Mamici de iulie-august 2007 (58)
Raspunsuri - Pagina 25

Simo78 spune:
 Gabi 
 pentru reusita 
. Imi place de Mihnea ca si-a luat foarte in serios rolul de frate mai mare 
Simona 
 31+ 
 Matei Hisham
Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.

Agri spune:
 Buna ziua si sa aveti o saptamana usoara, fara probleme, care sa treaca repede.
Anto te rog sa nu te mai gandesti la dureri in combinatii... mie cine mai imi ridica moralul???!!!.
Astazi nu vreau sa zic ce ma doare ca poate daca ignor trece
.
Ce ziceti voi fetelor cireste...eu mananca capsuni cu zahar si inghetata ca apucata, asta cred ca si de plictiseala.
Am dormita foarte prost, am transpirat tare mult si cred ca am sforait ca am simtit la un moment data cum imi punea al meu mana pe fata sa ma intorc (asa ii fac eu lui). Bietu' de el dupa ce ca ieri a pregatit masa de pranz a avut grija de mine, a mai si lucrat ceva acasa, a facut baie Evei eu il si mai trezesc noaptea ca am scos porci la pascut, s-a trezit si la 6 sa mearga la munca si nu stie cand ajunge diseara...de el imi pare cel mai rau in situatia asta.
Valen ce faci ???
Va pup pe toate
PS Iulia tot la Calomfirescu sunt.
     Ioana si restul fetelor de cele mai multe ori nu scriu ca nu ma baga nimeni in seama, asa ca iti multumesc ca de fiecare data cand am scris cate un rand tu mi-ai scris
Na ca am reusit ssa fac putin pe victima, dar stiu ca ma intelegeti.
Vio 
 si Eva  (27.09.05)

Ioana75 spune:
 Gabi, felicitari, foarte frumos numele ales! Si v-ati hotarit cum il strigati, Bogdan sau Constantin?![]()
Vio, nici pe mine nu ma baga multe lume in seama, dar scriu pentru cele care o fac
. Asa ca scrie-ne mai des
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Simo78 spune:
quote:
Originally posted by Ioana75
Vio, nici pe mine nu ma baga multe lume in seama,
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Serios?
Simona
 31+ 
 Matei HishamNu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.

nma spune:
 lia multumim ca imparti. stiu ca e greu. 
asa fac si eu. problema e ca iau si de la gura copilului. acum ii mananc biscuitii cu crema. intr-o zi m-am simtit groaznic cand, dupa ce am mancat 4 amandine (la anumite intervale de timp) ma intreaba copilul cand mancam prajitura aia buna. pana si sotul mi-a spus ca exagerez. parca nu ma pot controla.  am avut aceste tendinte si la prima sarcina, dar au trecut dupa asa ca stai linistita si profita ca nu mai ai mult.
stefania e bine ca poti alege aceasta varianta. la noi ramane un vis frumos. si daca anto supune ca noi nu putem caci suntem mai cu mot o credem pe cuvant si nu mai visam cu ochii deschisi.
brazuca poate e pielea prea uscata. incearca sa te ungi cu crema sau ulei. eu una am probleme cu consumul de lichide.
ioana fratele meu are nunta pe 14 iulie, iar in 21 iul e ziua copilului, deci eu am unde merge. te las sa le dai fetelor nuntile.
alex e relativ usor de tuns caci imi vine o prietena coafeza acasa de cand era mic. primul se tunde tati si lui alex ii place. la frizerie nu are rabdare.
luna iti dau cu draga inima si portia mea de fier caci sunt cam satula de el. azi nuci nu l-am mai luat. am luat doar iod.
monica am vrut si eu ieri sa fac o tarta dar erau asa frumoase ciresele ca nu m-a lasat inima sa nu le mananc.
sa mergi la medic cu gabi caci e ciudat sa nu cedeze febra dupa 4 zile. probabil e o infectie undeva. sanatate multa.
29+ 

21.07.2003
 poze

Luna1 spune:
 Am citit din urma dar cum asa ii sta bine unei gravidutze am uitat tot. Adica doar stiu ca Domnul Al jafari a trecut examenul cu bine si ii urez felicitari, ca a fost ziua lui Dragos si ii urez La multi ani, e baiat mare acum si ca Ioana s-a distrat la nunta, sa-i fie de bine.
In rest nimic.
Ah ba da, ca Jadi are ceva cu mine, vorbeste de cirese nonstop si mie imi curg balele, am luat o data dar la 8 lire 400 g nu mai cumpar pana nu incepe sezonul aici (iuliue-august) ca dau faliment. 
Eu am fost ieri in vizita la bebeita nascuta pe 25 mai, o minune de cupil, doarme nonstop si mananca. Ah si face caca!
 Iti vine sa o mananci de cuminte ce e. Papa titi e superba abia astept sa o tin si eu pe a mea in brate ca va dati seama ca nu m-am putut desfasura cu copilul omului sa ma apuc sa o pup sau sa o mananc.
 M-am abtinut dar imi curgeau balele cand o tineam sa o pup pe falcute. Las ca mai am nitel si o pup pe a mea de o albesc.
Acum sunt suparata cu anemia asta, pe langa faptul ca sarcina asta am avut probleme fata de cea cu Cosmin am si donat la sange la greu si guess what? miercuri imi ia iar cica asa se face, vrea si doctorul sa-mi verifice fierul la trei zile dupa ce ma apuc sa-l iau.
 Si inca ceva dar eram adormita si nu imi aduc aminte. In plus eu sunt constipata oricum si am si hemoroizi de la Cosmin, ce ma fac acum cu fierul?
Hai ca plec sa iau reteta si sa imi iau ceva de haleala ca n-am nimic in casa, ne-a fost lene de cumparaturi ieri si mergem azi.
Irinusha, Valen ceva vesti?![]()
Am voie sa fur si eu o zi pt semnatura? Ma duc sa o schimb acum.
Luna 
29 sapt+

www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Carmena spune:

Andutzy sa va traiasca baietelul sa fie sanatos si frumos si sa se bucure de fratiorul lui!!
Gabi felicitari pentru nume! Si pe bb 2 al nostru tot Bogdan il va chema, dar cu Andrei al doilea nume. Asta evident daca Stefi nu-si va schimba preferintele pana in august...E foarte frumoasa semnificatia numelui Bogdan..![]()
Anto, lia suntem pe ultima suta de metri, da-ti-le incolo de contractii, ca devin neimportante pe zi ce trece...Anto felicitari pentru "freza" lui Victor, eu una astept poze sa ma minunez de ochisorii lui frumosi
(ptiu sa nu fie de deochi!!!), poate s-o prinde si la bebelusul din burtica mea ceva, ceva esenta
...
Anya 
 si pe fete.
Angri cred ca fiecare din noi am simtit la un moment dat ca nu suntem luate in seama. Este din cauza faptului ca suntem foarte multe. Ideea este ca avem ce invata de aici, si e important. Dupa ce vor aparea bb-lusii nu va mai fi animatia asta si atunci fiecare postare va fi urmata de comentarii, sunt sigura, sau cel putin cand eram cu Stefi asa era. Acum la "nazdravani" mai suntem cateva fete active zilnic si evident ca toate raspundem la orice postare, de multe ori chiar dublam raspunsuri...
Ioana cum a fost la test drive, ei???Cum se conduce A class???Naspa, asa e, nu merita...![]()
Am pus poze cu serbarea din 1 iunie in albumul cu acelasi nume...Daca vreti sa vizionati sunteti invitate...
Pupicei,
Carmen
30+
 si Stefi
3 ani
poze carmen&baietii

liadorian spune:
 Gabi, multa sanatate micului Bogdan! 
 Nu ne-am gandit nici noi, cate am votat pe aici nume, ca atunci cand doi nu se pun de acord - mami si tati - al treilea trebuie sa rezolve problema - fratele mai mare!
Monica, multa sanatate lui Gabi!
Agri, zice bine Ioana! Scrie pentru noi, restul, cele care te citim! (Daca mai lasa Ioana o bucata de strudel, zau ca imparteam cu tine!
) Tu incearca sa te odihnesti cat mai mult, sa ramai pozitiva in gandire si sa iei fiecare zi asa cum vine. Ca dupa aceea se rezolva toate, incet, incet. Mai aiurea e cand esti de felul tau o fire foarte independenta si te trezesti ca dintr-o data ai nevoie de ajutorul atator oameni. Eu iau chestia asta ca pe o lectie de rabdare si de smerenie (vorbe mari, da' sa stii ca in cazul meu se potrivesc, prea aveam eu inainte sentimentul ca de mine depinde sa fac lumea asta un loc mai bun!) Dar... Mai un strudel, mai o ciresica, mai vin fetele de pe la nunti, botezuri, cumatrii si povestesc cum s-au distrat - si uite asa trece timpul cat ai zice peste!
 LIA si 
 domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 9 saptamani!

jadi spune:
 Luna imi fac mea culpa si nu mai spun de... cum se numesc? Ca am uitat! Oricum sunt naspa si oribile 
.
Eu am tras o curatenie in bucatarie, am sters si pe jos (cu mopul) si am aspirat exemplar. Am spalat si aspiratorul mic si acum e ok, ca mie imi place sa umblu in picioarele goale si ma enerveaza rau daca se prind frimituri de picioare! Ma declar multumita 
.
Anto deci motanul poate sa faca pui dar a ales vreo pisica? Si eu ma gandesc sa mut baietii in aceeasi camera pe la iarna, sa vedem cu evoluam!
Si din ce in ce mai mult imi surade ideea de a naste pe 4 iulie 
. Adica la o saptamana dupa 27 pe care il alesesem initial, tot miercuri!
Deni & 
 Vlad  & Tudor

Agri spune:
 Ioana chiar pot sa va bat la cap cu toate pampeniile care mi se nazar.
Hai sa va pun o intrbare stupida de proasta ca e : Credeti ca imi face rau o plimbare de vreu KM pe jos, sau mai bina sa plec cu masina??? Trebuie sa iau aparatori ptr patutul cel nou al Evei. Dar trebie sa vad si cum ma fofilez din casa ca sa nu ma lege astia in camasa de forta.
Vio 
 si Eva  (27.09.05)