu intentionez sa il fac alta culaore in viitorul apropiat (Atentie, alta vopsea nu mai prinde peste Henna... adica se duce in cateva spalari, va spun din experienta).
- Casting Creme Gloss (sau cum se scrie) - fara amoniac, numai ca imi trebuie 2 cutii si sa vad daca ma tin finantele

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

tratament contra caderii parului
- tratament cu placenta, pentru par, de la Kallos - un borcan cu eticheta verde, se gaseste la plafar si/sau farmacie.
- vitamina A
- ulei de ricin
- galbenus de ou
se amesteca 1-2 linguri din tratamen cu galbenusul de ou, uleiul de ricin si vitamina A. inainte de spalare se toarna amestecul pe parul ud sau umezit si se maseaza bine pielea capului. se acopera cu un prosop si se lasa pe par 20-30 min, apoi se clateste bine si se spala parul. la final, se poate folosi in loc de balsam, putin tratament.
se face operatiunea 1 data de 2 ori pe saptamana.

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze botez - 20 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

revin si eu !!!!

Tzuna..........imi pare rau ca nu ai reusit sa te odihnesti si tu putin.ar fi fost super sa ai putin timp de relaxare.
si mie imi cade parul.inca nu am apelat la nici un tratament.ptr.ca nu imi cade asa mult.

Ioanaradu,Kitty.............daca le puneti manusi,oare nu o fi mai bine?zic si eu.....poate fetele au solutii mai bune.noi ne sugem pumnul doar cand ne este foame.
Ioanaradu......ce scumpic e matei in sezlong.

dallina............imi pare rau ca bebelina a fost nevoita sa faca injectii.sper sa vi cu vesti bune.Insanatosire grabnica!

elpower............fie-miu adoarme cel mai bine la san.rar adoarme singur.doar daca suntem la plimbare sau in masina adoarme singurel.in rest......la san.dupa ce adoarme eu il pun in patutul lui sau pe canapea ziua,sa fie cu noi in salon.

ellamiss,Cheburashka...................eu alaptez si Da,m-am vopsit,dar nu mi-am pus intrebarea daca o fi bine sau rau.chiar......o fi de rau ca m-am vopsit?!?!?

Carmen si Darius/5.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Buna fetelor!

Si eu m-am vopsit in urma cu 3 saptamani si sincer nu cred ca a afectat cu ceva alaptatul. Deci nu cred sa aiba ceva influenta asupra productiei sau calitatii laptelui.

Va pup,

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 07.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

GABI78 cu siguranta au aceeasi expresie de curiosi dar nu au atat de mult par.Tudor are cu siguranta mai multSambata venim la Ploiesti, la socrii si poate ne intalnim in parcul Dero.Da un PM cu nr de tel daca vrei sa ne vedem.
Diana_jors felicitari.Eu am patit cu soacra asa si am stat si eu cu ochiipe ceas sa potolesc manzu de luat in brate dar nu rezistam mai mult de 30-40 min.
Ellamiss eu m-am vopsit cu vopsea fara amoniac din aia noua de la Loreal si baiatu nu a avut nimic.M-am vopsit pt botez pe 18 mai si nu am obs modificari la Victor.
ROXANICI LA MULTI ANI! Sa-ti dumnezeu tot bienel din lume si un copil sanatos si ascultator.
Dallina sa fie sanatoasa fetita si sa aveti putere sa treceti mai departe.Nu te ingrijora pentru lapte.Asta e ...din pacate.Daca nu mai revine exista formula..eu am crescut cu formula de la 2 saptamani si, daca te-ai uitat pe poze ai vazut ce babana sunt(bine cu 10kg din sarcina ramase).Sa DD sa nu mai fie nevoie de injectii de acum incolo.
Ioanaradu si Victor isi suge pumnisorii si uneori chiarrefuza suzeta casa abge degetelele.Mai rau e ca nu stau ele cum ar vrea elsi se enerveaza.
Elpower si Victor adoarme la 3 mese din 6 la san si il pun usor in pat mangaindu-l pe caput si adoarme in 10 sec.Daca se trezeste bag suzi si ii soptesc un fel de SH-sh melodios si adoarme.in 10-15min.
Paxela tare curajoasa esti de ai mers cu doi piticuti la zoo si la circ.Felicitari.
Si acum sa va spun ultima patanie a lui Victor.L-am adormit la sanl-am pus usor in pat si gata zic pot si eu sa mananc.Dar in 15 minuet casa era plina de urlete.Cand ma duc la el era intors la 180de grade adica cu capul in partea opusa de cum il pusesem eu.Nici acum nu-mi explic cum s-a rasucit atat.Cert e ca ma tem sa-l mai las nesupravegheat.O sa mut salteau mai jos ca sa nu sara din pat.
Acum e in sezlong si vorbeste cu lustra.Sper sa doarma la noapte cava fi primalui noapte in alat casa.
Va pup si ne mai auzimpeste 1 luna cand binevoiesc rds-ii sa instaleze si la ai mei net.

Marta mamica fericita de baiat si Victor-Mihai 12.03.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Fetelor, facuram si noi vaccinul acum o jumatate de ora. Infanrix hexa, in fundulet! Help!!! Voi cat timp i-ati pus comprese reci? Ca eu ii pusai pana acum si nu mai stiu daca sa-i mai pun sau nu? Ea e vesela, rade, dar eu stau cu un morcov. Ii pusai si un supozitor cu paracetamol. Nu stiu ce sa mai fac sa fie bine. Sunt asa agitata. Nici nu mai citii... Raspundeti-mi si mie, va rooooog!

Ela, mamica de Thea-Ioana - 26 martie 2007

Mergi la inceput