Mamici de iulie-august 2007 (58)
Raspunsuri - Pagina 27

Antoanela23 spune:
quote:
Originally posted by Agri
Ioana chiar pot sa va bat la cap cu toate pampeniile care mi se nazar.
Hai sa va pun o intrbare stupida de proasta ca e : Credeti ca imi face rau o plimbare de vreu KM pe jos, sau mai bina sa plec cu masina??? Trebuie sa iau aparatori ptr patutul cel nou al Evei. Dar trebie sa vad si cum ma fofilez din casa ca sa nu ma lege astia in camasa de forta.
Viosi Eva (27.09.05)
Vio, eu in locul tau as sta acasa si as delega cumparaturile. Dar daca-i musai, mai bine cu masina, incet, fara miscari bruste. Daca te duci pe jos ai si greutate in brate la intors, asa ca pas.
Anto
 34 cu 
 si
Victor (8 octombrie 2005)

mioara2004 spune:
 Salutare fetelor!
Si eu sunt pe aici, va citesc din umbra 
.
Ieri am fost la un festival de bere, m-am simtit foarte bine, si micii au fost tare buni...
Ma plimb in fiecare zi, azi de dimineata am iesit ca era mai racoare si acum la amiaza sa nu ma bata soarele in cap 
.
Si eu mananc fructe ca o sparta..Nu ma pot opri pana nu golesc farfuria care mi-o pregatesc. 
Mai fac cate ceva prin casa, si somnul de amiaza e sfant...
VA pup 
Mioara 
 35+ 
 Doru Andrei

monjum06 spune:
 Ioana stiu ca poti sa mai stai fara indemnizatie dar la mine nu este cazul, ca altfel stateam io si acuma acasa nu speriam lumea pe la servici, dar auzisem ceva de un proiect cu concediu platit pana la 3 ani.
Monica, mama lu' gabi si 
 36 cu 
 AMR 4 saptamani

nma spune:
 ioana la mine nu merge calculul tau caci eu nu mai pot sa merg la serv. si sa iau cm pana nasc e cam mult. si chiar daca reusesc tot in raman 20 de zile in dec. asteptam sa vedem legea si apoi mai vedem.
monica la varicela dupa 2 zile de febra trebuiau sa apara bubitele. s-ar putea sa fie altceva. alex nu a facut febra.
29+ 

21.07.2003
 poze

Carmena spune:

Am facut pozele publice, la mine se vad. Sper ca si la voi.
Ioana da, saptamana asta merg sa vad care e treaba cu Fabia si te anunt. Sper sa-mi placa, ca a ramas cam singura varianta viabila...![]()
Carmen
30+
 si Stefi
3 ani
poze carmen&baietii

andicu spune:
 Carmen, Stefi e un dulce! sa va traiasca!
 cand ii vad la gradinita imi vine sa-i pup pe toti, tare dragalasi mai sunt! Oauu, cand o sa fie si al meu de spus poezii?!...
Andicu
34+
Filip Cristian Poze noi de 01 mai

Ioana75 spune:
 Carmen, v-am vazut in poze
. 
Monica, sper sa nu te dezamagesc
, dar nu am vazut niciodata o propunere legislativa ca ar vrea sa mareasca CIC cu indemnizatie la 3 ani. 
Nico, oricum se poate lua CM dupa post-natal, totul e sa dea legea odata
. Nu stiu daca citesti topicul de la legislative, e o mamica jurist care ne tine la curent cu evolutia propunerii; se pare ca a trecut de Senat, a fost trimisa la comisii si la Guvern.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Ioana75 spune:
 aylin, sa stii ca eu sint cu ochii pe calendar, mai ai 19 zile pina faci 32s, si apoi 'inghetata' scrie pe noi
.
Miine merg la o conferinta si nu voi intra pe net. Nu are legatura cu ce fac la serviciu, dar i-am zis sefului ca m-a lasat si anul trecut sa merg asa ca e musai sa ma lase si anul asta
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

andutzy spune:
 Multumim frumos pentru complimentele la adresa piticului meu si a mea!
Andicu, ce sa-ti spun, cum sa nu fie baiatul meu furmos? Doar e fiu de constanteanca....![]()
Andra
Sapt31 cu 
 Horia Andrei si
Dragos Alexandru 

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

olguttza spune:
quote:
Originally posted by andicu
Aaa, si ...Olguttza, te plangeai de kg iar??? hai sa te mai linistesc, iar: eu am pana acum 18 kg si sunt in sapt. a35 a ; deci pana la 38-39, sigur schimb prefixul!
Bebele meu s-a mai linistit cred cu luatul in greutate, ca sapt. trecuta avea 2.300, deci n-a crescut chiar 200-250 gr pe saptamana cum se zice. Desi, acum am inteles ca ecograful da erori de aprox. 300gr + sau -!
ce sa zic?! cre'ca suntem p-acelasi calapod, ca io am 33 sapt. jumate.
bebelusha mea avea vineri, la 33+1, 2,3 kg - deci, in 2 sapt. a luat vreo 340 gr. ma gandesc ca pana acum lua destul de mult in greutate, intr-un timp f. scurt; acu a lasat-o mai moale, da cre'ca e vina mea, pt. ca pe caldurile astea nu prea-mi e a manca nimic! poate un castron de salata, poate niste fructe si niste ciocolata, da nu in cantitati industriale. de ex, de cand m-am trezit, am mancat doar o banana. incerc sa-mi fac curaj sa m-apuc de o salata...
despre mersul pe jos, stiu ca e sanatos in sarcina, da nu ma mai risc, pt. ca d-abia ma tarasc si ma mai apuca si una-doua contractii. aseara am venit acasa pe jos o statie de tramvai (caci era 12 noaptea si nu mai circula nimic) si-am zis ca ma frang de tot! nu mai spun c-am facut mai bine de juma de ora un traseu de 10 minute!
incet-incet, simt ca deja m-apuca depresia postnatala.
ma'c sa-mi fac salata...
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">
33+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...